Testzsír százalék csökkentés hatékonyan

Testzsír százalék csökkentés - Fogyás koreai módra

Az egészséges életmód iránti növekvő érdeklődés és a társadalom egészségügyi tudatosságának növekedése egyre inkább előtérbe helyezi a testzsír százalék csökkentésének fontosságát. Különösen a viszcerális (zsigeri) zsír, azaz a belső szerveket körülvevő zsír jelentős egészségügyi kockázatot hordoz. A dél-koreai AngioLab Inc. által kifejlesztett Ob-X étrend-kiegészítő új megoldást kínál a zsigeri zsír csökkentésére és az ezzel összefüggő anyagcsere-szindróma kezelésére. Ebben a blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk az Ob-X hatásmechanizmusát, tudományos hátterét és előnyeit, valamint kifejtjük, miért veszélyes a testzsír.

Az AngioLab és az Ob-X

Az AngioLab Inc., amely 1999 óta működik, egy biotechnológiai cég, amely az angiogenézis gátlására specializálódott. Több mint 44 dél-koreai és külföldi, az angiogenezis-gátlókkal kapcsolatos szabadalom tulajdonosa. Az angiogenézis, azaz az új vérerek képződése (véredényképzés vagy véredényképződés), normál fiziológiai folyamatokban, úgymint sebgyógyulásban és a menstruációban játszik szerepet, de kóros körülmények között, például rák és elhízás esetén is jelentős.

Klikk a nagyobb képért⤵️

Angiogenézis - OB-X Testzsír százalék csökkentő tabletta

A rosszindulatú daganatsejtek egyik jellemző tulajdonsága, hogy olyan anyagokat termelnek, amelyek hatására a daganatos szövetben újabb és újabb hajszálerek (kapillárisok) fejlődnek ki. Ezek látják el a burjánzó ráksejteket táplálékkal. Tehát a daganat ellátja saját magát, egy önfenntartó és önfejlesztő rendszert képezve. Léteznek olyan gyógynövények azonban, melyek, a több évszáda ismert ráksejtpusztító hatásuk mellett az angiogenézist is gátolják, így a daganatos szövet táplálék hiányában nem képes tovább növekedni, hanem sorvadni kezd és szétesik.

Klikk a nagyobb képért⤵️

Angiogenézis - OB-X Testzsír százalék csökkentő tabletta


Az AngioLab az angiogenézis gátlására irányuló kutatások terén szerzett tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki az Ob-X™-et, amely fő összetevője 3 gyógynövény kivonat: Melissa officinalis (citromfű), Morus alba (fehér eperfa) és Artemisia capillaris (kínai üröm)

Miért veszélyes a testzsír?

A testzsír, különösen a zsigeri zsír, súlyos egészségügyi kockázatokat hordozhat.

A testzsír általánosságban 2 fő típusra osztható szubkután zsírra és viszcerális zsírra.

 1. Míg a szubkután zsír a bőr alatti rétegben található, jellemzően az alsó testben koncentrálódik, a zsírsejtek mérete kicsi és főként esztétikai problémákat okoz;
 2. addig a viszcerális (zsigeri) zsír a belső szervek körül helyezkedik el, jellemzően 30 éves kor felett jelenik meg, a zsírsejtek mérete változó, a hasban koncentrálódik és komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.
Forrás: Korean Journal of Family Medicine 2007:28:739-747
  Testzsír

  A zsigeri zsír hatásai lehetnek:

  1. Inzulinrezisztencia: A zsigeri zsírsejtek gyulladásos molekulákat és szabad zsírsavakat bocsátanak ki, amelyek befolyásolják a máj és más szervek működését. Ez hozzájárul az inzulinrezisztencia kialakulásához, amely a 2-es típusú cukorbetegség előszobája. Az inzulinrezisztencia miatt a szervezet sejtjei nem reagálnak megfelelően az inzulinra, ami megemelkedett vércukorszinthez vezet.

  2. Szív- és érrendszeri betegségek: A zsigeri zsírsejtek által kibocsátott gyulladásos molekulák és szabad zsírsavak közvetlenül befolyásolják a szív- és érrendszer működését. Ezek az anyagok a véráramon keresztül eljutnak a májba, ahol befolyásolják a vérzsírok termelését, növelve a koleszterin és trigliceridek szintjét. Ez hosszú távon szívbetegségekhez és stroke-hoz vezethet.

  3. Zsírmáj: A májban felhalmozódó zsírok zsírmájat okozhatnak, amely hosszú távon májkárosodáshoz és májcirrózishoz vezethet. A zsírmáj súlyos következményekkel járhat, beleértve a májelégtelenséget és a májrák kialakulásának kockázatát.

  4. Metabolikus szindróma: A zsigeri zsír felhalmozódása hozzájárul a metabolikus szindróma kialakulásához, amely egy olyan állapot, amely magas vérnyomást, magas vércukorszintet, túlzott hasi zsírt és abnormális koleszterinszintet foglal magában. A metabolikus szindróma jelentősen növeli a szívbetegségek, a stroke és a cukorbetegség kockázatát.

  5. Hormonális egyensúlyhiány: A zsigeri zsír befolyásolja a hormontermelést és az endokrin rendszert. A zsírsejtek által termelt leptin és adiponektin hormonok szabályozzák az étvágyat és az anyagcserét. A zsigeri zsír felhalmozódása hormonális egyensúlyhiányt okozhat, ami további súlygyarapodáshoz és anyagcsere-problémákhoz vezethet.

  Ob-X - Koreai Testzsír százalék csökkentő tabletta 60db

  Az Ob-X hatásmechanizmusa

  Az Ob-X fő mechanizmusa az angiogenezis gátlásán alapul, amely megakadályozza az új vérerek képződését és így a zsírsejtek növekedését. Ezen túlmenően az Ob-X elősegíti a lipid oxidációt (zsírok bontását) és az energiafelhasználást, így hozzájárul a zsír metabolizmusához. Az Ob-X hatékonyságát több klinikai vizsgálat is alátámasztja, amelyek kimutatták, hogy a kiegészítő szedése jelentős mértékben csökkenheti a zsigeri zsírt.

  Az Ob-X hatásmechanizmusának részletei:

  • Angiogenezis gátlása: Az Ob-X gátolja az új vérerek képződését, ami megakadályozza a zsírsejtek növekedését. Ez különösen fontos a zsigeri zsír esetében, amely hajlamos új vérereket képezni a növekedés során.
  • Lipid oxidáció és energiafelhasználás: Az Ob-X serkenti a lipid oxidációt, ami a zsírok lebontását jelenti, valamint növeli az energiafelhasználást. Ez elősegíti a zsírsejtek lebontását és a zsírszövet csökkentését.
  • Adipocita differenciáció gátlása: Az Ob-X megakadályozza az új zsírsejtek kialakulását, ami hozzájárul a zsír felhalmozódásának csökkentéséhez.

  Tudományos bizonyítékok

  Az Ob-X hatékonyságát 3 jelentős klinikai vizsgálat is alátámasztja:

  ✅ Első vizsgálat: 16 résztvevő kalóriakorlátozás és testmozgás nélkül tapasztalta a derékbőség csökkenését.

  Testzsír százalék csökkentés - Fogyás koreai módra
  ✅ Második vizsgálat: 25 résztvevő, szintén kalóriakorlátozás és testmozgás nélkül, 10%-os zsigeri zsír csökkenést tapasztalt.
  Testzsír százalék csökkentés - Fogyás koreai módra

  ✅ Harmadik vizsgálat: 53 résztvevő kalóriakorlátozás és testmozgás mellett 20%-os zsigeri zsír csökkenést tapasztalt.

  Klinikai tanulmány 53 emberen az OB-X hatásáról

  A kutatási anyag angol nyelven itt olvasható, klikk ide!

  A termék különlegességei

  Az Ob-X számos előnnyel rendelkezik:

  • Hatékony a zsigeri zsír csökkentésében: Az Ob-X célzottan a zsigeri zsírra hat, amely a legveszélyesebb típusú zsír a szervezetben.
  • Új megközelítést alkalmaz: Az angiogenezis gátlása révén az Ob-X megakadályozza az új zsírsejtek növekedését és elősegíti a meglévő zsírsejtek lebontását.
  • Nincs étvágycsökkentő hatása: Az Ob-X nem befolyásolja az étvágyat, így elkerülhetőek az étvágycsökkentő szerek mellékhatásai.
  • Hosszú távú használat mellett sincsenek mellékhatásai: A klinikai vizsgálatok szerint az Ob-X hosszú távú használata során nem jelentkeztek mellékhatások.

  Metabolikus Szindróma

  A zsigeri zsír csökkentése nemcsak az általános egészségi állapotot javítja, hanem hozzájárul az anyagcsere-szindróma kezeléséhez is. Az anyagcsere-szindróma olyan állapotok csoportja, amelyek magukban foglalják a hasi elhízást, a magas vérnyomást, a magas vércukorszintet, a magas trigliceridszintet és az alacsony HDL-koleszterinszintet. Ezek az állapotok együtt növelik a szívbetegségek, a stroke és a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát.

  Az Ob-X és a Metabolikus Szindróma

  Az Ob-X hatékonyan csökkenti a zsigeri zsírt, ami hozzájárulhat az anyagcsere-szindróma tüneteinek enyhítéséhez. Az egyik tanulmányban az Ob-X szedése 12 hét alatt jelentősen csökkentette a zsigeri zsírt és javította a metabolikus szindróma markereit, mint például a vérnyomás és a vércukorszint (a fentebb részletezett 2. vizsgálat).

  Az Ob-X™ étrend-kiegészítő három fő összetevője:

  citromfű, a fehér eperfa és a kínai üröm gyógynövények egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az Ob-X hatékonyságához a testzsír százalék csökkentésében.

  1. Citromfű (Melissa Officinalis):

   Testzsír százalék csökkentés - Fogyás koreai módra - Citromfű

   Általános leírás: A Melissa officinalis, közismert nevén citromfű, egy évelő növény, amely a mentafélék családjába tartozik. A citromfű levelei citromos illatot árasztanak, és régóta használják gyógyászati célokra.

   Gyógyászati felhasználások:

   • Idegrendszeri nyugtató: A citromfű régóta ismert nyugtató hatásáról. Gyakran használják szorongás, stressz és álmatlanság kezelésére. A citromfű kivonata segít ellazulni és javítja az alvás minőségét.
   • Emésztési zavarok kezelése: A citromfű teája és kivonatai hatékonyak lehetnek emésztési zavarok, például puffadás, hasi görcsök és emésztési rendellenességek enyhítésében.
   • Antivirális és antibakteriális hatás: A citromfű tartalmaz olyan vegyületeket, mint a rosmarinsav, amelyek antivirális és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezért gyakran használják herpesz és más vírusos fertőzések kezelésére.
   • Gyulladáscsökkentő: A citromfű gyulladáscsökkentő hatásai miatt hasznos lehet különböző gyulladásos állapotok kezelésében, beleértve az ízületi gyulladást és az allergiás reakciókat.
     
  2. Fehér Eperfa (Morus Alba):

   Testzsír százalék csökkentés - Fogyás koreai módra - Fehér eperfa

   Általános leírás: A Morus alba, közismert nevén fehér eperfa, egy gyorsan növő lombhullató fa, amelyet Ázsiában őshonos. A fehér eperfa leveleit és terméseit régóta használják gyógyászati célokra.

   Gyógyászati felhasználások:

   • Cukorbetegség kezelése: A fehér eperfa levelei tartalmazzák az 1-deoxynojirimycint (DNJ), amely hatékonyan gátolja az alfa-glükozidáz enzimet, ezáltal lassítja a szénhidrátok lebontását és csökkenti a vércukorszintet. Ez különösen hasznos a 2-es típusú cukorbetegség kezelésében.
   • Antioxidáns hatás: A fehér eperfa levelei és gyümölcsei gazdagok antioxidánsokban, amelyek segítenek semlegesíteni a szabad gyököket és védik a szervezetet az oxidatív stressz káros hatásaitól.
   • Koleszterinszint csökkentése: A fehér eperfa leveleiből készült kivonatok segíthetnek csökkenteni a koleszterinszintet, így hozzájárulnak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez.
   • Gyulladáscsökkentő: A fehér eperfa gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, így segíthet különböző gyulladásos állapotok kezelésében.
     
  3. Kínai Üröm (Artemisia Capillaris):

   Testzsír százalék csökkentés - Fogyás koreai módra - Kínai ürömÁltalános leírás: Az Artemisia capillaris, közismert nevén kínai üröm, egy évelő növény, amelyet Ázsiában és Európában is megtalálhatunk. A növényt hagyományosan gyógyászati célokra használják.

   Gyógyászati felhasználások:

   • Májvédő hatás: A kínai üröm egyik legismertebb tulajdonsága a májvédő hatása. A növény kivonatai segítenek védeni a májat a toxinok és a szabad gyökök káros hatásaitól, és támogatják a máj regenerálódását. Gyakran használják májbetegségek, például hepatitis kezelésére.
   • Antioxidáns és gyulladáscsökkentő: A kínai üröm antioxidáns tulajdonságai segítenek semlegesíteni a szabad gyököket és csökkenteni a gyulladást a szervezetben. Ez hasznos lehet különböző gyulladásos állapotok kezelésében, beleértve az ízületi gyulladást és a bőrproblémákat.
   • Emésztési problémák kezelése: A kínai üröm kivonatai javítják az emésztést és segíthetnek enyhíteni az emésztési zavarokat, például a puffadást és a hasi fájdalmakat.
   • Antimikrobiális hatás: A növény kivonatai antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek a bakteriális és gombás fertőzések kezelésében.

  Az Ob-X hatékonysága a 3 gyógynövény kombinációjának köszönhetően

  Az Ob-X étrend-kiegészítő hatékonysága a 3 gyógynövény, a citromfű, a fehér eperfa és a kínai üröm szinergikus hatásain alapul. Ezek a növények együttesen gátolják az angiogenezist, elősegítik a lipid oxidációt (zsírok bontását) és az energiafelhasználást, valamint csökkentik a zsírsejtek növekedését. Az Ob-X különleges összetétele és hatásmechanizmusa révén hatékonyan csökkentheti a zsigeri zsírt, ami hozzájárulhat az egészségesebb élethez és az anyagcsere-szindróma kezeléséhez.

  Az AngioLab Inc. elkötelezettsége az angiogenezis kutatásában és a szabadalmaztatott technológiái révén az Ob-X egy ígéretes megoldás lehet azok számára, akik hatékonyan szeretnék csökkenteni testzsír százalékukat és javítani egészségüket. 

  A terméket itt tudod megvásárolni: Ob-X™  - Koreai Testzsír százalék csökkentő tabletta 60db. Klikk ide!

  Koreai testzsír százalék csökkentő tabletta