Ilyen a minőségi ginseng

100%-ig természetes

A kivonatokban csak vörös, illetve fekete ginsenget találhat, mást semmit.

Extra magas hatóanyag- tartalom

Garantáljuk, hogy a kivonatok  6 éves vörös és fekete ginsengből készülnek, melyekben rendkívül magas a hatóanyag - tartalom.

Koreai Ginseng kivonat1 kg ginseng kivonathoz 7 kg 6 éves ginseng gyökérre van szükség. Azaz 1 gramm kivonat 7 gramm 6 éves porított változatnak felel meg. Mivel csak a 6 év után szüretelt gyökér biztosítja a ginsenozidok megfelelő koncentrációját, mi csak ezt használjuk. Büszkék vagyunk erre, és a készítményeink leírásában is feltüntetjük, hogy a felhasznált ginseng gyökér hat éves. 

Vigyázzon a piacon kapható, csekély hatóanyag - tartalmú ginseng termékekkel, melyekhez jellemzően 1-2 éves növényeket használnak fel. Dr. Fruneau véleménye szerint ezek a termékek kizárólag a placebóra hatnak.

Figyelje csak meg, milyen szembetűnő a különbség egy hatéves, egy négyéves, egy kétéves és egy egyéves növény között.

A ginseng gyökerek és a hatóanyagainak növekedése évek elteltével

Kínai, vagy amerikai intenzív termesztésről szó sem lehet. Mi azért választottunk hat éves koreai növényt alapanyagul, mert a legjobbat akarjuk nyújtani Önnek.

Prémium minőség

A termesztés, a kiválogatás, a kivonatolás mind szigorú ellenőrzés, és a minőségi követelmények betartása mellett történik. A termesztést évről-évre figyelemmel követjük és azt folyamatosan javítva teszünk eleget a GAP szabványainak.

A prémium minőséget és a kivonatok hatásosságát kutatások, tanúsítványok, esettanulmányok sora bizonyítja.

A terméket folyamatosan ellenőrizzük: figyelünk a ginseng korára, a különböző hatóanyagok koncentrációjára és a növény egészségügyi értékekeire. A Prémium Koreai Ginseng tökéletesen megfelel az EU magas minőségi követelményeinek.

A termék minősége az árában is megmutatkozik. A minőségre az extra magas hatóanyag - tartalom a garancia: a hat éves ginseng gyökér 35-ször több hatóanyagot tartalmaz mint egy két éves és ez még csak a porított változat!

Ne feledje: 1 kg ginseng kivonathoz 7 kg 6 éves ginseng gyökérre van szükség. Az az 1 gramm kivonat 7 gramm 6 éves porított változatnak felel meg.

Kitapasztaltuk a megfelelő adagolást

A klinikai vizsgálatok szerint ahhoz, hogy megtapasztalhassa a ginseng kedvező hatásait, legalább napi 3 grammnyi 6 éves koreai ginseng növény szükséges. Ez azt jelenti, hogy az ebből a 6-7 grammnyi növényből készült 1 grammnyi kivonat a napi adag.

Egy hatéves növény a hatóanyag sokszorosát tartalmazza:

  A Prémium Koreai Ginseng hatóanyagtartalma

 

 Erre figyeljen, ha ginseng tartalmú terméket vásárol

*Honnan származik a ginseng kivonat vagy ginseng gyökér?

Ha a termék nem jelöli a ginseng származási helyét, legyen óvatos!

*Hány éves ginseng növényt használnak fel hozzá?

Ha ez az információ sem szerepel a dobozon, biztos lehet benne, hogy silány a minőség.

*Fel van tüntetve, hogy a termék grammonként mennyi ginenziozidot tartalmaz Rg1+Rb1+Rg3 hatóanyagokból?

Amennyiben nincs, vegye komolytalan ajánlatnak.

*Mennyibe kerül a termék?

Amennyiben kifejezetten olcsónak találja, akkor alacsony a hatóanyag - tartalma, és ezáltal az eredményességében sem igazán bízhat.

A piacon kapható készítmények tájékoztatójában általában főként milligrammban van feltüntetve a termék(pl. kapszula) súlya - Ez azt jelenti hogy egy kapszulában mennyi ginseng por található. DE! Nem írják le, hogy ebben az őrölt ginseng porban mennyi az aktív hatóanyag tartalom. Ráadásul jellemzően fiatal ginsengből készülnek, így a felszívódásuk és hatásuk elenyésző. Gondoljon erre, mielőtt leveszi őket a polcról!

 

 

 KLINIKAI REFERENCIÁK:

* Tao Liu,YiFeng Peng et al. MB. A Ginzenozid Rg3 javítja a merevedési funkciót a streptozotocin által indukált diabéteszes vizsgálati egyedekben. J Sex Med 2015 Mar 1;12(3):611-20. Epub 2014 Dec 1.

**Abdel-Wahhab et al. A Panax ginseng kivonat farmatológiai hatása standardiált ginzenozid Rg3-mal a dopamin-antagonistákkal kezelt hím vizsgálati egyedek viselkedésében. British Journal of Pharmaceutical Research;5/16/2014, Vol. 4 Issue 10, p1228

***Yong-Sun Maeng et al. Rk1 ginzenozid, egy új blokk a vaszkuláris szivárgás révén. Actin Structure Remodeling. Published: July 22, 2013

****Bao HY et al. A kiválasztott ginzenozidok memóriajavító és neuroprotektív hatásai. Arch Pharm Res. 2005