koreai ginzeng

A Prémium Koreai Ginzeng termékeinket egyenesen Dél-Koreából hozzuk el Neked Magyarországra. Koreai Ginzenges termékekre specializálódott cégként folyamatosan bővitjük portfóliónkat újabb kíváló minőségű termékekkel.
 

A ginzeng kivonatok olyan extra minőségű termékek, melyek a ginzenget 100%-os mértékben tartalmazzák. A dél-koreai GMP normák szerint, magas minőségi követelmények mellett készült kizárólag 6 éves növény felhasználásával. A koreai ginzeng a ginzengek királya, hiszen olyan széles skálában tartalmazza a hatóanyagokat, mellyel garantált eredményeket lehet elérni. Hogy miért a ginzengek királya azt itt tudod elolvasni. Klikk!

A ginzeng kivonatokat és egyéb ginzeng termékeket a több évezredes hagyomány égisze alatt Koreában több millió ember szedi folyamatosan. A fekete ginzeng viszont egy friss kutatás eredményeképp járul hozzá életünk megjobbításához. Több ezres vásárlói visszajelzéseink alapján kijelenthetjük, hogy hatékonyságba sokkal jobb választás mint a vörös ginzeng. A fekete ginzeng még nem annyira elterjedt az Európai Unióban, ezért hatalmas megtiszteltetés, hogy általunk juthatnak hozzá az európai emberek.

A fekete ginzeng kivonat és a vörös ginzeng GOLD kivonat tökéletes választás a szellemi teljesítőképesség növelésére, különösen a memória és az éberség javítására, hiszen ezek a termékek jelentősen több hatóanyagot tartalmaznak mint a "sima" vörös ginzeng kivonat vagy Ginseng por. De ha olcsóbb, jó minőségű termékre vágysz mégis remek választás lehet a ginzeng por ami 6 éves növény finomra örölésével készül. 

Erősebb immunrendszerre vágysz? Vértezd fel magát a betegségek ellen, és élj hosszabb, egészségesebb életet a koreai ginzeng segítésével!

Nincs mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót.

Ajánljuk egy hosszú, fárasztó nap után is, hiszen stimuláns hatásánál fogva nagyszerűen erősíti a szívet. A Vörös Ginseng Gold Port elsősorban általános felhasználásra, immunrendszer erősítésre, fittség növelésére, legyengült szervezet számára ajánljuk mely 6 éves ginseng gyökér finomra örlésével készült, a TOP 1# termékünket a Fekete ginzeng kivonatot az előbb felsoroltak mellett azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek. A Vörös Ginseng GOLD kivonatot pedig azoknak, akiknek a vörös ginzeng por után egy erősebb természetes készítményt keresnek általános felhasználásra. A ginzeng nincs nemek szerint szétbontva, ha bizonytalan vagy melyiket válaszd keress minket az elérhetőségeinket (klikk ide!) vagy kezdd a feketével abban senki nem csalódott, bár vannak olyan emberek akik már egy kanáltól, egy nap után csodát várnak, de ez nem csodaszer. Ezekben a termékekben a dél-koreai emberek sok éves munkája van ami egy csodálatos csomagolással és rendkívűli minőségre való törekvéssel párosul. A sok pozitív visszajelzés elsősorban a felsorolt dolgok esszenciájának köszönhető és nem a csodának.

A Ginzeng teát azoknak javasoljuk, akik valami miatt nem szeretik a kivonatok extra erős, markáns, keserű, egyes vélemények szerint nem túl jó ízét és szívesebben kortyolgatnak egy finom meleg vagy akár lehűtött teát. 

Egy kis ginzengológia

Tudományos kutatások szerint a koreai ginzeng legfontosabb hatóanyagai a ginzenozidok.

A ginzeng típusai és feltételei

A világon sokféle ginzeng létezik, de különböző akadémiai nevük és összetevőik vannak. (Koreai ginzeng Panax CA Mayer, kínai ginzeng Panax Notoginseng FH Chen, amerikai ginzeng Panax Quinquefolium L. stb.) Számos klasszikus orvosi könyv szerint a koreai ginzeng volt a legértékesebb és leghatékonyabb közülük. Koreában világszínvonalú módszereket dolgoztak ki a ginzeng feldolgozására, beleértve a fehér ginsenget, a vörös ginsenget, a fekete ginsenget, az erjesztett ginsenget és az Enzymatic Ginsenget, amelyek között a fekete ginseng a leghatékonyabb egészségügyi funkcionális élelmiszer..

A Koreában csak Panax Ginzeng néven ismert ginzeng 32 fajta szaponint* tartalmaz, ezzel pedig vezet a ginzengek között. Ebből következik, hogy a gyógyhatású összetevők aránya is kifejezetten magasabb benne.

Összehasonlításképp nézzük meg, hogy az egyes ginzengek mennyi szaponint tartalmaznak:

                                                                                          

Premium Koreai Ginzeng

         Koreai Ginzeng: 32    

  • Amerikai ginzeng: 14     

  • Sanchi: 15

  • Chikuseteu: 8

 

  *Szaponin: egy vízoldékony és egy vízben nem oldódó molekulából álló, gyakran glikozid-jellegű, vízzel rázás hatására habot képző felületaktív anyag. Segíti a zsíroldékony olajok vízben való oldódását (emulgeáló hatás).

Klinikai vizsgálatok, tudományos bizonyítékok

A ginzeng gyógynövényben található Rg1, Rb1, Rg3 hatóanyatok egymással karöltve kedvezően befolyásolják a szív- és érrendszer állapotát.

Őrizd meg egészségedet és fokozd ellenálló képességedet a koreai ginzeng gyógynövény fogyasztásával!

Kérem a természetes immunerősítőmet! Klikk ide!

Fekete Ginzeng kivonat a természetes immunerősítő

 KLINIKAI REFERENCIÁK:

* Tao Liu,Yi‐Feng Peng et al. MB. A Ginzenozid Rg3 javítja a merevedési funkciót a streptozotocin által indukált diabéteszes vizsgálati egyedekben. J Sex Med 2015 Mar 1;12(3):611-20. Epub 2014 Dec 1.

***Yong-Sun Maeng et al. Rk1 ginzenozid, egy új blokk a vaszkuláris szivárgás révén. Actin Structure Remodeling. Published: July 22, 2013

****Bao HY et al. A kiválasztott ginzenozidok memóriajavító és neuroprotektív hatásai. Arch Pharm Res. 2005

*****Black Ginseng and Its Saponins: Preparation, Phytochemistry and Pharmacological Effects

******Ginseng for the treatment of diabetes and diabetes-related cardiovascular complications: a discussion of the evidence