Prémium Fekete Koreai Ginseng Kivonat vagy BTGin kapszulák - a természetes potencianövelő

Növelni szeretnéd a szexuális teljesítőképességedet, és elkerülnéd a merevedési zavarokat? Akkor tedd próbára a Prémium Fekete Koreai Ginseng Kivonatot vagy a BTGin kapszulákat és növeld a libidódat!

(Lehet) jobb a szex

A 6 éves ginseng gyökérből készült termékek a szexuális vágy és teljesítőképesség növeléséhez a vérkeringés stimulálásával és a tesztoszterontermelés növelésével járul hozzá.

Hatalmas előnye, hogy semmiféle mellékhatása sincs, és nem vált ki allergiás reakciót. 100%-ig természetes úton segít hozzá a normális szexuális teljesítőképesség eléréséhez.

Potencianövelés házilag

A titok: nagyobb mennyiségű Rg3 ginzenozid!
A Ginseng Saponin Plusz Extra Strong kapszula pedig egy új kutatásnak hála sokkal jobban szívódik fel és extra mennyiségű Rg3 ginzenozidot tartalmaz.
 

Nézzük meg, mit tudnak ezek az anyagok!

Rg3 ginzenozid                      

 • természetes afrodiziákum
 • jótékony hatással van az erekcióra és a libidóra */**
 • fokozza a tesztoszterontermelést
 • az érrendszeren keresztül stimulálja a nitrogén-oxid metabolizmust
 • javítja a vérkeringést

Ha a fekete ginsenget a vörös fajtához hasonlítjuk, akkor azt találjuk, hogy a fekete ginseng közel 2-szer több Rg3 ginzenozidot tartalmaz, mint a vörös testvére. Éppen ezért, ha főként a ginseng növény potencianövelő és tesztoszteron növelő hatását szeretnéd élvezni, akkor mindenképp a fekete ginsenget válaszd vagy a Ginseng Saponin Plusz kapszulát válaszd.

A ginseng hatása (Klikk ide!) a potenciára

Így dolgozik a fekete ginsengben lévő Rg3 az egészséges merevedésért: meggátolja a neuronok degenerálódását a dorzális idegekben és antioxidáns hatást vált ki a "barlangos testben". Mindezt kutatások is megállapították.

 Rg3 & Rb1 ginzenozidok

 • javítják a memóriát
 • jótékony hatásúak a keringésre és az agyi- és reflex működésére
 • erősítik az érfalak membránját ***
 • csökkentik a kapillárisok áteresztőképességét***
 • védik az agy neurotranszmittereit****
 • javítják az agy vérellátását, mely ezáltal jobban és gyorsabban működik

Ezek a ginzenozidok (Rg1, Rb1, Rg3) megtalálhatóak a Vörös Koreai Ginseng (kattinson ide!)  kivonatban is, amit elsősorban általános felhasználásra javasolunk, valamint a nőknek jótékonyan hat a libidóra és segít a menopauza után.

Így készül a Prémium Fekete Koreai Ginseng Kivonat

Mivel a fekete ginsenget kivonatolás előtt 9 alkalommal gőzöljük, végeredményként a legnagyobb koncentrációjú kivonatot kapjuk.

A tökéletes minőség és a rendkívüli hatóanyag- tartalom eléréséhez 6 éves ginseng gyökereket használunk fel. A hatóanyagok arányát a speciális körülmények között végzett főzés által növeljük. Az eredmény pedig: prémium minőségű kivonat.

Potencianövelő tea házilag

Ha túl keserűnek találod a kivonatot, keverd teába, és már kész is a potencianövelő tea. 
 

Kérem a prémium minőségű potencianövelőmet, klikk ide!

fekete ginseng

 

5+1 kérdés a Ginsengről! Érdekel, klikk ide!

  

KLINIKAI REFERENCIÁK:

* Tao Liu,Yi‐Feng Peng et al. MB. A Ginzenozid Rg3 javítja a merevedési funkciót a streptozotocin által indukált diabéteszes vizsgálati egyedekben. J Sex Med 2015 Mar 1;12(3):611-20. Epub 2014 Dec 1.

 **Abdel-Wahhab et al. A Panax ginseng kivonat farmatológiai hatása standardiált ginzenozid Rg3-mal a dopamin-antagonistákkal kezelt hím vizsgálati egyedek viselkedésében. British Journal of Pharmaceutical Research;5/16/2014, Vol. 4 Issue 10, p1228

 ***Yong-Sun Maeng et al. Rk1 ginzenozid, egy új blokk a vaszkuláris szivárgás révén. Actin Structure Remodeling. Published: July 22, 2013