Agyserkentés ginseng módra

Agyserkentés ginseng módra

Agyserkentés ginseng módra - koreaiginseng.huIdőnként mindenkinek jól jön, ha felturbózhatja egy kicsit a szellemi teljesítőképességét, ezt különösen az érettségi vagy a gyilkos egyetemi vizsgaidőszakok során érezzük így. Nagy szerencsénkre a természet alkotott egy csodálatos gyógynövényt, a koreai ginsenget - amit már csak használni kell ahhoz, hogy semmi se állhasson a szellemi frissesség útjába.

Hozzánk hasonlóan talán Te is némi nosztalgiával emlékszel vissza az érettségit megelőző hónapokra, és az azt övező lázas kapkodásra, amikor a gimnázium négy éve alatt elmulasztott tananyagot próbáltad meg néhány röpke hónap alatt pótolni.

Míg a lehetetlennel próbálkoztál, addig feltűnésmentesen a mindennapjaid részévé váltak a nonstop tanulással átvirrasztott éjszakák, az állandó fáradtság, a szellemi és testi kimerültség, a feszült idegeskedés, és a pánik, hogy ezzel nem fogsz időben végezni!

Gyakran érezted úgy, hogy ennél többet egyszerűen már nem tud befogadni az agyad, pedig még a tankönyvből is hátravolt legalább 60 oldal, és a tételeknek sem értél még a végére.

Aztán szerencsére sikerült kihúznod azokat a kívánt tételeket, így a határtalan megkönnyebbüléstől vezérelve adtál számot a tudásodról. Kezedbe kaptad a bizonyítványodat, és azt hitted, hogy végleg magad mögött hagyhattad életed legstresszesebb időszakát.

Csakhogy utána jött az egyetem.

Ahol még tovább fokozódott a helyzet, mert minden egyes vizsgára egy-egy érettségi anyagának megfelelő mennyiségű tananyagot kell elsajátítanod. Pedig már az érettségire is azt hitted, hogy ennél többet egyszerűen képtelen vagy megjegyezni, ugye?

Képzeld el, mi lenne ha…

Agyserkentés ginseng módra - koreaiginseng.huMi lenne, ha felturbózhatnánk egy kicsit a memóriánkat? Ha még a vizsgák előtt javíthatnánk a koncentrációképességünkön? Ha úgy tudnád elvégezni az egyetemet, hogy nem kell órákig görnyedned a tankönyvek fölött? Csak azért, hogy egyáltalán eljusson a tudatodig a szavak értelme.

Nos, ez azért jelentősen megkönnyítené a helyzetedet, nem igaz?

Nem lenne szükség annyi álmatlan éjszakára, kihagyott programra, ingerlékeny megnyilvánulásra. A ginseng segítségével mindez nemcsak dédelgetett vágyálom lehet, hanem valóra is válhat. Tiltott szerek, stimulánsok, és mellékhatások nélkül. Természetesen.

Mert a koreai ginsenggel kényezteted az agyadat

A koreai ginseng olyan távol-keleti gyógynövény, aminek áldásos hatásait évezredek óta ismerik és alkalmazzák is. De miért van ez így?

Agyserkentés ginseng módra - koreaiginseng.huEz főként a ginsengben lévő ginsenozidok köszönhető, mert ezek biztosítják azt, hogy a növényben lévő hatóanyagok (például a szaponinok, aminosavak, peptidek, poliszacharidok, panaxanok) kifejtsék a hatásukat. Hatásukra a ginseng remekül oldhatja a stresszt, segítheti a koncentrálásban, és még a memóriáját is megacélozza.

Még az immunrendszeredet is megerősítheted, így nem kell attól tartanod, hogy pont a vizsgaidőszakban esel majd ágyba magas lázzal, és az ilyenkor a hátad közepére sem kívánt influenzával.

Emellett antioxidáns hatásának köszönhetően, a koreai ginseng a másnaposság tüneteit is csökkenti, ami azért az egyetemi bulikat ismerve, nem éppen hátrány. Ha időd engedi, egy-egy görbe este is belefér, és kiélvezheted a diáklét minden előnyét!

A plusz, ami a koreai ginsengben rejlik

Kevésbé köztudott tény, de igaz: a prémium minőségű koreai ginsenget 6 éven át nevelik, így a szokásos, a hazai piacon kapható ginseng készítményekhez képest, 6-7-szeres hatóanyag-tartalom van benne. Ennek köszönhető mindaz a szellemi-testi update, amit a használatával mindannyian megtapasztalhatunk.

Talán meglepő lehet, de 1 kg ginseng-kivonat előállításához 7 kg 6 éves ginsengnövényre van szükség. Ez a hosszas nevelési idő biztosítja azt, hogy a ginseng-kivonat valóban prémium legyen: ekkor tartalmazza a ginsenozidokat a lehető legmagasabb koncentrációban ez a gyógynövény, így erőteljesebben fejtik ki a hatásukat.

A ginseng-kivonat könnyen a napi rutinod részévé válhat, hiszen akár már a reggelihez is elfogyaszthatod. Ha esetleg nem kedvelnéd a fanyar ízeket, nyugodtan keverd el valamivel vagy jöhet utána egy kis kanál méz.

Legyél frissebb, fittebb, vidámabb, tanulj hatékonyabban és kevesebb fáradtsággal! A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonattal adj természetes löketet az agyadnak, és élvezd ki az utolsó cseppig annak minden előnyét!

Szívesen meggyőződnél a Prémium Fekete Koreai Ginseng minden előnyéről? Ha esetleg kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal!

Németül itt olvasható!

Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat

2 hozzászólás

Kárpáti Éva / koreaiginseng.hu

Kedves Béla, Potencianövelésre a fekete ginseng a legjobb megoldás! Ha további kérdése lenne forduljon hozzánk bizalommal. Üdvözlettel, Kárpáti Éva

Kárpáti Éva / koreaiginseng.hu
Béla Drahos

Azt szeretném kérdezni,hogy potencia növelésére melyik ginseng a legjobb! Köszönöm a választ!

Béla Drahos

Hozzászólás írása

A hozzászólásokat moderáljuk publikálás előtt