Ginzeng, a természetes vérnyomás csökkentő

Ginzeng, a természetes vérnyomás csökkentő

"Egészség megőrzés - Koreai Ginzeng kivonattalAz egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi" - mondta egykoron a német filozófus, Arthur Schopenhauer. Örök igazság, hiszen az egészségünk romlása életünk minden területére hatással tud lenni. Ezért kiemelten fontos a megelőzés vagy egészségügyi panasz esetén a tünetek enyhítése, valamint a kiváltó okok megszűntetése. A ginzeng természetes úton segíti a normális vérnyomás kialakulását (vérnyomáscsökkentő, alacsony vérnyomás esetén vérnyomásnövelő hatású), ezért mellékhatások nélkül tud segíteni.

A magas vérnyomás sajnálatos módon manapság népbetegségnek számít és számos kellemetlenséget okozhat. A kezdeti időkben fejfájás formájában jelentkezhet - legyen az tompa fejfájás, lüktető halántéktáji fejfájás - vagy akár koncentrációvesztést és szédülést is tapasztalhatunk. Ezek mind intő jelei lehetnek a magas vérnyomásnak, de talán nem elég komoly problémák ahhoz, hogy orvoshoz forduljunk. Ezért sokan elbagatellizálják és csak akkor keresik fel háziorvosukat, amikor már nagyobb a baj.

Figyeljünk oda testünk jelzéseire!

Magas vérnyomás szövődményei - Koreaiginseng.huNe várjuk meg, amíg komolyabb tüneteket észlelünk, hanem figyeljünk oda testünk apróbb jelzéseire (rendszeres fejfájás, látás problémák, hányinger, szédülés, stb.). Mérjünk rendszeresen vérnyomást, amennyiben a fenti tüneteket észleljük! Nem árt tisztában lenni azzal, hogy bizonyos életmódok, szokások növelik a magas vérnyomás kockázatát, úgy mint a túlsúly és a dohányzás. A magas vérnyomás korai szövődménye az érfalak sérülését idézheti elő. Ám a hosszú időn át kezeletlen magas vérnyomás szövődményei az agyvérzés (stroke), látás romlás, illetve látásvesztés, szívelégtelenség, szívroham, vesekárosodás és szexuális zavarok.

Tegyél egészséged megőrzéséért és előzd meg a bajt! Számos lehetőség közül mi a természetes megoldást javaslunk, mely esetlegesen lassabban, lágyabban fejti ki a hatását, viszont mellékhatásoktól mentes. A ginzeng általánosan a vérkeringést optimalizálja, ezért ott fejti ki a pozitív hatását, ahol elakadás és probléma található. Nagyon fontos kiemelni a felhasználni kívánt ginzeng minőségét! A ginzengben lévő aktív hatóanyagok, a ginzenozidok megfelelő mennyiségben azon ginseng termékekben találhatóak meg, amelyek legalább 6 éves növényből készültek! Mindig nézzük meg, olvassuk el a csomagolást és a tájékoztatást, mert az Európában forgalomban lévő ginzeng tartalmú termékek jelentős része silány minőségű, 1-2 éves növényből készül. Ezen termékek aktív hatóanyagtartalma igen csekély (ez az oka, hogy nem tüntetik fel a csomagoláson a hatóanyag mennyiséget, csupán azt hány mg ginzenget tartalmaz). A prémium minőségű ginseng termesztéséről itt olvashatsz, kattints ide!

Vérnyomás mérés - Prémium Koreai Ginseng

Szervezetünket erek és hajszálerek hálózzák be, melyek teljes hossza emberenként elérheti akár a 100.000 km-t is, így a Prémium Koreai Ginseng kivonat a vérnyomáson túl több fronton is támogatja az egészséget. Erről tudj meg többet itt, klikk ide!

Kérem a természetes vérnyomáscsökkentőmet, klikk ide!

Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat

Klinikai Referencia:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1226845317303172

1 hozzászólás

Bálint Istvan

Köszönöm szépen a gyors ki szolgálást !! Vasárnap meg rendeltem és ma kedd van és már meg is kaptam sérülés mentesen a csomagot !!! Természetesen meg is kóstoltam ,,,hát mondhatom ,hogy igen keserű az íze ,,ez az első véleményem és az észre vételem !! Tisztelettel ::Bálint István Nagykőrös!

Bálint Istvan

Hozzászólás írása

A hozzászólásokat moderáljuk publikálás előtt