Életerő növelő tippek

Létezik néhány egészen banális trükk, mellyel frissíthetjük magunkat. A tippek általánosan használhatóak akár hosszú távú, akár rövid, akut kihívások megoldására is, de ha csak úgy általában energikusabb, fittebb szeretnél lenni, akkor is jól jönnek majd. Érdemes kipróbálni őket és beépíteni hosszú távon azokat, melyek beváltak!

Napi ajánlott folyadékbevitel


Életerő növelő tippek - napi folyadékbevitelElengedhetetlen, hogy tiszta vízzel feltöltsük nap, mint nap a sejtjeinket! Mivel éjjelente sok víz távozik a szervezetünkből, emiatt reggelte dehidratáltak vagyunk. A szervezetünk és az agyunk is nehezen indul be, ha nincs elég folyadék. Tehát indítsuk a napot legalább 1 pohár tiszta vízzel!

Majd igyunk annyit a nap folyamán, hogy ne legyünk szomjasak. A napi ajánlott 2-3 litert osszuk el egyenletesen.

TIPP1!
Ha elfelejtünk folyamatosan inni, töltsünk meg egy nagyobb palackot vízzel és rakjuk magunk mellé. Így folyamatosan emlékeztet a palack.

TIPP2!
Töltsünk le víz ivásra ösztönző app-ot, mely megadott paraméterek alapján jelzi, amikor már innunk kell. Klikk ide!

Vigyázzunk, mert a dehidratáltság nagyon alattomos és veszélyes állapot, egészséges emberként csak szétszórtságot, levertséget tapasztalhatunk, valamint a gondolkodási képesség is romlik.

Elegendő alvás


Életerő növelő tippekA kielégítő éjszakai alvás elengedhetetlen feltétele a testi és lelki egészségnek. Miközben alszunk, testünk regenerálódik, idegrendszerünk pedig feldolgozza azt a sok-sok ingert, ami napközben ér minket.

TIPP! Elalvás előtt lehetőleg kerüljük a telefon/számítógép nézését, vagy legalább csökkentsük azok fényerejét!

Hideg meleg váltózuhany


Ha végeztünk a szokásos zuhannyal, vegyük le a hőfokot annyira hidegre, amennyit még elviselünk de már nem kellemes - ez 12-13 fok kb. A hideg vizet először a lábfejre, majd a lábszáron át a combtőig engedjük egyik majd másik lábon. Ezután kézfejtől haladjunk a vállig mindkét kézen. Ha az is megvan, akkor jöhet a törzs. A szív tájékot kell utoljára hagyni! Végül jöhet az arc vagy akár a teljes fej és így igazán frissítő lesz az élmény.

Egészséges étrend

És persze egészséges táplálkozás javasolt. Erről számos helyen részletesen olvashatunk, helyette csak egy TIPP! Amikor úgy érezzük, hogy "most úúúgy ennék egy kis csokit, édességet!", akkor igyunk meg helyette egy pohár vizet és így legalább a folyadékbevitelt is segítettük :) A helyes étrend elegendhetetlen, hogy minőségi életet éljünk.

+1 TIPP: Ginzengben az erő

Életerő növelő tippekTámogassuk a szervezetünket olyan anyagokkal, melyből nem tud eleget előállítani, vagy egyáltalán nem képes megtermeni. Ilyen az évezredek óta elismert és használt koreai ginseng gyógynövény.

A legtöbb immunerősítésre ajánlott készítmény egy mesterségen összerakott tabletta vagy por, aminek a hatásossága bizonyos esetekben megkérdőjelezhető. Tapasztalatainkból fakadóan ezerszer jobban hiszünk a védekezőképességet fokozó gyógynövényekben, mint a szintetikus anyagokéban…

Ha egyetértesz velünk és nem arra voksolsz, hogy porózus toxinokkal érdemes bombázni a szervezetünket, akkor a 6 évig növesztett koreai ginzengben biztosan nem fogsz csalódni! A kivonat hatóanyagai között ugyanis megtalálhatók többek között a poliszacharidok is, amelyek durván immunerősítő hatásúak. Ehhez még azt is tegyük hozzá, hogy a prémium minőségű koreai ginzeng több éves zavartalan fejlődésének hála, a szokásos hatóanyag-mennyiség 6-7-szeresével kalkulálhatunk szedésével életerőnk drámaian megnő.

Folyamatos használat mellett, a téli/vírusos időszakra már annyi támogatást kap az immunrendszered, hogy egy sítúra vagy egy ferzőséses időszak meg sem fog kottyanni. Tehát érdemes időben elkezdeni a szedését!

Persze az immunerősítés mellett még számos más pozitív előnyét is megtapasztalhatja a Fekete Ginseng kivonatnak: megfigyelheted majd magadon, hogy az frissítő hatása miatt egyre kevesebb kávéval fogod túlélni a napot (vagy azt már az íze kedvéért fogyasztod), emlékezni fogsz minden egyes teendődre, és még a koleszterinszintedet is csökkentheti (ha magas lenne).

Ráadáásul a hölgyek és az urak közös öröméről se feledkezzünk meg: a fekete ginzeng potencianövelő hatásai közismertek, így biztosan lesz mivel elütni az időt a hosszú otthon töltött estéken is.

Dönts Te is a Prémium minőség mellett, kattints ide!

Életerő növelő tippek német nyelven!