Prémium Koreai Ginseng

Avagy természetes fegyverrel a merevedési zavarok ellen

A merevedési zavarok kialakulása a legtöbb férfi életében olyan trauma, mely mind testileg, mind lelkileg hatalmas megpróbáltatást jelent. Sokan nem is gondolnák azonban, hogy a legtöbb esetben nem szervi eredetű probléma áll az erektális diszfunkció hátterében.

A FEKETE GINSENG A FÉRFIASSÁG ŐRE

A rendellenesség sokszor lelki eredetű, okozója pedig a hétköznapi stressz, vagy a párkapcsolati problémák is lehetnek.

A prémium minőségű 6 éves növényből készült koreai ginseng természetes potencianövelőként segít abban, hogy levetkőzd a merevedési zavarok által okozott kellemetlenségeket, és gyógyszeres kezelés, valamint mellékhatások nélkül is újra a maximumot hozhasd ki magadból az ágyban, igen a férfiasság őre így működik!
 

A merevedési zavar nem csak időskorban támad

A merevedési zavar olyan általános probléma, melytől világszerte férfiak milliói rettegnek, már fiatalkoruk óta. Sokan gondolják azonban úgy, hogy a szexuális teljesítőképesség csökkenése kizárólag időskorban jelentkező, és főként olyan szervi eredetű probléma okozza, mely miatt bizonyos életkor alatt még szükségtelen aggódni.

A legtöbben ugyanis, ha meghallják a merevedési zavar kifejezést, azt automatikusan a totális erektális diszfunkció, azaz az impotencia fogalmával társítják. Ez azonban tévedés, hiszen a teljes impotencia tulajdonképpen csak a rendellenes működés végső stádiumának tekinthető.

A merevedési problémák sajnos nem válogatnak, és bőven a hatodik X betöltése előtt is szedik áldozataikat, akár fizikai, akár lelki eredetű problémák eredményeképp.

Mit jelent pontosan az erektális diszfunkció?

A szakirodalom szerint merevedési zavarnak azt az állapotot nevezzük, amikor a hímvessző merevségi állapota a nemi vágy ellenére sem kielégítő a szexuális együttlét végrehajtásához, vagy a létrejött merevség állapota és időtartama nem kielégítő.

Fekete ginseng a férfiasság őre

Sajnos a probléma általánosnak nevezhető, már 20 és 40 éves kor között is előfordulhat. A kialakulásához pedig a biológiai folyamatok mellett az egészségtelen életmód, a mindennapi stressz is jelentősen hozzájárulhat.

A szervi eredetű merevedési zavarok kialakulása persze valóban a 60 éves kor betöltése után jellemző, ez azonban nem jelenti azt, hogy fiatalabb korban ne alakulhatna ki a merevedési zavarnak bizonyos időszakonként, vagy adott élethelyzetekben jelentkező formája. Ez pedig bőven elég ahhoz, hogy egy egészséges kapcsolaton belül komoly problémákat okozzon, hiszen a szexuális teljesítőképesség hiánya ugyanis mindkét felet érinti.

Éppen ezért pánik helyett érdemes minél hamarabb felismerni a probléma gyökerét, és hatékony megoldást keresni az erektális diszfunkció orvoslására.

A merevedési zavarok legfőbb okai

  • Lelki eredetű problémák

Fiatalkorban a potenciával kapcsolatos zavarok legfőbb okozói a lelki eredetű rendellenességek. A rohanó hétköznapok által generált folyamatos stressz, a szorongás, a párkapcsolati gondok, valamint a teljesítési kényszer mind-mind olyan problémák, melyek az aktuális szellemi állapoton keresztül negatív hatással lehetnek szexuális teljesítőképességünkre, így csorbát szenved a férfiasság képe amit kialakítottunk magunkban.

Ezek a gondok egy tartós, kiegyensúlyozott kapcsolat során az esetek többségében elmúlnak, azonban időről időre visszatérhetnek, megkeserítve ezzel a partnerünkkel töltött órákat, a zavartalan szexuális együttlétet.

  • Betegség, szervi eredetű problémák

Az erektális diszfunkció, illetve a teljes impotencia okozói komoly, szív és érrendszeri, vagy a prosztatával kapcsolatos betegségek is lehetnek. Ezek általában az idősebb korosztályra jellemzők, azonban az egészségtelen életmódnak, a zsíros ételeknek és a dohányzásnak köszönhetően már fiatalon is éreztethetik negatív hatásukat.

Sőt, a merevedési zavarok bizonyos gyógyszerek, például vérnyomáscsökkentők mellékhatásaiként is kialakulhatnak.

Kevesen tudják azonban, hogy a merevedési zavarok ma már nem csak hatékonyan kezelhetők, de olyan módszerek is akadnak, melyek segítenek megelőzni a probléma létrejöttét, legyen szó akár lelki, akár fizikai eredetű rendellenességről.

Nem csodaszer, nem is placebo a panax ginseng

Sokan idegenkednek a természetes alapanyagokból gyártott készítmények használatától. Ennek legfőbb oka, hogy egyszerű átverést szimatolnak a dologban. Nem alaptalanul, hiszen az elmúlt években igencsak megszaporodott a „bio”, „homeopátiás”, és egyéb, hangzatos címkékkel ellátott, gyógyhatásúnak titulált termékeket árusító, csaló vállalkozások száma.

Az elővigyázatosság tehát fontos, és érdemes tudni, hogy csodák valóban nem léteznek. Azonban ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ami természetes anyagokból készül, ne lenne hatásos egy probléma orvoslására. Sőt!

A fekete ginseng a férfiasság őre

Sokan félreértik például a panax ginseng potencianövelő hatását. Olyan csodaszert látnak benne, ami egyik napról a másikra felülkerekedik a merevedési problémákon, és legyűri azokat. Fontos azonban tudni, hogy a ginseng kivonat nem Viagra, nem olyan szer, ami a szexuális vágy hiányában is azonnal hat, és gyors, hirtelen megoldással kecsegteti felhasználóját.

A panax ginseng hosszú távon fejti ki hatását, működése pedig a szexuális vágy fokozásán, a szexuális aktus előtti stressz csökkentésén alapul. A kéjvágy erőssége ugyanis egyáltalán nem állandó dolog az életünkben. Hol erősebb, hol gyengébb, adott esetekben pedig előfordulhat, hogy egyáltalán nincs jelen, akkor sem, ha épp hatalmas szükségünk lenne rá..

Fontos tudni, hogy a ginseng maga nem képes arra, hogy szexuális vágyat ébresszen az emberben, és nem is ez a feladata. Segít azonban az egészséges ingerek beteljesülésében és fokozásában, ezen keresztül pedig hatékony a szexuális teljesítményt is pozitívan befolyásolja. A férfiasság őre így tud hatékony lenni.

Itt hangsúlyoznunk kell tehát, hogy a merevedési zavarokra alkalmazható Fekete ginseng kivonat vagy a Ginseng Saponin kapszula - Extra Strong nem afféle varázsszer. Nem művel csodát egyik pillanatról a másikra, egyszerűen csak realizálja a valóságot.

Segít abban, hogy ellazulhassunk, vágyainkra koncentrálhassunk, ezáltal pedig a bennünk rejlő potenciál kiteljesedhessen.

Mielőtt azonban rosszra gondolnánk, érdemes azt is tisztázni: egyáltalán nem afféle placebo-hatásról beszélünk.

A ginseng gyökeréből készült kivonatok vagy kapszulák tudományosan bizonyított módon erősítik az immunrendszert, és a fizikai erőnlét mellett a mentális egészség megacélozásához is hozzájárulnak. Többek közt olyan hatóanyagok segítségével, melyek egyetlen más gyógynövényben sem találhatók meg.

A „titkos” hatóanyag avagy természetes potencianövelő a ginseng

Koreai Ginseng kivonat

A fekete ginseng, az enzimes vörös ginseng kivonat és a BTGin kapszulák természetes potencianövelők, mely kifejezetten hatásos a szexuális vágy és teljesítőképesség növelésében. Ehhez a vérkeringés stimulálásával és a tesztoszterontermelés növelésével járul hozzá, ami főként az Rg3 ginzenozidoknak köszönhető.

Az Rg3 ginzenozid természetes afrodiziákum, mely egyaránt jótékony hatással bír a libidóra és az erekcióra. Fokozza a tesztoszterontermelést, javítja a vérkeringést, és az érrendszeren keresztül stimulálja a nitrogén-oxid metabolizmust. Ezen felül hatékonyan gátolja a neuronok degenerálódását a dorzális idegekben és antioxidáns hatást vált ki a „barlangos testben”. Jelenleg is használják az Rg3 ginzenozidot nagy dózisban rákos megbetegedések esetén például a vietnámi onkológiai intézetben.

Ilyen módon nem csak a szexuális vágy kiteljesedéséhez, de a merevedés megerősödéséhez is hozzájárul. A vér oxigénfelvételének javulása növeli a merevedés erejét, annak fenntarthatóságát, valamint pozitív hatással bír az állóképességre.

Az Rg3 hatóanyag a fekete ginsengben kivonatban kétszer nagyobb koncentrációban találhatók meg, mint a növény vörös testvérében(vörös ginseng kivonat), pozitív élettani hatásait pedig több klinikai kutatás is igazolja. Egy új kutatásnak köszönhetően BTGin által gyártott Ginseng Saponin Plus kapszula - Extra Strong pedig extra mennyiségű Rg3 ginzenozidot tartalmaz ráadsául a felszívódása is nagyon magas az enzym technológiának köszönhetően. 

100%-ban természetes és allergiamentes megoldás

Összegezve a fentebb olvasottakat, elmondható, hogy a fekete ginseng kivonat és az új technológiájú BTGin kapszulák a legtöbb olyan problémára hatékony megoldást jelent, melyek kapcsolatba hozhatók az erektális diszfunkció kialakulásával. A készítmény ugyan nem ébreszt nemi vágyat az emberben, azonban segít a már meglévő, egészséges szenvedély fokozásában. A vérkeringésre gyakorolt jótékony hatása pedig az állóképességet is növeli.

A tudósok által vizsgált eredmények alapján hatásai mind szív- és érrendszerünkre, mind pedig idegrendszerünkre pozitívak, ezáltal a fekete ginseng nem csak fizikailag, de mentális úton is hozzájárul a szexuális teljesítőképesség növekedéséhez.

Egyik legnagyobb előnye pedig, hogy a gyógyszerekkel és egyéb, növényi alapú „csodaszerekkel” ellentétben semmiféle negatív mellékhatással nem rendelkezik. Teljesen természetes úton segít hozzá a normális szexuális teljesítőképesség eléréséhez, és allergiás reakciót sem vált ki az emberi szervezetből.

Fogyasztása leginkább nyugodt életmód és egészséges étrend mellett ajánlott, hiszen ilyen módon biztosak lehetünk abban, hogy száz százalékig képes felébreszteni a testünkben mélyen szunnyadó fenevadat.

Kérem a természetes potencianövelőmet!

Saponin Plus Ginseng Kapszula - Extra Strong

Saponin ginseng kapszula - extra strong 
 

Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat, klikk ide!

Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g

 
 
Fekete Ginseng kivonat, klikk ide!

Fekete Koreai Ginseng kivonat