"Arany árában mérik…de annyit is ér"

"Arany árában mérik…de annyit is ér"

„ Arany árában mérik…de annyit is ér!” – idézek ezzel egy visszatérő, elégedett vásárlónkat. Az élet számos területén mérlegelünk, vajon megéri az olcsóbbat választani vagy érdemes inkább a drágább, minőségi megoldás mellett dönteni?

Előfordulhat, hogy kedvezőbb áron szinte ugyanolyan minőséghez juthatunk (pl.: étel, ital esetén), viszont ha az egészségünkről van szó, érdemes nagyon alaposan utánanézünk a termék eredetének, összetételének, gyártásának.

Koreai Ginzeng - Arany árában mérikMost megspórolunk Önnek jó pár órát és összefoglaljuk mit tapasztaltunk. Megvizsgáltuk a Magyarországon kapható ginzeng termékeket boltokban és webshopokban egyaránt. Sok esetben nem jelölték a ginzeng gyökér származási helyét, a ginzeng gyökér földben eltöltött korát (igen, ez kiemelten fontos, ha ginzeng termék vásárlása előtt) és a hatóanyag mennyiséget milligrammban határozták meg – ami olyan, mintha egy citromot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény esetén megadnák, hogy hány csepp citromot tartalmaz, ahelyett, hogy annak C-vitamin tartamát jelölnék. Rengeteg csalódástól megóvhatjuk magunkat, ha ezekre odafigyelünk!

Ginzeng virága - Prémium Koreai GizengA Prémium Koreai Ginzeng termékek kiállják az idő próbáját, hiszen a betakarított növények csak és kizárólag 6 éves példányok lehetnek, tehát 6 éven keresztül azon dolgoznak, hogy prémium minőségű ginzeng gyökeret neveljenek azért, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani. A betakarításra ősszel kerül sor, tehát kiváló minőségű ginzenget csak 8 évente lehet betakarítani. A köztes 2 évben a talajt pihentetik, ami az adott földterületen általában rizstermesztést jelent.

A kiváló minőség természetesen magasabb árral jár együtt. Azonban ha a termék árát leosztjuk egy napra vetítve, rá kell jönnünk azt a pár száz Forintot megérdemli az egészségünk.

Gondoljon csak bele, hányszor vásárolt olcsó, jónak tűnő terméket, majd kis idő után a kukában landolt, vagy használata messzemenően nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, tehát eredménytelennek bizonyult. Ha így nézzük, akkor melyik megoldás a drága?

Döntsön Ön is a Prémium minőség mellett, kattintson ide!

2 vélemény

Kárpáti Éva / Koreaiginseng.hu

Kedves István, Csak azt tudom írni, mint a másik blog írásunk alatt is: Kutatások szerint a ginseng erősíti az érfalak membránját, azaz növeli az érfal tónusát, valamint javítja a véredények állapotát és jobb vérkeringést biztosít. Azt, hogy ezt konkrétan hogyan teszi a ginseng további kutatások lefordítását igényelné, viszont gyanítom ebből nem sokat értene az átlag ember… Más példával élve, a gravitáció elméletét sem sokan értik, mégis hat ránk és működik :) Én inkább a gyakorlati tapasztalatokra támaszkodnék, azaz arra hogy mennyi embernek segíteni tudott a ginseng gyógynövény a vérkeringésük és vérnyomásuk problémájában. Üdvözlettel, Kárpáti Éva

Kárpáti Éva / Koreaiginseng.hu
Bálint Istvan

Szeretettel üdvözlöm önöket .. Én nem az árát sokallom a terméknek ,,hanem sok hozzá szólást is el olvastam meg a kutatásokról szoló írásokat is és nagyon is jó terméknek találok a fekete ginzenget ,,csak egy dolgon meditálok még a meg rendelés előtt ,hogy sehól nem találtam még meg ,hogy hogyan is tudja ez a termék ki tisztítani a vér ereket az esetleges el záródásokat a vér erekben ! Erre a kérdésemre meg köszönném a szíves válaszukat ! Tisztelettel : Bálint István U.I.: További munkájukhoz sok erőt és egészséget kívánok .

Bálint Istvan

Véleményezés

Minden hozzászólás moderálva van publikálás előtt