6 gyorstipp a megfelelő ginseng kivonat kiválasztásához

1.  Vörös vagy Vörös GOLD vagy Fekete ginseng kivonat, nem tudok eligazodni...

A 3 ginseng kivonat típus közötti különbségről egy külön oldalon részletesen írunk (kattints ide!), valamint a ginseng útjáról a termesztéstől egészen a kivonatolásig ITT írunk, klikk ide! Röviden összefoglalva: mindhárom esetben olyan koreai ginseng gyógynövény gyökerét használjuk fel, melyet 6 évig a gondoznak a földben Dél-Koreában vegyszer alkalmazása nélkül. A gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Ahhoz, hogy vörös ginsenget kapjunk a növényt elég 1x gőzölni, ahhoz hogy feketét 9x kell gőzölni. Ezáltal a fekete ginseng kivonatban lévő ginsenozid hatóanyagok arányai átrendeződnek, így sokkal hatékonyabb.

A 6 éves koreai ginseng gyökér gőzölése

2. Ha a Vörös Ginseng GOLD-ban van a legtöbb hatóanyag, miért olvasom a legtöbb véleményben,hogy a Fekete Ginseng a legjobb?

A koreai fekete ginseng sokkal újabb találmány és még mindig nagyon nehéz megtalálni Európában. Egy koreai egyetem friss kutatási eredménye szerint kidolgoztak egy egyedülálló előállítási módszert, melynek köszönhetően átrendeződik a ginsenozid Rg3, Rg5, Rk1 hatóanyagok aránya a ginsengben. Egy átlag Vörös Ginsenghez képest (nem a nálunk kaphatóakhoz képest) közel 2x több Rg3 ginsenozid hatóanyag található a Fekete Ginseng kivonatban, mely számos probléma megoldásáért felelős. Ez magyarázza, hogy a Fekete Ginseng kivonat nagyon magas százalékban a legjobb választásnak bizonyul.

3. Hány napra elegendő?

Ahány gramm, annyi napra elegendő. Mivel az ajánlott napi bevitel naponta 1 csapott kiskanál - ami 1 grammnak felel meg - így az 50 grammos kivonat 50 napig, a 100 grammos kivonat 100 napig elegendő. A napi adagok kiméréséhez fém/fa kiskanalat adunk ajándékba. A Prémium Koreai Ginseng kivonatok nagyon sűrűek, így a napi adag kimérését úgy is elérhetjük, ha a plusz mennyiséget óvatosan visszacsurgatjuk a ginseng kivonat üvegébe.

4. Bizonytalan vagyok, 50 vagy a 100 grammos kiszerelést válasszam...

Folyékony ginseng kivonat

Ha fittségedet szeretnéd növelni vagy agyserkentő hatására vágysz a ginseng gyógynövénynek, akkor az 50 grammos kiszerelés biztosan meghozza a kívánt eredményt. Van aki már 1-2 hét után érzi a ginseng áldásos hatását, ám minimum 30 nap szedése javasolt a klinikai vizsgálatok szerint. Konkrét panasz (vérnyomás, potencia, koleszterinszint probléma) esetén akár 2-3 hónap is eltelhet, mire a ginseng kivonat segít. Ez az időintervallum egyénenként eltérhet, számos tényező befolyásolja: életmód, kor, egyéb betegségek, folyadék fogyasztás, életkörülmények, stb.

5. Általában sok erőm van és fittnek érzem magam, de szeretném kihozni magamból a maximumot

Több éves tapasztalatunk szerint néhány esetben ilyenkor elegendő segítséget tud nyújtani a Prémium Koreai Ginseng Gyökér Tea, klikk ide, de van akinek ettől azért több kell. Nekik a Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) a legjobb választás.

6. Vérnyomás, potencia vagy koleszterinszint problémával küzdök

Tudományos kutatásokra ismeretében ez esetben mindenképpen a Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonatot (klikk ide) javasoljuk, mely 50 vagy 100 napos kiszerelésekben kapható. A már említett Rg3 ginzenozid miatt, mely a potencia és az agyműködés legjobb barátja.

Ha további kérdésed lenne fordulj hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken, kattints ide!

Minden jót és jó egészséget kívánunk,
Kárpáti Éva és Rónai Balázs

koreaiginseng.hu