A koreai vörös ginseng a legismertebb hagyományos ginseng fajta. Számos klinikai vizsgálat bizonyítja az egészségre gyakorolt jótékony hatását. Javítja az agy vérkeringését és a szellemi teljesítményt. Erősíti a természetes védelmet és az immunrendszert, amely minden időszakban, de főként a téli betegségek idején hasznos. Serkenti a szexualitást azáltal, hogy megerősíti a férfiak erekcióját és javítja a libidót a nőknél a menopauza után. 

A legfontosabb különbség a Ginseng kivonatok aktív hatóanyagtartalma! Míg a Vörös és Fekete Ginseng aktív hatóanyagtartalma 6-12mg/gr között van (de min. 6mg/gr) addig a GOLD kivonatok 13mg/gr kezdődnek...

A kulcs az "aktív" szócskán van. Hiszen sok emberben egyből felmerül, hogy akkor ebben és ebben a kapszulában 200mg ginseng van, tehát akkor az a számok alapján sokkal több. A turpisság abban rejlik, hogy a ginseng terméket forgalmazók, a kapszulában vagy ampullában lévő ginseng por mennyiségét tüntetik fel és nem azt, hogy ezekben mennyi az aktív hatóanyag tartalom!!! Itt ismét felhívom a figyelmet amit már sok helyen leírtunk a ginseng korára vonatkozóan. A ginsengnek legalább 4-6 évesnek kell lennie a megfelelő hatóanyagtartalom kialakulásához! Ezt mindig keressék a ginseng termékek leírásában! Higyjék el rá fogják írni a dobozra ha 4-6 éves, viszont nem lesz pár ezer forint az ára. Ezekben a kivontokban 6 év kőkemény munkája van.

Az emberek többségének tapasztalatunk szerint a vörös és fekete kivonatok is bőven elegendőek a kívánt hatás eléréséhez. De a nagyon aktív életet élők vagy sportolóknak kifejezetten a GOLD kivonat ajánlott

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) rendkívül tömény, sok hatóanyagot tartalmazó készítmény  bár a három kivonat közül a leggyengébb és általában idősebbeknek  javasoljuk (aktív hatóanyagtartalom min 6-12mg/gr), melynek a legfontosabb hatásai:

 • erősíti az immunrendszert
 • természetes vérnyomás növelő és csökkentő (optimalizálja a vérnyomást)
 • növeli a szellemi frissességet
 • csökkenti a koleszterinszintet

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonatot általános felhasználás esetén javasoljuk, ha szeretne fittebb, energikusabb lenni és jobb közérzetre vágyik!

Prémium Vörös Koreai Ginzeng kivonat

A koreai fekete ginseng sokkal újabb találmány és még mindig nagyon nehéz megtalálni Európában. Egy koreai egyetem friss kutatási eredménye szerint kidolgoztak egy egyedülálló előállítási módszert, melynek köszönhetően jelentősen megnövekszik a ginsenozid Rg3, Rg5, Rk1 hatóanyagok száma a ginsengben.

A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) a Vörös Ginzenghez képest még több hatóanyaggal rendelkezik, így elsősorban azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek.

Legfontosabb hatásai:

 • 100% természetes potencianövelő
 • növeli a szellemi frissességet
 • erősíti az immunrendszert
 • csökkenti a koleszterinszintet

Koreai Fekete Ginseng kivonat

A Prémium Vörös Koreai Ginseng GOLD kivonat (klikk ide), pedig Dél-Korea aranya. A három kivonat közül a legmagasabb aktív hatóanyaggal rendelkezik (13+mg/gr) Elsősorban azoknak javasoljuk, akik turbó üzemmódban dolgoznak vagy élnek. Mivel az emberek jelentős részét a vörös és fekete ginseng is feldobja, a GOLD ott kezdődik ahol a fekete a végződik.

Legfontosabb hatásai:

 • 100 % természetes potencianövelő
 • növeli a szellemi frissességet
 • erősíti az immunrendszert
 • csökkenti a koleszterinszintet

Aknázza ki a ginzeng erejét. Intsen búcsút a fáradtságnak, legyen energikus, fitt és vidám!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, klikk ide!

Mire van szükség a megfelelő mennyiségű hatóanyag kialakuláshoz? Itt megtudhatja!

Tekintse meg a Prémium Koreai Ginseng termékeket!