Koronavírus - Immunrendszer - Fekete Ginseng

10 kérdés, ami Benned is felmerülhet a Fekete Ginsenggel kapcsolatban

Tartalomjegyzék

1. A koronavírus ellen hatékony az enzime Vörös vagy Fekete Ginseng?

Nem! Viszont az immunrendszer hatékony támogatásában nagyon fontos szerepe van a C-vitaminnal és a D-vitaminnal együtt. Egy jól működő immunrendszer sokat segít a betegségek leküzdésében.

2. Szedem már pár napja a Ginseng kivonatot és nem érzek semmit! Ez hogyan lehetséges?

Ebben az esetben mindenképpen az Enzim technológiával gyártott termékeink közül válasz. Vagy a Saponin Ginseng kapszulát vagy az enzimes Vörös ginseng kivonatot. A ginseng hatását számtalan dolog befolyásolja, amiről az emberek egy része nem hajlandó tudomást venni. Ilyen például a rendszeres dohányzás, a bélflóra állapota, alkohol fogyasztás, nem elegendő víz fogyasztás, és úgy általában az önpusztító életvitel, amit már lehet évtizedek óta folytatnak. Ezek után várják a csodát néhány nap után, ha ez nem történik meg akkor nyilván átverés áldozatai. Azt is számtalanszor tapasztaltuk, hogy mivel a terméket "drágának" tartják, így azonnali hatást várnak vagy valami "nagyon különleges, hirtelen majd jobban leszünk" érzést. Eleve a koreai egyetemek évtizedes kutatási tapasztalatai alapján és a klinikai tapasztalatok alapján a 6 éves ginsengből készült kivonatok fogyasztása legalább 30 napig javasolt. A mi tapasztaltunk alapján ez az idő idősebb emberek esetén (65 év felett) még ettől is több lehet. Másoknak pedig egész egyszerűen többet kell bevenni a javasolt napi 1 grammnál, hogy érezzen valamit. A koreai javaslat egyébként napi 1-3 gramm és nem egyforma mennyiség szükséges minden embernek.

3. A Ginseng kivonat ugyanolyan potencianövelő, mint a "Viagra"?

Potencia problémákNem! A Ginseng kivonat egy 100% természetes hatóanyag tartalmú étrend-kiegészítő, ami a vérkeringésen keresztül jótékony hat a potenciára. A hatását hosszútávon fejti ki, nem néhány órára és nem percek alatt, mint az általában a potencianövelő tabletták. Ha olyan eredményt szeretnél elérni a Vörös vagy Fekete Ginsenggel, mint a Viagrával, akkor el kell szomorítanunk. Viszont van helyette jó hírünk is: nem fogod megtapasztalni a potencianövelő tablettákra jellemező mellékhatásokat sem, úgy mint erős fejfájás, izom fájdalmak, szédülés, hányinger, stb.

4. Ha valakinek a potencia zavara pszichoszomatikus vagy lelki eredetű, annak is megoldást jelenthet valamelyik Ginseng kivonat?

A lelki eredetű problémákat semmilyen gyógyhatású készítmény hosszú távon nem old meg. Először a fejben kell rendet rakni minden esetben. A ginseng általánosan a vérkeringésre hat és így a fejünk, gondolkodásunk is "jobban" működik. Ha az agyunknak jobb a vérellátása az segíthet a depresszív tünetek enyhítésében is.

Koreai Fekete Ginseng kivonat

5. Máshol sokkal olcsóbban kapok olyan terméket, ami ginsenget tartalmaz...ez mivel magyarázható?

Ez így igaz, valóban létezik számos olcsó, ginseng tartalmú étrend kiegészítő. A koreaiginseng.hu oldalon több helyen részletesen kifejtjük mi a különbség: ITT és ITT. De a lényeges különbségek a következők:

- Kizárólag 6 éves ginseng gyökérből előállított kivonat kapható nálunk. 6 éves korára a hatóanyag megsokszorozódik a ginseng növényben. Jellemzően 1-2 éves növények felhasználásával készülnek azok a termékek, amikkel eddig találkoztál Magyarországon, hatóanyag-tartalmuk minimális. Ha 6 éves növényből készülnének, akkor a gyártók feltüntetnék a dobozon.

- A Prémium Koreai Ginseng termékek valóban Dél-Koreában készülnek, az egyéb olcsóbb termékek az alábbi diagramon látható egyéb országokban. A Koreában termesztett ginseng gyökerek több hatóanyagot tartalmaznak, hiszen ott a legideálisabbak az éghajlati körülmények a ginseng gyökér termesztésére. Tehát a származási helynek is rajta kell lenni a dobozon!

Ginseng fajták - tipusok

6. Hogyhogy nem hallottam még eddig a Fekete Ginsengről?

Európában ez idáig a vörös ginseng termékek voltak elérhetőek. A Fekete Ginseng az elmúlt pár év kutatómunkájának eredménye, leginkább Dél-Koreában és Keleten ismert. A különbség a két ginseng között, hogy a vörös ginsenget 1-szer, míg a fekete ginseget 9-szer gőzölik, így az Rb3 hatóanyag közel megkétszereződik a gőzölés hatására. Így a Fekete Ginseng hatásosabb, jobban érzik az emberek a hatását.

fekete ginseng kilenszer gőzölve

7. Mikor érdemes fogyasztani a ginseng kivonatot?

Legjobb reggel, délelőtt fogyasztani a ginsenget, vagy esetleg még kora délután, de este már nem javasolt a tonizáló hatása miatt (kivéve ha éjszakai program adódik).

8. Mennyi idő alatt tapasztalhatom meg a ginseng jótékony hatását?

Akár már néhány napon belül megtapasztalhatod a ginseng pozitív hatását a frissességre vonatkozóan. Általánosságban elmondható, hogy a kívánt hatás eléréséhez legalább egy hónapig javasolt szedni. A visszajelzések szerint az emberek többsége először arról számol be, hogy jobban tud koncentrálni, jobban működik a memóriája és jobban vág az esze. Így mindenkinek javasoljuk, aki szellemi munkát végez!

9. Miért a Fekete Ginsenget válasszam a Vörös helyett?

Az elmúlt 3 év és több ezer vásárlás tapasztalata alpján a Fekete Ginseng vált be a legjobban az emberek többségének. Ennek oka valószínűleg a gyártási folyamatban rejlik, a Fekete Ginsenget 9-szer gőzölik és a hatóanyagotartalom átrendeződik, az Rg3 ginzenozid közel a duplája a Vöröshöz képest..

Érdemes azt is megemlíteni, hogy sokan a Vörös Ginseng Gold terméket is fogyasztják rendszeresen és esküsznek rá, ezzel szemben az olcsóbb Vörös Ginseng kivonatot elenyésző számban választják. (2021-ben a Vörös Ginseng kivonat a készlet erejéig lesz kapható!)

10. Normál, nem online üzletben hol tudom megvásárolni?

Elsősorban interneten, telefonon, emailben lehet termékeinket megvásárolni és a GLS rövid határidőben belül (jellemzően 1-2 nap alatt) a kezedbe adja a saját címeden vagy ahová kéred. Természetesen van lehetőség személyesen is átvenni a termékeket Jászberényben. Vannak olyan partnereink (például Gyöngyösön), ahol néhány termékünket normál boltban is meg lehet vásárolni. A jelenlegi járvány helyzetben sokkal praktikusabb és kényelmesebb is az online vásárlás.

Kérem a Prémium minőségű agyserkentőmet! Klikk ide!

Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g