Hogyan használható a ginseng "vitamin" a fáradtság ellen? - Koreai Ginseng

Ebben a cikkben, amelyben a ginseng vitamin fáradtság elleni hatásáról és használatáról fogunk beszélni. A fáradtság mindennapos probléma sok ember számára, és rengeteg módszer létezik annak enyhítésére. Azonban kevésbé ismert, hogy a ginsengnek is jelentős szerepe lehet ebben a küzdelemben. A ginseng egy hagyományos koreai gyógynövény, amely ré...
Folytatás
Miért nem érzi mindenki egyformán a ginseng hatását?

Miért nem érzi mindenki egyformán a ginseng hatását?

A világot is, de bármi másnak a hatását is mindenki különböző módon, szubjektíven érzékeli. De hogyan lehetséges, hogy valaki úgy számol be a ginseng hatásáról, hogyan szinte csak súrolja az érzékelési küszöbét, mások pedig szinte szárnyakat kapnak? Ennek járunk most utána. Mi az a szaponin? A szaponinok fokozzák más hatóanyagok oldékonyságát ví...
Folytatás

Magas koleszterinszint? A 6 éves ginseng segíthet!

Egy laborleleten rengeteg érték árulkodhat egy ember egészségi állapotáról. Ezek közül az egyik a koleszterinszint, ami bizony gyakran magasabb a kelleténél. Ezt azonban ritkán vesszük komolyan, a legtöbb érintett csak legyint rá. Pedig nem kellene, mert a magas koleszterinszint számos probléma melegágya lehet.
Folytatás

6 gyorstipp a megfelelő ginseng kivonat kiválasztásához

Vörös vagy Vörös GOLD vagy Fekete ginseng kivonat, nem tudok eligazodni.  Hány napra elegendő? Bizonytalan vagyok, 50 vagy a 100 grammos kiszerelést válasszam? Vérnyomás, potencia vagy koleszterinszint problémával küzdök, melyiket válasszam?
Folytatás

A nagy európai ginseng svindli

A Távol-Keleten már több száz éve termesztik és fogyasztják a ginsenget, annak kedvező élettani hatásai miatt. Ma már Magyarországon is egyre szélesebb körben ismerik el, hogy mennyire hasznos a szervezet számára, de vigyázz! Nem minden ginseng készítmény olyan hatékony, mint amilyennek mondják.
Folytatás