Természetes megoldás a másnaposságra

Másnaposságra egy kíváló gyógynövény 

 

Elhúzódott az esti buli? Kicsit több alkohol fogyott a kelleténél és ötleted sincs, hogyan magyarázhatod ki a főnöknél a munkakiesést? Ha úgy érzed, kárenyhítésre van szükséged, akkor legjobb helyen vagy! Máris elmondjuk, hogy miért a fekete ginseng a megoldás másnaposságra.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mégis milyen oldalról közelítsük meg a másnaposság igencsak kényes kérdéskörét, hiszen ez egy olyan téma, amiről senki sem beszél szívesen. Sem Te, aki átéled, sem az, aki éppen a tanúja az agóniádnak. Persze ott vannak még a kárörvendők is, akik igyekeznek minden egyes kis kicsapongásodat az orrod alá dörgölni, de velük természetesen nem kell foglalkozni.

 

 

Azt viszont valószínűleg Te is megtapasztalhattad már, hogy az emberek nagy része úgy működik, mint egy rögtönítélő bíróság: ha nem viseli túl jól az előző esti ivászat következményeit, könnyedén magára vonhatja az ismerősei – olykor ki nem mondott – rosszallását.

Másnaposság tünetei

Másnaposan azonban van ennél nagyobb probléma is: ekkor ugyanis egyszerre küzdesz a túlélésért, hiszen a fejfájás, a szédülés, a gyengeségérzet, a fény- és hangérzékenység már önmagában sem túl kellemes érzés – hogy csak a leggyakoribb fizikai tüneteket említsük. Ezenkívűl hallottunk olyanról is aki belázasodott, gyakori a hányás, egésznapos rosszullét. Emellett viszont szekunder szégyent érzel azért, amiért kivetkőztél magadból, és annyira sikerült a pohár fenekére nézni, hogy még az ágyból sem tudsz segítség nélkül kikelni.

Persze az a lelkiismeret-furdalás sem piskóta, amit a munkahelyeden élhetsz majd át, már ha sikerült visszatérni a frontvonalra. A munkádat ugyanis helyetted kellett elvégeznie a munkatársaidnak, és arról nem is szóltunk még egy szót sem, hogy ezzel mennyire hátráltatod a kollégákat.

Szóval, ha épp előléptetés volt kilátásban, vagy arra vártál, hogy Rád bízzanak egy fontos projektet, a másnapos agóniának köszönhetően, ezeknek könnyedén búcsút inthetsz.

Kivéve akkor, ha felkészülsz ezekre az alkalmakra és a másnaposságra

Vannak ugyanis olyan természetes gyógynövények, amik a különböző kemikáliáknál hatásosabban küzdenek meg a másnaposság fizikai és lelki panaszaival. A koreai fekete ginseng is egyike ezeknek. Folyamatos szedés esetén nemcsak a fejfájást csillapítja hatásosan, de még az alkoholt is gyorsabban bontja le, mint más „csodaszerek”. Persze nem szeretnénk zsákbamacskát árulni: ettől nem fog egyetlen varázsütésre elmúlni minden tüneted!

Természetes megoldás a másnaposságra

Abban viszont biztos lehetsz, hogy ez a 100%-ig természetes anyag semmilyen káros mellékhatással nem lesz Rád. Sőt! Segíteni fog Neked abban, hogy mielőbb visszaszerezd a koncentrációs képességedet, és gyorsan túljuss a másnaposságot kísérő letargikus lelkiállapoton is.

Emellett gondoskodik arról is, hogy a memóriád még az ilyen kritikus pillanatokban se hagyjon cserben, és persze a stressz, valamint a fáradtság csökkentésébe is besegít, mivel folyamatos fogyasztás esetén erős energetizáló hatása van.

Mindez annak köszönhető, hogy a porított ginseng termékekkel szemben a Prémium minőségű Fekete Koreai Ginseng kivonat a szokásos hatóanyag 6-7-szeres mennyiségét tartalmazza. Mondjuk ez annak fényében nem is meglepő, hogy ezt a kiváló minőségű gyógynövényt 6 éves korában takarítják be, és ahogy emelkedik az évek száma, úgy nő a ginseng hatóanyag-tartalma is.

Ha nekünk nem is hiszel, higgy a tudósoknak: a dél-koreai Yonsei Egyetem kísérletében[1] ugyanis bebizonyosodott, hogy azoknál az egészséges férfiaknál, akik fekete ginsenget fogyasztottak, számottevően mérséklődtek a másnaposság tünetei. Kevésbé fájt a fejük, nem száradtak ki annyira, mint a csak alkoholt ivó társaik, és a fogaskerekek is hamarabb visszarázódtak a rendes kerékvágásba.

Ne késlekedj: győződj meg már ma a Prémium Fekete Koreai Ginseng jótékony hatásairól, tapasztald meg Te is!

Fekete Koreai Ginseng koncentrátum 30db stick

[1] Yonsei University: Red Ginseng relieves the effects of alcohol consumption and hangover symptoms in healthy men: a randomized crossover study