Természetes megoldás a másnaposságra

Természetes megoldás a másnaposságra

Elhúzódott az esti buli? Kicsit több alkohol fogyott a kelleténél és ötlete sincs, hogyan magyarázhatja ki a főnöknél a munkakiesést? Ha úgy érzi, kárenyhítésre van szükség, akkor legjobb helyen van! Máris elmondjuk, hogy miért a fekete ginseng a megoldás másnaposságra.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mégis milyen oldalról közelítsük meg a másnaposság igencsak kényes kérdéskörét, hiszen ez egy olyan téma, amiről senki sem beszél szívesen. Sem Ön, aki átéli, sem az, aki éppen a tanúja az agóniájának. Persze ott vannak még a kárörvendők is, akik igyekeznek minden egyes kis kicsapongását az orra alá dörgölni, de velük természetesen nem kell foglalkozni.

Azt viszont valószínűleg Ön is megtapasztalhatta már, hogy az emberek nagy része úgy működik, mint egy rögtönítélő bíróság: ha nem viseli túl jól az előző esti ivászat következményeit, könnyedén magára vonhatja az ismerősei – olykor ki nem mondott – rosszallását.

Másnaposan azonban van ennél nagyobb probléma is: ekkor ugyanis egyszerre küzd a túlélésért, hiszen a fejfájás, a szédülés, a gyengeségérzet, a fény- és hangérzékenység már önmagában sem túl kellemes érzés – hogy csak a leggyakoribb fizikai tüneteket említsük. Emellett viszont szekunder szégyent érez azért, amiért kivetkőzött magából, és annyira sikerült a pohár fenekére nézni, hogy még az ágyból sem tud segítség nélkül kikelni.

Persze az a lelkiismeret-furdalás sem piskóta, amit a munkahelyén élhet majd át, már ha sikerült visszatérni a frontvonalra. A munkáját ugyanis Ön helyett kellett elvégeznie a munkatársainak, és arról nem is szóltunk még egy szót sem, hogy ezzel mennyire hátráltatja a kollégákat.

Szóval, ha épp előléptetés volt kilátásban, vagy arra várt, hogy Önre bízzanak egy fontos projektet, a másnapos agóniának köszönhetően, ezeknek könnyedén búcsút inthet.

Kivéve akkor, ha felkészül ezekre az alkalmakra

Vannak ugyanis olyan természetes gyógynövények, amik a különböző kemikáliáknál hatásosabban küzdenek meg a másnaposság fizikai és lelki panaszaival. A koreai fekete ginseng is egyike ezeknek. Folyamatos szedés esetén nemcsak a fejfájást csillapítja hatásosan, de még az alkoholt is gyorsabban bontja le, mint más „csodaszerek”. Persze nem szeretnénk zsákbamacskát árulni: ettől nem fog egyetlen varázsütésre elmúlni minden tünete!

Természetes megoldás a másnaposságra

Abban viszont biztos lehet, hogy ez a 100%-ig természetes anyag semmilyen káros mellékhatással nem lesz Önre. Sőt! Segíteni fog Önnek abban, hogy mielőbb visszaszerezze a koncentrációs képességét, és gyorsan túljusson a másnaposságot kísérő letargikus lelkiállapoton is.

Emellett gondoskodik arról is, hogy a memóriája még az ilyen kritikus pillanatokban se hagyja cserben, és persze a stressz, valamint a fáradtság csökkentésébe is besegít, mivel folyamatos fogyasztás esetén erős energetizáló hatása van.

Mindez annak köszönhető, hogy a porított ginseng termékekkel szemben a Prémium minőségű Fekete Koreai Ginseng kivonat a szokásos hatóanyag 6-7-szeres mennyiségét tartalmazza. Mondjuk ez annak fényében nem is meglepő, hogy ezt a kiváló minőségű gyógynövényt 6 éves korában takarítják be, és ahogy emelkedik az évek száma, úgy nő a ginseng hatóanyag-tartalma is.

Ha nekünk nem is hisz, higgyen a tudósoknak: a dél-koreai Yonsei Egyetem kísérletében[1] ugyanis bebizonyosodott, hogy azoknál az egészséges férfiaknál, akik fekete ginsenget fogyasztottak, számottevően mérséklődtek a másnaposság tünetei. Kevésbé fájt a fejük, nem száradtak ki annyira, mint a csak alkoholt ivó társaik, és a fogaskerekek is hamarabb visszarázódtak a rendes kerékvágásba.

Ne késlekedjen: győződjön meg már ma a Prémium Fekete Koreai Ginseng jótékony hatásairól, tapasztalja meg őket Ön is!

Prémium Fekete Koreai Ginzeng kivonat 100gr

[1] Yonsei University: Red Ginseng relieves the effects of alcohol consumption and hangover symptoms in healthy men: a randomized crossover study

Legyen az első hozzászóló

Minden hozzászólás moderálva van publikálás előtt