Távol-keleti gyógynövény az immunrendszer szolgálatában

Távol-keleti gyógynövény az immunrendszer szolgálatában

Betegség, náthaMindig is arra vágyott, hogy magas láz, csöpögő orr, tüsszögés, és torokfájás nélkül ússza meg a telet? Szívesen csökkentené az egy főre jutó papírzsebkendőhegyek számát? Elege van a mit sem érő tablettákból, és inkább természetes anyagokkal erősítené az immunrendszerét? Akkor Önnek a koreai ginzengre van szüksége!

A ginzeng természetesen nem csodaszer: nem gyógyítja a halálos betegségeket. Mégis, az évezredek során az egyik legelterjedtebb és leghasznosabb gyógynövénnyé vált a Távol-Keleten, hiszen annyi mindenre jó, hogy azt már felsorolni is nehéz!

De az egyik legfontosabb jó tulajdonsága az immunerősítő hatása, így vétek lenne porosodni hagyni ezt az ősi páncélt, mellyel az egészségünket felvértezhetnénk.

Mert a megelőzés néha fontosabb

Manapság gyakorlatilag mindenhonnan az zúdul ránk, hogy erősítsük az immunrendszerünket, mert ebben rejlik a hosszú élet titka. Ezzel gyakorlatilag nem lehet vitatkozni, hiszen az immunrendszer az emberi szervezet elsődleges védelmi mechanizmusa: fertőzés ellen védekező sejtek, szervek, szövetek együttese, így nem árt, ha rendszeresen karbantartjuk ez a bonyolult gépezetet.

Ha ugyanis szeretettel és értő gondoskodással törődünk az immunrendszerünkkel, akkor alakul ki az immunitás: ennek segítségével úszhatjuk meg többek között a téli megfázást, a felfázást, vagy bármely más fertőzés elkapását, emiatt győzhetjük le a legtöbb betegséget, vagy épülünk fel gyorsabban műtét után.

Hóesés - koreaiginsengKépzelje el Ön is, hogy télen végre nem kell a túlfűtött szobában rostokolnia, mert anélkül teheti ki a lábát otthonról, hogy a mínuszok ledöntsék a lábáról. Nyugodtan tehet egy sétát a havas utcákon, elkortyolhat egy bögre ínycsiklandó, fahéjjal és naranccsal ízesített forralt bort a kedvenc karácsonyi vásárában, és ha tényleg szerencséje van, még annyi hó is esik, hogy akár hóembert is építhetnek belőle a szeretteivel! És ezalatt csak maximum a csizmája megtörlésére kell elővennie a papír zsebkendőt. Nem kell gondoskodnia lázcsillapító tablettákról, se orrcseppről vagy a kidörzsölt orra kapott krémről, mert az immunrendszere megóvja önt a bajtól. Még akkor is, ha a kevésbé szerencsések közül valaki Ön mellé tüsszent…

Ezért fontos a megelőzés, és az immunrendszer folyamatos karbantartása: az ilyen felhőtlen, valóban megélt pillanatokért. Ne álljon Ön sem gyöngyöző homlokkal, krákogva a karácsonyfa alatt, vagy a Mátrában! Főleg, ha ezt akár könnyedén meg is előzhetné.

Ginzengben az erő 

Mindazonáltal, bármennyire is idillikus a fentebb lefestett kép, a legtöbb immunerősítésre ajánlott készítmény egy mesterségen összerakott tabletta vagy por, aminek a hatásossága bizonyos esetekben megkérdőjelezhető.

Tapasztalatainkból fakadóan ezerszer jobban hiszünk a védekezőképességet fokozó gyógynövényekben, mint a szintetikus anyagokéban…

Távol-keleti gyógynövény az immunrendszer szolgálatábanHa egyetért velünk és nem arra voksol, hogy porózus toxinokkal érdemes bombázni a szervezetünket, akkor a 6 évig növesztett koreai ginzengben biztosan nem fog csalódni! A kivonat hatóanyagai között ugyanis megtalálhatók többek között a poliszacharidok is, amelyek durván immunerősítő hatásúak.

Ehhez még azt is tegyük hozzá, hogy a prémium minőségű koreai ginzeng több éves zavartalan fejlődésének hála, a szokásos hatóanyag-mennyiség 6-7-szeresével kalkulálhatunk. Azért nem tűnik rossznak, nem igaz?

Folyamatos használat mellett, a téli időszakra már annyi támogatást kap az immunrendszere, hogy egy sítúra meg sem fog kottyanni. Tehát érdemes időben elkezdeni a szedését!

Persze az immunerősítés mellett még számos más pozitív előnyét is megtapasztalhatja a Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonatnak: megfigyelheti majd magán, hogy az frissítő hatása miatt egyre kevesebb kávéval fogja túlélni a napot, emlékezni fog minden egyes teendőjére, és még a koleszterinszintjét is csökkentheti.

Ráadáásul a hölgyek és az urak közös öröméről se feledkezzünk meg: a fekete ginzeng potencianövelő hatásai közismertek, így biztosan lesz mivel elütni az időt a hosszú téli estéken is.

Kipróbálná a Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonatot vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal!

Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat 100gr

2 vélemény

Kárpáti Éva / Koreaiginseng.hu

Kedves Kornélia, Köszönjük érdeklődését! A Prémium Koreai Ginseng kivonataink nem tudnak tökéletes védelmet nyújtani a koronavírus ellen, hiszen ezek 100% gyógynövény kivonatok nem pedig védőoltás/vakcina. Viszont kutatások bizonyítják, hogy a megfelelő hatóanyagot tartalmazó ginseng kivonat (Prémium minőségű, dél-koreai 6 éves ginseng gyökérből készült) immunerősítő hatású, tehát közvetve tud segíteni a vírusok elleni védelemben. Mivel az ajánlott napi bevitel 1 gramm, lassan épül be a szervezetben, így hosszabb szedés esetén nyújt védelmet a ginseng kivonat, emiatt a szedésének elkezdése mielőbb javasolt. Ha tudok még valamiben segíteni, forduljon hozzánk bizalommal. Minden jót és jó egészséget kívánunk! Üdvözlettel, Kárpáti Éva

Kárpáti Éva / Koreaiginseng.hu
Kornélia

Üdvözlöm, Érdeklődöm hogy a korona vírus ellen védelmet tud nyújtani a ginseng kivonatuk? Köszönöm!

Kornélia

Véleményezés

Minden hozzászólás moderálva van publikálás előtt