Agyserkentés ginseng módra

Agyserkentés ginseng módra

Agyserkentés ginseng módra - koreaiginseng.huIdőnként mindenkinek jól jön, ha felturbózhatja egy kicsit a szellemi teljesítőképességét, ezt különösen az érettségi vagy a gyilkos egyetemi vizsgaidőszakok során érezzük így. Nagy szerencsénkre a természet alkotott egy csodálatos gyógynövényt, a koreai ginsenget - amit már csak használni kell ahhoz, hogy semmi se állhasson a szellemi frissesség útjába.

Hozzánk hasonlóan talán Ön is némi nosztalgiával emlékszik vissza az érettségit megelőző hónapokra, és az azt övező lázas kapkodásra, amikor a gimnázium négy éve alatt elmulasztott tananyagot próbálta meg néhány röpke hónap alatt pótolni.

Míg a lehetetlennel próbálkozott, addig feltűnésmentesen a mindennapjai részévé váltak a nonstop tanulással átvirrasztott éjszakák, az állandó fáradtság, a szellemi és testi kimerültség, a feszült idegeskedés, és a pánik, hogy ezzel nem fog időben végezni!

Gyakran érezte úgy, hogy ennél többet egyszerűen már nem tud befogadni az agya, pedig még a tankönyvből is hátravolt legalább 60 oldal, és a tételeknek sem ért még a végére.

Aztán szerencsére sikerült kihúznia azokat a kívánt tételeket, így a határtalan megkönnyebbüléstől vezérelve adott számot a tudásáról. Kezébe kapta a bizonyítványát, és azt hitte, hogy végleg maga mögött hagyhatta élete legstresszesebb időszakát.

Csakhogy utána jött az egyetem.

Ahol még tovább fokozódott a helyzet, mert minden egyes vizsgára egy-egy érettségi anyagának megfelelő mennyiségű tananyagot kell elsajátítania. Pedig már az érettségire is azt hitte, hogy ennél többet egyszerűen képtelen megjegyezni, ugye?

Képzelje el, mi lenne ha…

Agyserkentés ginseng módra - koreaiginseng.huMi lenne, ha felturbózhatnánk egy kicsit a memóriánkat? Ha még a vizsgák előtt javíthatnánk a koncentrációképességünkön? Ha úgy tudná elvégezni az egyetemet, hogy nem kell órákig görnyednie a tankönyvek fölött? Csak azért, hogy egyáltalán eljusson a tudatáig a szavak értelme.

Nos, ez azért jelentősen megkönnyítené a helyzetét, nem igaz?

Nem lenne szükség annyi álmatlan éjszakára, kihagyott programra, ingerlékeny megnyilvánulásra. A ginseng segítségével mindez nemcsak dédelgetett vágyálom lehet, hanem valóra is válhat. Tiltott szerek, stimulánsok, és mellékhatások nélkül. Természetesen.

Mert a koreai ginsenggel kényezteti az agyát

A koreai ginseng olyan távol-keleti gyógynövény, aminek áldásos hatásait évezredek óta ismerik és alkalmazzák is. De miért van ez így?

Agyserkentés ginseng módra - koreaiginseng.huEz főként a ginsengben lévő ginsenozidok köszönhető, mert ezek biztosítják azt, hogy a növényben lévő hatóanyagok (például a szaponinok, aminosavak, peptidek, poliszacharidok, panaxanok) kifejtsék a hatásukat. Hatásukra a ginseng remekül oldhatja a stresszt, segítheti a koncentrálásban, és még a memóriáját is megacélozza.

Még az immunrendszerét is megerősítheti, így nem kell attól tartania, hogy pont a vizsgaidőszakban esik majd ágyba magas lázzal, és az ilyenkor a háta közepére sem kívánt influenzával.

Emellett antioxidáns hatásának köszönhetően, a koreai ginseng a másnaposság tüneteit is csökkenti, ami azért az egyetemi bulikat ismerve, nem éppen hátrány. Ha ideje engedi, egy-egy görbe este is belefér, és kiélvezheti a diáklét minden előnyét!  

A plusz, ami a koreai ginsengben rejlik

Kevésbé köztudott tény, de igaz: a prémium minőségű koreai ginsenget 6 éven át nevelik, így a szokásos, a hazai piacon kapható ginseng készítményekhez képest, 6-7-szeres hatóanyag-tartalom van benne. Ennek köszönhető mindaz a szellemi-testi update, amit a használatával mindannyian megtapasztalhatunk.

Talán meglepő lehet, de 1 kg ginseng-kivonat előállításához 7 kg 6 éves ginsengnövényre van szükség. Ez a hosszas nevelési idő biztosítja azt, hogy a ginseng-kivonat valóban prémium legyen: ekkor tartalmazza a ginsenozidokat a lehető legmagasabb koncentrációban ez a gyógynövény, így erőteljesebben fejtik ki a hatásukat.

A ginseng-kivonat könnyen a napi rutinja részévé válhat, hiszen akár már a reggelihez is elfogyaszthatja. Ha esetleg nem kedvelné a fanyar ízeket, nyugodtan keverje el valamivel vagy jöhet utána egy kis kanál méz.

Legyen frissebb, fittebb, vidámabb, tanuljon hatékonyabban és kevesebb fáradtsággal! A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonattal adjon természetes löketet az agyának, és élvezze ki az utolsó cseppig annak minden előnyét!

Szívesen meggyőződne a Prémium Fekete Koreai Ginseng minden előnyéről? Ha esetleg kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat 100gr

2 vélemény

Kárpáti Éva / koreaiginseng.hu

Kedves Béla, Potencianövelésre a fekete ginseng a legjobb megoldás! Ha további kérdése lenne forduljon hozzánk bizalommal. Üdvözlettel, Kárpáti Éva

Kárpáti Éva / koreaiginseng.hu
Béla Drahos

Azt szeretném kérdezni,hogy potencia növelésére melyik ginseng a legjobb! Köszönöm a választ!

Béla Drahos

Véleményezés

Minden hozzászólás moderálva van publikálás előtt