A koreai vörös ginseng a legismertebb hagyományos ginseng fajta. Számos klinikai vizsgálat bizonyítja az egészségre gyakorolt jótékony hatását. Javítja az agy vérkeringését és a szellemi teljesítményt. Erősíti a természetes védelmet és az immunrendszert, amely minden időszakban, de főként a téli betegségek idején hasznos. Serkenti a szexualitást azáltal, hogy megerősíti a férfiak erakcióját és javítja a libidót a nőknél a menopauza után.

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) is rendkívül tömény, sok hatóanyagot tartalmazó készítmény, melynek a legfontosabb hatásai:

  • erősíti az immunrendszert
  • természetes vérnyomás növelő és csökkentő (optimalizálja a vérnyomást)
  • növeli a szellemi frissességet
  • csökkenti a koleszterinszintet

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonatot általános felhasználás esetén javasoljuk, ha szeretne fittebb, energikusabb lenni és jobb közérzetre vágyik!

Prémium Vörös Koreai Ginzeng kivonat

A koreai fekete ginseng sokkal újabb találmány és még mindig nagyon nehéz megtalálni Európában. Egy koreai egyetem friss kutatási eredménye szerint kidolgoztak egy egyedülálló előállítási módszert, melynek köszönhetően jelentősen megnövekszik a ginsenozid Rg3, Rg5, Rk1 hatóanyagok száma a ginsengben.

A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) a Vörös Ginzenghez képest még több hatóanyaggal rendelkezik, így elsősorban azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek.

Legfontosabb hatásai:

  • 100 % természetes potencianövelő
  • növeli a szellemi frissességet
  • erősíti az immunrendszert
  • csökkenti a koleszterinszintet

Aknázza ki a ginzeng erejét. Intsen búcsút a fáradtságnak, legyen energikus, fitt és vidám!

Prémium Fekete Koreai Ginzeng kivonat

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, klikk ide!

Mire van szükség a megfelelő mennyiségű hatóanyag kialakuláshoz? Itt megtudhatja!

Tekintse meg a Prémium Koreai Ginseng termékeket!