Dél-Koreai Ginseng kutatóközpont

Melyik ginzenozid miben segíthet?

BTGin

Elkötelezettek vagyunk a prémium minőség mellett és célunk, hogy a ginseng terén naprakészek legyünk a technológiai fejlődéssel. Ezért folyamatosan tájékozódunk, online konferenciákon veszünk részt koreai gyártókkal.

Így találtunk rá 2020-ban a BTGin (Beyond The Ginseng) dél-koreai gyártóra. Kutatásaik középpontjában az enzimes ginseng és a ginzenozidok - ginseng hatóanyagai - állnak közel két évtizede. Ez idő alatt számos tanúsítványt és szabadalmat szereztek a ginzenozidokkal kapcsolatos tudományos tanulmányainkról.

BTGin elkötelezett a természetes összetevőket tartalmazó készítmények kifejlesztésében, amelyek nemcsak az egészséget, de a boldogságot is elősegíti.

Mik azok a ginzenozidok?

▶ ginzenozidok a ginseng gyógynövény fő hatóanyagai.  A mai napig közel 40 féle ginzenozidról számoltak be a kutatók.

Hogyan lehetséges, hogy egyik-másik ginseng készítményben más és más százalékban vannak a különböző hatóanyagok?

▶ A földből kivett és szárított koreai ginseng gyökérben Rb1 és Rg1 hatóanyag található 6 év után (1-2 év után még nincs benne a többi hatóanyag). A feldolgozás módjától függően létrejönnek benne a további hatóanyagok. Ha 1-szer gőzölik, akkor vörössé válik a gyökér, így kapjuk a vörös ginsenget, amelyben már megtalálható az Rg3 ginzenozid. Erről bővebben a ginseng generációkat részletező blog írásunkban olvashatsz, klikk ide!

Ginseng generációk

Melyik ginzenozid miben segíthet?

▶ A közel 40 féle ginzenozid közül nézzünk párat, miben tudhatnak segíteni:

*Ginzenozid R0, Rg1, Rg2, Y-Vegyület, M: gyulladáscsökkentő hatású

*Ginzenozid Rh1, Rh2, Rg3 és K-vegyület: segít a daganatok elleni küzdelemben

*Ginzenozid Rb1, Rb2 és Rc: segít a koleszterin kezelésében és a lipidek szabályozásában

*Aglikon (PPT és PPD): segít az Alzheimer-kórból való felépülésben 

*Ginzenozid Rb1, Rb2, Rc, Rg1 és Re: segít szabályozni a központi idegrendszert

*Ginzenozid Rb2, Rg3, Rd és Re: segít szabályozni a vércukorszintet és diabéteszes okozta elhízás elleni küzdelemben

*Ginzenozid Rb1, Rd, Rg1, Re és Rg3: segít a koszorúér-tünetek és a kapcsolódó szív- és érrendszeri tünetek csökkentésében

*Ginzenozid Rb1: segít a stressz, a szorongás, a depresszió elleni küzdelemben 

*Ginzenozid Rg3: kulcs ginzenozid, megfelelő mennyiségben fogyasztva számos problémát megoldhat: fáradékonyság, szív- és érrendszert érintő problémák, vérnyomás problémák, potencia zavarok, vércukor problémák

A kutatási anyagok és a források itt érhető el, klikk ide! 

 

Ehhez párosítva, melyik termékben milyen ginzenozidok találhatóak? Tehát melyik termék segíthet a fenti problémákon?

▶ Legnagyobb spektrumban a Ginseng Saponin Plus Kapszula segíthet: Rg3, K-vegyület, & Rb1, Rb2, Rg1, Rg2, Rg5, Rh1, Rh2, Rh3, Rh4, Rk1, Rk2, Rk3, Rk4, Rd, Re, Rc, aPPT, aPPD található benne. A széles spektrum pedig a gyártási technológiával magyarázható, azaz jelenleg az enzim technológia számít a legmodernebb gyártási technológiának. További információk a Saponin Plus Kapszuláról, klikk ide!

Saponin Plus Ginseng Kapszula - Extra Strong 60db

▶ A másik széles spektrumú ginseng készítmény a Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g, melyben Rg3, K-vegyület, &  Rg5, Rh1, Rh2, Rh3, Rh4, Rk1, Rk2, Rk3, Rk4, Rd, Re, Rc, aPPT és aPPD található. További információk az Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonatról, klikk ide!

 

Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g

 

▶ Amennyiben az Rg3 ginzenozid hatóanyag extra nagy segítségére van szükség, akkor a Royal Rg3 300 - Enzimes Fermentált Koreai Vörös Ginsenget válaszd. Az Rg3 mellett Rb1 és Rg1 magas koncentrációját tartalmazza. 

Figyelem! Kemoterápia vagy sugárterápia alatt és után a gyorsabb gyógyulás érdekében vagy erősen legyengült szervezetnek javasolt!

Tovább információk a Royal Rg3 300 termékről, klikk ide!

Royal Rg3 300 - Enzimes Fermentált Koreai Vörös Ginseng