Prémium Fekete Koreai Ginseng Kivonat vagy BTGin kapszulák - a természetes potencianövelő

Növelni szeretnéd a szexuális teljesítőképességedet, és elkerülnéd a merevedési zavarokat? Akkor tedd próbára a Prémium Fekete Koreai Ginseng Kivonatot vagy a BTGin kapszulákat és növeld a libidódat!

(Lehet) jobb a szex

A 6 éves ginseng gyökérből készült termékek a szexuális vágy és teljesítőképesség növeléséhez a vérkeringés stimulálásával és a tesztoszterontermelés növelésével járul hozzá.

Hatalmas előnye, hogy semmiféle mellékhatása sincs, és nem vált ki allergiás reakciót. 100%-ig természetes úton segít hozzá a normális szexuális teljesítőképesség eléréséhez.

Potencianövelés házilag

A titok: a fekete ginseng a vörös ginsengnél közel kétszer nagyobb koncentrációban tartalmaz Rg3 ginzenozidokat.
A Ginseng Saponin Plusz Extra Strong kapszula pedig egy új kutatásnak hála sokkal  nagyobb arányban szívódik fel és extra mennyiségű Rg3 ginzenozidot tartalmaz.
 

Nézzük meg, mit tudnak ezek az anyagok!

Rg3 ginzenozid                      

 • természetes afrodiziákum
 • jótékony hatással van az erekcióra és a libidóra */**
 • fokozza a tesztoszterontermelést
 • az érrendszeren keresztül stimulálja a nitrogén-oxid metabolizmust
 • javítja a vérkeringést

Ha a fekete ginsenget a vörös fajtához hasonlítjuk, akkor azt találjuk, hogy a fekete ginseng közel 2-szer több Rg3 ginzenozidot tartalmaz, mint a vörös testvére. Éppen ezért, ha főként a ginseng növény potencianövelő és tesztoszteron növelő hatását szeretnéd élvezni, akkor mindenképp a fekete ginsenget válaszd vagy a Ginseng Saponin Plusz kapszulát válaszd.

A ginseng hatása (Klikk ide!) a potenciára

Így dolgozik a fekete ginsengben lévő Rg3 az egészséges merevedésért: meggátolja a neuronok degenerálódását a dorzális idegekben és antioxidáns hatást vált ki a "barlangos testben". Mindezt kutatások is megállapították.

 Rg3 & Rb1 ginzenozidok

 • javítják a memóriát
 • jótékony hatásúak a keringésre és az agyi- és reflex működésére
 • erősítik az érfalak membránját ***
 • csökkentik a kapillárisok áteresztőképességét***
 • védik az agy neurotranszmittereit****
 • javítják az agy vérellátását, mely ezáltal jobban és gyorsabban működik

Ezek a ginzenozidok (Rg1, Rb1, Rg3) megtalálhatóak a Vörös Koreai Ginseng (kattinson ide!)  kivonatban is, amit elsősorban általános felhasználásra javasolunk, valamint a nőknek jótékonyan hat a libidóra és segít a menopauza után.

Így készül a Prémium Fekete Koreai Ginseng Kivonat

Mivel a fekete ginsenget kivonatolás előtt 9 alkalommal gőzöljük, végeredményként a legnagyobb koncentrációjú kivonatot kapjuk.

A tökéletes minőség és a rendkívüli hatóanyag- tartalom eléréséhez 6 éves ginseng gyökereket használunk fel. A hatóanyagok arányát a speciális körülmények között végzett főzés által növeljük. Az eredmény pedig: prémium minőségű kivonat.

Potencianövelő tea házilag

Ha túl keserűnek találod a kivonatot, keverd teába, és már kész is a potencianövelő tea. 
 

Kérem a prémium minőségű potencianövelőmet, klikk ide!

fekete ginseng

 

5+1 kérdés a Ginsengről! Érdekel, klikk ide!

  

KLINIKAI REFERENCIÁK:

* Tao Liu,Yi‐Feng Peng et al. MB. A Ginzenozid Rg3 javítja a merevedési funkciót a streptozotocin által indukált diabéteszes vizsgálati egyedekben. J Sex Med 2015 Mar 1;12(3):611-20. Epub 2014 Dec 1.

 **Abdel-Wahhab et al. A Panax ginseng kivonat farmatológiai hatása standardiált ginzenozid Rg3-mal a dopamin-antagonistákkal kezelt hím vizsgálati egyedek viselkedésében. British Journal of Pharmaceutical Research;5/16/2014, Vol. 4 Issue 10, p1228

 ***Yong-Sun Maeng et al. Rk1 ginzenozid, egy új blokk a vaszkuláris szivárgás révén. Actin Structure Remodeling. Published: July 22, 2013