A koreai vörös ginseng a legismertebb hagyományos ginseng fajta. Számos klinikai vizsgálat bizonyítja az egészségre gyakorolt jótékony hatását. Javítja az agy vérkeringését és a szellemi teljesítményt. Erősíti a természetes védelmet és az immunrendszert, amely minden időszakban, de főként a téli betegségek idején hasznos. Serkenti a szexualitást azáltal, hogy megerősíti a férfiak erekcióját és javítja a libidót a nőknél a menopauza után. 

A legfontosabb különbség a Ginseng kivonatok aktív hatóanyagtartalma! Míg a Vörös és Fekete Ginseng aktív hatóanyagtartalma 6-12mg/gr között van (de min. 6mg/gr) addig a GOLD kivonatok minimum 13mg/grammot tartalmaznak.

A kulcs az "aktív" szócskán van. Hiszen sok emberben egyből felmerül, hogy akkor ebben és ebben a kapszulában 200mg ginseng van, tehát akkor az a számok alapján sokkal több. A turpisság abban rejlik, hogy a ginseng terméket forgalmazók, a kapszulában vagy ampullában lévő ginseng por mennyiségét tüntetik fel és nem azt, hogy ezekben mennyi az aktív hatóanyag tartalom! Itt ismét felhívom a figyelmet amit már sok helyen leírtunk a ginseng korára vonatkozóan. A ginsengnek legalább 4-6 évesnek kell lennie a megfelelő hatóanyag-tartalom kialakulásához. Ezt mindig keressék a ginseng termékek leírásában! Higgyék el rá fogják írni a dobozra ha 4-6 éves, viszont nem lesz pár ezer forint az ára. Ezekben a kivonatokban 6 év kőkemény munkája van.

Az emberek többségének általános felhasználásra a Vörös Ginseng kivonat is bőven elegendő, ám a nagyon aktív életet élőknek, aktív szellemi vagy fizikai munkát végzőknek, menedzsereknek, olyan embereknek akik magas stressznek vannak kitéve, sportolóknak vagy komolyabb problémával küzdőknek a Fekete Ginsenget vagy a Vörös Ginseng Gold kivonatot javasoljuk. A két erősebb kivonat közül tapasztalataink szerint nagyon eltérő az emberek reakciója, aki kipróbálta mindkettőt lehet visszatér a feketére, mert neki az jobban bevált, mások pedig a Goldra esküsznek. A fekete Ginseng kivonat egyedülálló a világon, ebben rejlik a különlegessége. 

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) rendkívül tömény, sok hatóanyagot tartalmazó készítmény - aktív hatóanyagtartalom min 6-12mg/gr - melynek a legfontosabb hatásai:

 • erősíti az immunrendszert
 • természetes vérnyomás növelő és csökkentő (optimalizálja a vérnyomást)
 • növeli a szellemi frissességet
 • csökkenti a koleszterinszintet

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonatot általános felhasználás esetén, immunrendszer erősítésre, fittség növelésére, legyengült szervezet számára ajánljuk, azaz ha szeretne fittebb, energikusabb lenni és jobb közérzetre vágyik!

Prémium Vörös Koreai Ginzeng kivonat

A koreai fekete ginseng sokkal újabb találmány és még mindig nagyon nehéz megtalálni Európában. Egy koreai egyetem friss kutatási eredménye szerint kidolgoztak egy egyedülálló előállítási módszert, melynek köszönhetően jelentősen megnövekszik a ginsenozid Rg3, Rg5, Rk1 hatóanyagok száma a ginsengben. Lehet kapni 30gr, 50gr, és 100gr-os kivitelben.

A 30gr-os vörös ginseng kivonat (klikk ide) kifejezetten a magyar piacra gyártódott Koreában, hogy azok is kitudják próbálni akiknek a nagyobb kiszerelés megvásárlása problémát okoz vagy egyszerűen egy számukra ismeretlen termékre nem óhajtanak túl nagy összeget kiadni.

A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) a Vörös Ginzenghez képest még több hatóanyaggal rendelkezik, így elsősorban azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek.

Legfontosabb hatásai:

 • 100% természetes potencianövelő
 • növeli a szellemi frissességet
 • erősíti az immunrendszert
 • csökkenti a koleszterinszintet

Koreai Fekete Ginseng kivonat

A Prémium Vörös Koreai Ginseng GOLD kivonat (klikk ide) termékünket azoknak javasoljuk, akiknek a vörös ginseng után egy erősebb természetes készítményt keresnek általános felhasználásra.

Legfontosabb hatásai:

 • 100 % természetes potencianövelő
 • növeli a szellemi frissességet
 • erősíti az immunrendszert
 • csökkenti a koleszterinszintet

Aknázza ki a ginzeng erejét. Intsen búcsút a fáradtságnak, legyen energikus, fitt és vidám!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, klikk ide!

Mire van szükség a megfelelő mennyiségű hatóanyag kialakuláshoz? Itt megtudhatja!

Tekintse meg a Prémium Koreai Ginseng termékeket!