Fekete Ginseng

Ilyen a minőségi ginseng

100%-ig természetes

A kivonatokban csak vörös, illetve fekete ginsenget találsz, mást semmit.

Extra magas hatóanyag- tartalom

Garantáljuk, hogy minden termékünk 6 éves vörös és fekete ginsengből készülnek, melyekben rendkívül magas a hatóanyag-tartalom.

Ginseng por, ginseng kivonat

1 kg ginseng kivonathoz 7 kg 6 éves ginseng gyökérre van szükség. Azaz 1 gramm kivonat 7 gramm 6 éves porított változatnak felel meg. Mivel csak a 6 év után szüretelt gyökér biztosítja a ginsenozidok megfelelő koncentrációját, mi csak ezt használjuk. Büszkék vagyunk erre, és a készítményeink leírásában is feltüntetjük, hogy a felhasznált ginseng gyökér 6 éves. 

Vigyázz a boltokban kapható, csekély hatóanyag - tartalmú ginseng termékekkel, melyekhez jellemzően 1-2 éves növényeket használnak fel, ezek a termékek kizárólag a placebóra hatnak. Kifejezetten ajánlom elolvasni a ginseng termesztéséről szóló oldalunkat, hogy a Prémium minőségű ginsengről kirajzolodó kép teljesen összeálljon. Ezt itt tudod elolvasni! Klikk ide!

Figyeld csak meg, milyen szembetűnő a különbség egy 6 éves, egy 4 éves, egy 2 éves és egy 1 éves növény között.

A ginseng gyökerek és a hatóanyagainak növekedése évek elteltével

Kínai, vagy amerikai intenzív termesztésről szó sem lehet. Mi azért választottunk 6 éves koreai növényt alapanyagul, mert a legjobbat akarjuk nyújtani Neked.

Prémium minőség, ezért az egyik legjobb ginseng

GMP szabvány - Ginseng

A termesztés, a kiválogatás, a kivonatolás mind szigorú ellenőrzés, és a minőségi követelmények betartása mellett történik. A termesztést évről-évre figyelemmel követjük és azt folyamatosan javítva teszünk eleget a GMP (GMP KFDA / ISO 14001 / ISO 22000) szabványainak.

A prémium minőséget és a kapszulák, kivonatok hatásosságát kutatások, tanúsítványok, esettanulmányok sora bizonyítja.

A terméket folyamatosan ellenőrizzük: figyelünk a ginseng korára, a különböző hatóanyagok koncentrációjára és a növény egészségügyi értékekeire. A Prémium Koreai Ginseng tökéletesen megfelel az EU magas minőségi követelményeinek.

A termék minősége az árában is megmutatkozik. A minőségre az extra magas hatóanyag - tartalom a garancia: a 6 éves ginseng gyökér 35-ször több hatóanyagot tartalmaz mint egy 2 éves és ez még csak a porított változat!

Ne feledd: 1 kg ginseng kivonathoz 7 kg 6 éves ginseng gyökérre van szükség. Azaz 1 gramm kivonat 7 gramm 6 éves porított változatnak felel meg.

Kitapasztaltuk a megfelelő ginseng adagolást

A klinikai vizsgálatok szerint ahhoz, hogy megtapasztalhasd a ginseng kedvező hatásait, legalább napi 3 grammnyi 6 éves koreai ginseng növény szükséges. Ez azt jelenti, hogy az ebből a 6-7 grammnyi növényből készült 1 grammnyi kivonat a napi adag.

Egy 6 éves növény a hatóanyag sokszorosát tartalmazza:

  

A Prémium Koreai Ginzeng hatóanyagtartalma

 

Erre figyelj, ha ginseng tartalmú terméket vásárolsz

*Honnan származik a ginseng kivonat vagy ginseng gyökér?

Ha a termék nem jelöli a ginseng származási helyét, legyél óvatos!

*Hány éves ginseng növényt használnak fel hozzá?

Ha ez az információ sem szerepel a termék leírásában, biztos lehetsz benne, hogy silány a minőség.

*Fel van tüntetve, hogy a termék grammonként mennyi ginenziozidot tartalmaz Rg1+Rb1+Rg3 hatóanyagokból?

Amennyiben nincs, tekintsd komolytalan ajánlatnak.

*Mennyibe kerül a termék?

Amennyiben kifejezetten olcsónak találod, akkor alacsony a hatóanyag - tartalma, és ezáltal az eredményességében sem igazán bízhatsz.

A ginseng készítmények tájékoztatójában általában főként milligrammban van feltüntetve a termék(pl. kapszula) súlya - Ez azt jelenti hogy egy kapszulában mennyi ginseng por található. DE! Nem írják le, hogy ebben az őrölt ginseng porban mennyi az aktív hatóanyag tartalom. Ráadásul jellemzően fiatal ginsengből készülnek, így a felszívódásuk és hatásuk elenyésző. Gondolj erre, mielőtt megvásárolod!

Kérem a Prémium minőségű Fekete Ginsengemet! Klikk ide!

 

Fekete ginzeng

 

 KLINIKAI REFERENCIÁK:

* Tao Liu,YiFeng Peng et al. MB. A Ginzenozid Rg3 javítja a merevedési funkciót a streptozotocin által indukált diabéteszes vizsgálati egyedekben. J Sex Med 2015 Mar 1;12(3):611-20. Epub 2014 Dec 1.

**Abdel-Wahhab et al. A Panax ginseng kivonat farmatológiai hatása standardiált ginzenozid Rg3-mal a dopamin-antagonistákkal kezelt hím vizsgálati egyedek viselkedésében. British Journal of Pharmaceutical Research;5/16/2014, Vol. 4 Issue 10, p1228

***Yong-Sun Maeng et al. Rk1 ginzenozid, egy új blokk a vaszkuláris szivárgás révén. Actin Structure Remodeling. Published: July 22, 2013

****Bao HY et al. A kiválasztott ginzenozidok memóriajavító és neuroprotektív hatásai. Arch Pharm Res. 2005

*****Black Ginseng and Its Saponins: Preparation, Phytochemistry and Pharmacological Effects

******Ginseng for the treatment of diabetes and diabetes-related cardiovascular complications: a discussion of the evidence

Németül az oldal itt olvasható! Klikk!

A ginseng hatásairól itt olvashatsz bővebben! Klikk!