A ginzeng nem csodát csinál, hanem a valóságot realizálja

Interjú Dr. Sebestyén Tamással - Pszichológus, jogász, mediátor

Hogyan találkozott először ginzeng gyógynövénnyel?

  • Annak idején, fiatalkoromban lehetett kapni ginzeng gyökeret magában, melyet áztatni kellett, én már akkor kipróbáltam, az is hatékony volt. Hátránya, hogy az elkészítése nagyon körülményes és időigényesnek bizonyult. Már akkor megtapasztaltam, hogy ez egy hatékony gyógynövény.

Később miért kezdett el ismét ginzenget szedni?

  • Azért kezdtem el, mert fiatalkorom óta nagyon sokféle szellemileg és fizikailag megterhelő munkát végeztem. Ezzel egy időben rendeltem, előadásokat tartottam, tanítottam közép és felsőfokon egyaránt. TV és Rádió felkéréseknek tettem eleget szakértőként majdnem minden nap. Ez egy nagyon feszített, terhelő életvitel volt, ami egy idő után nagyon megterhelte a szívemet.

    Ezért néhány évvel ezelőtt a szívkoronáriába stent-beültetésére került sor.

    A műtét utáni gyors gyógyulás érdekében újra elkezdtem a ginzenget használni, és a sokféle ginzeng kivonat közül ez vált be nekem a legjobban, sokkal gyorsabb és intenzívebb volt a hatása, mint ezt várni lehetett volna. Ez úgy a szellemi, mint a fizikai erőnlétemet nagyon gyorsan megtöbbszörözte.

    Pszichológusként hogyan látja az embereket, a társadalmunkat?

    • Az egészséges társadalomhoz egészséges emberek kellenek. Van hogy csak egy apró kis „segítség” szükséges. Ha másképp nem megy akár úgy, hogy megspórolnak két fröccs vagy egy vacsora árát és inkább egy természetes szert választanak helyette. Ha nagyon sok a munka, nagy a hajtás, még akkor sem lesz téli fáradtság, se nyári kimerültség, hanem az élet a normális útján tud haladni, oda tudunk figyelni magunkra és egymásra, meg tudjuk élni a pillanatokat.


    Dr. Sebestyén Tamással - Pszichológus, jogász, mediátor
    Rónai Balázs, Dr. Sebestyén Tamás, Kárpáti Éva



    Milyen hatását lehet megtapasztalni a ginzengnek?

    • A ginzeng az egészséget megőrzi vagy visszaállítja, tartóssá teszi. Óriási eredmény és saját tapasztalat, hogy a 4-6 óra intenzív munkát képes kitolni 8-12 órára, tehát sokkal hatékonyabban tudunk dolgozni, mind fizikailag, mind szellemileg, mivel az idegrendszert is erősí
      De nem csak gyógyulni érdemes, hanem az egészséges szervezet jó megtámogatni - ami esetenként agyon van hajszolva - ezáltal nem betegszik meg. Sokkal kellemesebb megőrizni az egészséget, mint betegségből felgyógyulni. De akár, ha már itt tartunk műtét, egy legyengül állapot, egy betegség után, lehetőség szerint mindenképpen javasolom a ginzeng szedését, amely mint erősítő elkezd hatni és szép lassan, fokozatosan vissza tudjuk vezetni magukat az egészséges állapotba.

    Ahogyan mások megtapasztalták...

    Prémium Koreai Ginzeng kivonat„Tavaly szeptember óta fogyasztom a Prémium Koreai Ginzenget. Csonttörésem gyógyulásában nagy segítséget jelentett, emellett összeszedettebbé és energetikusabbá váltam.” T-K. Éva

      „Volt anno egy kézműtétem, és e kivonat az egyike volt azoknak a kiegészítőknek, amelyek a beavatkozás után a gyógyulás útja felé tereltek. Köszönöm!” Sz. Máté

       

      Hogyan látja a ginzeng potencianövelő hatását?

      • Sokan félreértik a ginzeng potencianövelő hatását, ezért ezt fontos tisztázni és tudatosítani mindenkiben. A potencia kevés, ha nincsen meg a vágy. Csak akkor van igazán jó szexuális hatása a ginzengnek - a szexualitás akkor lesz a ginzeng kivonattól jobb - ha van motívuma, a nőknél és a férfiaknál egyaránt. Ha például ott áll előttünk egy személy, akire semmi apró vágyunk sincs, akkor hiába vesszük be a ginzenget, nem fog tudni segíteni. Az átlag egészséges ember ingerre kezd el működni és a ginzeng segít abban, hogy a szexuális inger beteljesüljön. A szexuális teljesítményt is fokozza. Ez nem az a szer, ami a gyors megoldást adja. Tehát hiába vesszük be és várjuk a hatást egy óra múlva. Ellenben mellékhatások sem lesznek érezhetőek.

      Milyen hatást gyakorol a ginzeng az alvásra?

      • Az újabb telefonok és okos-óráknak köszönhetően már van lehetőség az alvás görbéink megfigyelésé Jómagam is teszteltem, a mély alvás kimondottan javult tőle, hosszabban és mélyebben lehet aludni. Mivel emberek vagyunk, számos tényező befolyásolja az életünket, így ez nem minden éjszakára lesz jellemző. Ne várjon senki mély alvást és jó alvást, ha idegrendszerileg olyan problémája van, amitől nem tud elaludni, például csalódott, munkahelyi probléma, családi gondok nyomják a lelkét. Viszont segít a problémákon könnyebben túllendülni.

      Ön hogyan fogyasztja a Prémium Koreai Ginzeng kivonatot?

      • Ebéd előtt beveszem, a kesernyés íze engem nem zavar, csak úgy magában fogyasztom. A hatását pedig egész nap, késő estig érzem, és így testileg és szellemileg is jobban bírom a terhelést. Sokszor akár éjjel egykor fekszem le, mert nekem a késő esték is tevékenyen telnek.

      Sokan csodaszert keresnek és a csodát várják az egyes szerektől, mit gondol erről?

      • Azt szeretném kihangsúlyozni, hogy ez nem csodát csinál, hanem a valóságot realizálja. Csodákat máshol kell keresni, el kell menni csodatevő szenthelyekre. Fontos tehát, hogy a ginzeng kivonatot ne valaminek a pótszereként próbáljuk ki és kezdjük el használni. Valamint arról is említést kell tennem, hogy nem mindegy milyen minőségű ginzenget választunk. Én csak és kizárólag magas minőségű ginzengből készült terméket javaslok, azzal lehet valódi eredményeket elérni.

      Dönts Te is a Prémium minőség mellett és tapasztald meg a valóságot, klikk ide!

      Fekete Koreai Ginseng kivonat 100g