Épüljön fel hamarabb: így segít a ginzeng a regenerálódásban

Épüljön fel hamarabb: így segít a ginzeng a regenerálódásban

Egy bizonyos kor fölött az immunrendszere kicsit több törődést igényel, hiszen már nehezebben küzd meg a lázas megbetegedésekkel, a megfázással, vagy épp az influenzával. Kivéve akkor, ha…

… ha időben elkezd gondoskodni róla.

A múló évek és évtizedek, egyre nagyobb kihívás elé állítják az immunrendszerét. Ennek hátterében leginkább a megváltozott és felgyorsult életmódunk, illetve e folyamat kísérő tünetei állnak: a kevés pihenés, a mozgásszegény életmód, valamint az egészségtelen táplálkozásunk. Nem csoda, ha a szervezetünk 45-50 éves kor fölött már nem bírja annyira a gyűrődést, nem igaz? 

Múló évek, fokozódó egészségügyi problémák

Nem csoda, ha ennek következtében olyan betegségek is kialakulhatnak többek között, mint például a cukorbetegség, a magas vérnyomás, vagy épp a betegségek megelőzésében fontos szerepet játszó immunrendszer gyengülése.

Emellett, megjelennek a mozgásszervi panaszok is, amik jelentősen rontják az életminőségünket. Olyan ízületi betegségekre gondolunk itt, mint az ízületi gyulladás, porckopás, az egyre gyakoribb izomhúzódások. Ezek bizonyos szempontból mind a kor velejárói, ugyanakkor a kevés sport, és az ellustult életmód következménye is.

Munkahelyi stresszPersze a stresszfaktor, a mindennapi hajsza és a munkahelyi robot okozta mentális problémákról sem szabad elfeledkeznünk. Még ha ezeket Magyarországon nem is tekintik valós betegségnek, és inkább csak afféle úri huncutságnak titulálják őket. Pedig ez egyáltalán nem így van!

Mert azzal azért ugye Ön is egyetért, hogy a depresszió, a szorongás, a krónikus fáradtság, a romló memória vagy épp a kiégés eléggé megnehezíti a mindennapokat, nem igaz? Nemcsak otthon, hanem a munkahelyen is csökken a teljesítményünk, ami végül bezárja ezt az ördögi kört.

De mit lehet ilyenkor tenni?

Regenerálódás felsőfokon, maximális ginzeng-hatás

Arról már korábban is írtunk, hogy a ginzeng milyen hatásos másnaposság esetén, illetve akkor, ha az immunrendszere megerősítéséről van szó, de az agyi teljesítményt fokozó hatásai mellett sem mehettünk el szó nélkül.

Épüljön fel hamarabb, így segít a ginzeng a regenerálódásbanUgyanakkor azt talán némileg kevesebben tudják, hogy a koreai ginzeng milyen fontos szerepet játszhat a különböző betegségek utáni regenerálódásban. A prémium minőségi ginzeng kivonat segítségével ugyanis gyorsabban érezheti magát ismét 100%-osnak egy elhúzódó influenza vagy megfázás után.
A ginzeng nemcsak a betegség előtt és alatt hasznos, hanem annak elmúltával is: antioxidáns illetve sejtmegújító hatásának köszönhetően, napokban mérve hamarabb lesz újra fitt, energikus, tünetmentes.

De természetesen nemcsak az ilyen megbetegedések során alkalmazható nagy sikerrel a prémium minőségű koreai ginzeng kivonat: a kivonat magas ginsenozid tartalma segít a stressz tüneteinek csökkentésében, míg a panaxanok a vércukorszint alacsonyan tartásával járulnak hozzá a cukorbetegség kordában tartásához-megelőzéséhez.

Emellett a ginzeng kivonat poliszacharid tartalma miatt vérbeli immunerősítő gyógynövény, így ha nem szeretné, hogy még egyszer komolyabban levegye a lábáról az influenza, akkor érdemes hosszú távon élni vele. Antioxidáns hatásának köszönhetően ráadásul a koleszterinszintet is csökkenti, amivel az érelmeszesedés kialakulását is megelőzheti

Ahogy egyébként a stressz következményeit is sikeresen enyhíti: ha szeretne testileg-lelkileg fitt maradni, nagy dolgokat véghezvinni a munkahelyén, és sikeresen elkerülné a burn out-ot, akkor a koreai fekete ginzeng a legjobb választás. Mert ez egyszerre energetizál és csökkenti az Önre helyezkedő nyomást.

Ezért ajánljuk a fekete ginzenget

A Prémium Fekete Koreai Ginzeng kivonat egyik különlegessége a rendkívül magas hatóanyag tartalma, ami itthon igazi kuriózumnak számít. Mindez azért van így, mert a piacon kapható sima ginzeng kivonatokhoz, vagy porított ginzeng készítményekhez felhasznált gyógynövényeket 1-2 évesen szedik le.

Ezzel szemben, az általunk forgalmazott ginzeng készítményekhez felhasznált növényeket csak 6 éves korukban gyűjtik be, így a bennük lévő hatóanyagoknak is van idejük beérni.

Miért fontos ez?

Azért, mert a hosszabb növekedési időnek köszönhetően lesz 6-7-szeres mennyiségű ginsenozid tartalma ezeknek a ginzeng-készítményeknek, így a hatásuk is gyorsabban, fokozottabban mutatkozik meg, de a kivonat ízében is jelentkezik.

Kissé fanyar, kesernyés íze miatt érdemes egy pohár vízben vagy teában elkeverve fogyasztani, a hatás garantáltan nem marad el! Ez egyébként a magasabb szaponin tartalomnak is köszönhető, ami gyorsítja a hatóanyagok felszívódását.

Tegye próbára a Prémium Fekete Koreai Ginzeng kivonatot és élvezze minden pozitív hatását a mindennapok során is.

Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat

Legyen az első hozzászóló

Minden hozzászólás moderálva van publikálás előtt