(Természetesen ha nincs kedved végigolvasni hívjál minket az oldal alján vagy a kapcsolat oldalon található telefonszámon! Segítünk!)

Ginseng specialistaként egyre több prémium minőségű ginsenges terméket hozunk Nektek Dél-Koreából, amelyek mindegyike 6 éves ginseng növényből készült. Így joggal teszi fel az olvasó a kérdést, vajon melyik terméket vegye meg, melyik termék tud segíteni neki a problémáján.

A ginseng hatása

Tehát fontos tisztázni az elején, hogy a ginseng hatóanyagai egyáltalán milyen problémádon tudnak segíteni.

A koreai ginzeng (Panax Ginseng) a legismertebb hagyományos ginseng fajta. Számos klinikai vizsgálat bizonyítja az egészségre gyakorolt jótékony hatását. Ennek a témának egy külön oldalt szenteltünk, de általánosságban elmondhatjuk, hogy javítja az agy vérkeringését és a szellemi teljesítményt. Erősíti a természetes védelmet és az immunrendszert, amely minden időszakban, de főként a téli betegségek idején hasznos. Serkenti a szexualitást azáltal, hogy megerősíti a férfiak erekcióját és javítja a libidót a nőknél a menopauza után. És végül de nem utolsó sorban megszünteti a fáradságot, fáradékonyságot egész napra, kiválóan helyettesíti az energiaitalokat vagy a kávét és 100%-ban egészséges! Mivel több 1000 vásárlónknak a jelentős része leggyakrabban elsőnek a fáradékonyságának megszűnéséről számolt be, így ezekre a problémákra kifejezetten ajánljuk. 

A ginseng hatásairól itt olvashatsz bővebben! Klikk!

Minden termékünk kulcsa, hogy 6 éves ginseng gyökeret használnak a dél-koreai gyártók. Ennyi időre van szüksége a növénynek, hogy elengendő hatóanyag-tartalommal (ginzenoziddal) rendelkezzen. Ez a 6 év a ginseng kulcsa. A ginseng hatóanyagai a ginzenozidok amelyből már közel 40 félét azonosítottak a tudósok.

Melyik ginzenozid mire jó? Milyen problémán tudnak segíteni?

 A közel 40 féle ginzenozid közül nézzünk párat, miben tudhatnak segíteni:

*Ginzenozid R0, Rg1, Rg2, Y-Vegyület, M: gyulladáscsökkentő hatású

*Ginzenozid Rh1, Rh2, Rg3 és K-vegyület: segít a daganatok elleni küzdelemben

*Ginzenozid Rb1, Rb2 és Rc: segít a koleszterin kezelésében és a lipidek szabályozásában

*Aglikon (PPT és PPD): segít az Alzheimer-kórból való felépülésben 

*Ginzenozid Rb1, Rb2, Rc, Rg1 és Re: segít szabályozni a központi idegrendszert

*Ginzenozid Rb2, Rg3, Rd és Re: segít szabályozni a vércukorszintet és diabéteszes okozta elhízás elleni küzdelemben

*Ginzenozid Rb1, Rd, Rg1, Re és Rg3: segít a koszorúér-tünetek és a kapcsolódó szív- és érrendszeri tünetek csökkentésében

*Ginzenozid Rb1: segít a stressz, a szorongás, a depresszió elleni küzdelemben 

*Ginzenozid Rg3: kulcs ginzenozid, megfelelő mennyiségben fogyasztva számos problémát megoldhat: fáradékonyság, szív- és érrendszert érintő problémák, vérnyomás problémák, potencia zavarok, vércukor problémák, gátolhatja a rákos sejtek szaporodását.

Ehhez párosítva, melyik termékben milyen ginzenozidok találhatóak? Tehát melyik termék segíthet a fenti problémákon?

 Legnagyobb spektrumban a Ginseng Saponin Plus Kapszula segíthet: Rg3, K-vegyület, & Rb1, Rb2, Rg1, Rg2, Rg5, Rh1, Rh2, Rh3, Rh4, Rk1, Rk2, Rk3, Rk4, Rd, Re, Rc, aPPT, aPPD található benne. A széles spektrum pedig a gyártási technológiával magyarázható, azaz jelenleg az enzim technológia számít a legmodernebb gyártási technológiának. További információk a Saponin Plus Kapszuláról, klikk ide! 5. Generációs termék!

Saponin ginseng kapszula - extra strong

 

 A másik széles spektrumú ginseng készítmény a Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g, melyben Rg3, K-vegyület, &  Rg5, Rh1, Rh2, Rh3, Rh4, Rk1, Rk2, Rk3, Rk4, Rd, Re, Rc, aPPT és aPPD található. További információk az Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonatról, klikk ide! 5. generációs termék!

Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g

 

▶A Koreai Fekete Ginseng kivonat Rg1, Rb1, Rg3 magas koncentrációját tartalmazza. (Közel kétszer több Rg3 hatóanyag, mint egy átlagos vörös ginseng kivonatban - azaz nem a nálunk kapható enzimes vörös ginseng kivonathoz képest).

A koreai fekete ginseng egy viszonylag fiatal, 3. generációs találmány és még mindig nagyon nehéz megtalálni Európában. Egy koreai egyetem friss kutatási eredménye szerint kidolgoztak egy egyedülálló előállítási módszert, melynek köszönhetően átrendeződik a ginsenozid Rg3, Rg5, Rk1 hatóanyagok aránya a ginsengben. A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonatot 50g-os, 100g-os és 240gr-os kiszerelésben kapható illetve elérhető most már 30db-os "Stick" kiszerelésben is így sokkal könnyebb magaddal vinni bárhová.

Fekete Ginseng kivonat 30db stick

A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) a sima Vörös Ginzeng kivonathoz (ilyen nekünk már nincs) képest közel kétszer több Rg3 ginsenozid hatóanyaggal rendelkezik, így elsősorban azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek (vérnyomás probléma, koleszterinszint probléma, cukorbetegség, stb.).

Fekete ginseng kivonat 100gr

 Amennyiben az Rg3 ginzenozid hatóanyag extra nagy segítségére van szükség, akkor a Royal Rg3 300 - Enzimes Fermentált Koreai Vörös Ginsenget válaszd. Az Rg3 mellett Rb1 és Rg1 magas koncentrációját tartalmazza. Ezt a terméket normál felhasználásra nem javasoljuk, mert átlagos, nem beteg szervezetnek nincs szüksége ekkora mennyiségű hatóanyagra!

Figyelem! Kemoterápia vagy sugárterápia alatt és után a gyorsabb gyógyulás érdekében vagy erősen legyengült szervezetnek javasolt!

Tovább információk a Royal Rg3 300 termékről, klikk ide!

 

Olcsóbb termékeket keresek! Ami 6 éves ginsengből van

  Általános immunerősítésre nagyszerű választás a Koreai ginseng és gyömbér kivonatA ginseng és a gyömbér rendkívül hatékony gyógynövény kombináció, kiválóan támogatják egymás jótékony hatásait.

Ginzenozid hatóanyag: Rb1, Rg1, Rg3: 10 mg/g
  Koreai Ginseng és Gyömbér kivonat 50g

   

  ▶ Fermentált Koreai Ginseng kapszulaA termék újabb ginseng kutatások (4. generáció, további infókért görgess lejjebb) felhasználásval készült kifejezetten az Rg3 ginzenozidra fókuszálva, így egy átlagos vörös ginseng gyökérhez képest 7x több hatóanyagot tartalmaz, a hagyományos vörös ginseng kapszulához képest pedig 2x több hatóanyagot (ilyen nálunk nem kapható). 

  A magasabb szaponin tartalom és a fermentációs eljárás jobb felszívódást eredményez

  Rg3 > 2.5mg/g (2 kapszulában / Ez csak az Rg3 ginzenozid, mert a gyártó erre fókuszál)
  Szaponin > 110mg/g

  GINSENG GENERÁCIÓK 

  A mai napig közel 40 féle ginezenozidról (ginseng gyökér hatóanyaga) számoltak be a kutatók. Ezek közül az egyik az Rg3, melyet kulcs ginzenozidnak tekinthetünk, mivel megfelelő mennyiségben fogyasztva számos problémát megoldhat. Ezek a fáradékonyság (kutatás itt és itt), szív- és érrendszert érintő problémák (további infó itt), vérnyomás problémák (további infó itt), potencia zavarok (kutatás itt), vércukor problémák (kutatás itt), memória problémák (kutatás itt), stb.

  1. Dél-Koreában a 6 évig nevelt ginsenget betakarítják, majd megszárítják. A szárított 6 éves ginseng gyökér (technológiai fejlesztést tekintve 1. generációs ginseng) még nem tartalmaz Rg3 ginzenozidot.
  2. Egyszeri gőzölés után vörössé válik (2. generáció) és már megtalálható benne az Rg3 ginzenozid, így készül a vörös ginseng.
  3. Kilencszeri gőzölés után a fekete ginseng gyökérben (3. generáció) közel a duplája lesz az Rg3 ginzenozid hatóanyagból, mint a vörös ginsengben.
  4. Annak érdekében, hogy a ginzenozid hatóanyag még jobban fel tudjon szívódni az emberi szervezetben, a fermentálási eljárást alkalmazzák (4. generáció). A fermentált ginseng 2-8-szor több Rg3-t tartalmaz, mint az általános vörös ginseng gyökér (grammonként). 
  5. Az enzimes ginseng az 5. generácós ginseng. Az enzimtechnológia segítségével a ginzenozidokat speciális ginzenozidokká alakítja át, így megsokszorozódik az Rg3 és a K-vegyület, ezáltal még gyorsabban és még jobb eredményeket lehet elérni. (2015 és 2020 között végzett kutatások szerint a K-vegyület májvédő, gyulladáscsökkentő, érelmeszesedés elleni, cukorbetegség elleni, rákellenes, idegsejteket védő, öregedésgátló/bőrvédő hatású). Koreai Ginseng Generációk

   

  ERRE FIGYELJ, HA GINSENG TARTALMÚ TERMÉKET VÁSÁROLSZ

  *Honnan származik a ginseng kivonat vagy ginseng gyökér?

  Ha a termék nem jelöli a ginseng származási helyét, legyél óvatos! Ha Dél-Koreában gyártották, az rajta lesz a dobozon!

  *Hány éves ginseng növényt használnak fel hozzá?

  Ha ez az információ sem szerepel a termék leírásában, biztos lehetsz benne, hogy silány a minőség.

  *Fel van tüntetve, hogy a termék grammonként mennyi ginzenozidot tartalmaz? Például Rg1+Rb1+Rg3 hatóanyagokból.

  Ha csak az szerepel rajta, hogy mennyi ginsenget tartalmaz, de a hatóanyag (ginsenoside vagy ginzenozid) nem, tekintsd komolytalan ajánlatnak. Ha úgy van feltűntetve, hogy szaponin/ginzenozid ott is legyél óvatos, mert a kettő nem ugyanaz. (A ginzenozid a hatóanyag, szaponin pedig a felszívódást elősegítő anyag)

  *Mennyibe kerül a termék?

  Amennyiben kifejezetten olcsónak találod, akkor alacsony a hatóanyag-tartalma, és ezáltal az eredményességében sem igazán bízhatsz. Ha nem tudod mi számít olcsónak vagy drágának, nézz szét nálunk melyik termék típus mennyibe kerül. Kiindulási alapnak tökéletes lesz.

  A ginseng készítmények tájékoztatójában általában főként milligrammban van feltüntetve a termék (pl. kapszula) súlya - Ez azt jelenti hogy egy kapszulában mennyi ginseng por található. DE! Nem írják le, hogy ebben az őrölt ginseng porban mennyi az aktív hatóanyag-tartalom. Ráadásul jellemzően fiatal ginsengből készülnek, így a felszívódásuk és hatásuk elenyésző. Gondolj erre, mielőtt megvásárolod!

  Remélem tudtunk segíteni a választásban! Ha még mindig bizonytalan vagy hívj fel bátran segítünk +3670 33 888 75 vagy +36 70 339 2413 számon!