Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Nyilatkozat, vagy a hozzá kapcsolódó oldalak bármely tartalmát külön előzetes figyelmeztetés, illetve utólagos tájékoztatás nélkül megváltoztassuk a mindenkor hatályos jogszabályok rendelkezéseire figyelemmel.

Az Ön által megadott adatokat Kárpáti Éva Judit Egyéni vállalkozó kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja, (amennyiben hozzájárul). Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, aki a Kárpáti Éva Judit Egyéni Vállalkozótól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Tiszteletben tartjuk és megóvjuk partnereink és felhasználóink személyes adatait. Kiemelten fontosnak tartjuk partnereik és felhasználóink információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

Kijelentjük, hogy Kárpáti Éva Judit Egyéni Vállalkozó birtokolja az oldalainkon látható információkat. A https://koreaiginseng.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése az engedélyünk nélkül. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.