INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN 14.000 Ft felett!

A házhoz szállítás díja: 1490 Ft (14.000 Ft alatt)

Várható kiszállítási idő Magyarországon a megrendeléstől számított: 1-2 munkanap (eseti jelleggel előfordulhat 3-4 munkanap).

Szlovákiába és Romániába is szállítunk! A szállítási költség Szlovákiába 1200.- Ft, Romániába 1500.- Ft. A szállítás kiválasztásánál válassza ki azt az országot, ahova a terméket kéri. (Alap beállítás: Magyarország)

Csomagját GLS  futárszolgálat munkatársai szállítják Önnek házhoz, a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik.

Fontos! Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!

Amennyiben megrendeléskor a megjegyzés mezőben a szállítással kapcsolatos információt ad meg, azt a Futárszolgálat felé továbbítjuk (pl. telefonhívást kér). A Futárszolgálat nem cégünk alkalmazottja, így csak a csomag kézbesítéséért felelős, másban nem jogosult eljárni.

Amennyiben a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, úgy már nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód-, kiszállítás napjának megváltoztatása, egyéb szállítással kapcsolatos szolgáltatások).

Személyes átvételre van lehetőség a székhelyünkön (5100 Jászberény Fáy András utca 30/a) előre egyeztetett időpontban.

 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (SimplePay) esetén fizetése nemzetközileg elismert, kényelmes és biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a megrendelése ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan e-mailben visszaigazol Önnek.

Biztonságos fizetési lehetőségek

Készpénzes, utánvétes megrendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.