5+1 kérdés, ami Benned is felmerülhet a ginsenggel kapcsolatban

1. A ginseng kivonat ugyanolyan potencianövelő, mint a "Viagra"?

Fekete ginseng - Potencianövelő hatásNem! A  ginseng kivonatok egy 100% természetes hatóanyag tartalmú étrend-kiegészítő, ami a vérkeringésen keresztül jótékony hat a potenciára. A hatását hosszútávon fejti ki, nem néhány órára és nem percek alatt, mint az általában a potencianövelő tabletták. Ha olyan eredményt szeretnél elérni a ginsenggel, mint a Viagrával, akkor el kell szomorítanunk. Viszont van helyette jó hírünk is: nem fogod megtapasztalni a potencianövelő tablettákra jellemező mellékhatásokat sem, úgy mint erős fejfájás, izom fájdalmak, szédülés, hányinger, stb.

2. Ha valakinek a potencia zavara pszichoszomatikus vagy lelki eredetű, annak is megoldást jelenthet a ginseng kivonat?

A lelki eredetű problémákat semmilyen gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény hosszú távon nem old meg. Először a fejben kell rendet rakni minden esetben. A ginseng általánosan a vérkeringésre hat és így a fejünk, gondolkodásunk is "jobban" működik. Ha az agyunknak jobb a vérellátása az segíthet a depresszív tünetek enyhítésében is.

Koreai Fekete Ginseng kivonat

3. Máshol sokkal olcsóbban kapok olyan terméket, ami ginsenget tartalmaz...ez mivel magyarázható?

Ez így igaz, valóban létezik számos olcsó, ginseng tartalmú étrend kiegészítő. A koreaiginseng.hu oldalon több helyen részletesen kifejtjük mi a különbség: ITT és ITT. De a lényeges különbségek a következők:

- Kizárólag 6 éves ginseng gyökérből állítunk elő kivonatot. Hat éves korára a hatóanyag megsokszorozódik a ginseng növényben. Jellemzően 1-2 éves növények felhasználásával készülnek azok a termékek, amikkel eddig találkoztál Magyarországon, hatóanyag-tartalmuk minimális. Ha 6 éves növényből készülnének, akkor a gyártók feltüntetnék a dobozon.

- A Prémium Koreai Ginseng termékek valóban Dél-Koreában készülnek, az egyéb olcsóbb termékek az alábbi diagramon látható egyéb országokban. A Koreában termesztett ginseng gyökerek több hatóanyagot tartalmaznak, hiszen ott a legideálisabbak az éghajlati körülmények a ginseng gyökér termesztésére. Tehát a származási helynek is rajta kell lenni a dobozon!

A koreai ginseng több hatóanyaggal rendelkezik mint az egyéb országokban termesztett

4. Hogyhogy nem hallottam még eddig a fekete ginsengről vagy az enzimes vörös ginsengről?

Európában ez idáig a hagyományos vörös ginseng termékek voltak elérhetőek. A fekete ginseng az elmúlt 8 év kutatómunkájának eredménye, az 5. generációs enzym technológia pedig leginkább Dél-Koreában és Keleten ismert. A különbség a két ginseng között, hogy a vörös ginsenget egyszer, míg a fekete ginseget kilencszer gőzölik, az Rb3 hatóanyag megháromszorozódik a gőzölés hatására. Így a fekete ginseng erősebb és több hatóanyaggal rendelkezik a hagyományos vörös ginsengnél, de kevesebb mint az enzimes vörös ginseng!

fekete ginsegn kilenszer gőzölve

5. Mikor érdemes fogyasztani a ginseng kivonatot?

Legjobb reggel, délelőtt fogyasztani a ginsenget, vagy esetleg még délután, de este már nem javasolt a tonizáló hatása miatt (kivéve ha éjszakai program adódik).

5+1 Mennyi idő alatt tapasztalhatom meg a ginseng jótékony hatását?

Akár már néhány napon belül megtapasztalhatod a ginseng pozitív hatását. Általánosságban elmondható, hogy a kívánt hatás eléréséhez legalább egy hónapig javasolt szedni. A visszajelzések szerint az emberek többsége először arról számol be, hogy jobban tud koncentrálni, jobban működik a memóriája és jobban vág az esze. Így mindenkinek javasoljuk, aki szellemi munkát végez!

Kérem a Prémium minőségű agyserkentőmet! Klikk ide!

Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g