Mit utáltok a legjobban az étrend-kiegészítőkben?

Mit utáltok a legjobban az étrend-kiegészítőkben?

Az elmúlt 5 év alatt rengeteg történetet hallottunk tőletek mit utáltok a legjobban az étrend-kiegészítőkben úgy általában.

Bárcsak minden ember olyan egészségtudatos lenne, mint ti, Ginsenget Fogyasztó Vásárlóink! 🙂

Akkor sokkal kevesebben kapkodnának a gyógyszerek és más megoldások után, amikor már beütött a krach. Akkor sokkal kevesebbet szenvednének az emberek a betegségektől és sokkal jobban tudnák élvezni az életet, és így tovább...

De most nézzük mit utáltok a legjobban az étrend-kiegészítők piacán!

Gyógyszer helyett Ginseng

Megszámolhatatlan történetet hallottunk már a silány minőségű, gyenge hatóanyag-tartalmú, hatástalan termékekről. A hatást persze semmilyen termék vagy gyógyszer esetében nem lehet garantálni, a hatások minden esetben egyénileg eltérhetnek. Ezzel együtt érdemes mindig alaposan körbejárni az adott étrend-kiegészítő milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen ahhoz, hogy a hatását kifejtse. A ginseng esetében a "varázsszó" a 6 éves ginsengHa erről olvasnál többet, kattints ide. 

Illetve más információkkal is "trükköznek", ha erről szeretnék többet megtudni, klikk ide!

A csalódások miatt sokan egészen félve, furcsa kérdésekkel szoktak minket megkeresni. Ezek közül a személyes kedvencem egy idős férfitól érkezett telefonon: "És mondja, a ginzeng kivonatokat Önök adagolják a pincéjükben?" 😯😯😯 Hűha, nem tudom hol és mit láthatott és tapasztalhatott ez az úr, ami alapján ezt kérdezte, de én természetesen megnyugtattam, hogy ilyenről só sincs. A Koreai Ginseng készítményeinket Dél-Koreában gyártják, ott adagolják, csomagolják szigorúan ellenőrzött körülmények között. Majd bedobozolva érkezik Európába és mi itt Magyarországon kibontás nélkül pusztán csak a magyar címkét tesszük a termékekre, majd így juttatjuk el a vásárlókhoz, megfelelve az egészségvédelmi és higiéniai elvárásoknak.

Azt is utáljátok, hogy amikor tájékozódni szeretnétek egy termékről és felhívjátok az ügyfélszolgálatot (már ha van telefonszám, amit fel lehet hívni), olyan személy veszi fel a telefont, aki nagyjából semmit sem tud a termékeiről és csak mellébeszél.

Mint tudjátok minket hívhattok bizalommal, nagyon szívesen segítünk 🙂 emailben is állunk rendelkezésetekre. Elérhetőségeinkért kattints ide!

Amit pedig a legjobban imádnak a hozzánk forduló érdeklődők, hogy ha olyan szakmai (orvosi) kérdéssel fordulnak hozzánk, amiben nincs tapasztalatunk, akkor egy francia orvostól kérünk segítséget és egyénileg rákérdezünk javasolt-e neki a ginseng, van-e ellenjavallat, stb.

Amit még a legtöbben utáltatok, az a vitaminok sokasága, a túlkínálat. Természetesen nem létezhet olyan "csodaszer", ami mindenkinek megoldaná minden aktuális problémáját és így csak egy terméket kellene vásárolnia. Ez jelenleg még csak egy fikció.

6 éves koreai ginseng

Viszont számos olyan adaptogén gyógynövény létezik, ami nem csak egy probléma megszűntetésében tud segíteni, hanem akár olyan területen is támogatja az egészséget, amiről még nem is tudunk, nem is okozott tüneteket. A koreai ginseng is adaptogén gyógynövény, ami annyit jelent, hogy segít a testünknek a stresszhez való alkalmazkodásban. Éppen ezért kiváló választás lehet például sportolóknak is, akik komoly fizikai stressznek teszik ki szervezetüket az edzések és a versenyek során. Ugyanez igaz a hétköznapokban is mind a fizikai, mind a mentális stressz esetében. Tehát a koreai ginseng segít, hogy könnyebben vegyük a mindennapok során minket ért stresszes helyzeteket: segíthet enyhíteni a szorongást, szabályozhatja a stresszre adott érzelmi reakciókat, csökkentheti a fáradtságot/növeli az energiát, karbantartja az immunrendszert.

További adaptogén gyógynövények:

  • Ashwagandha
  • Édesgyökér
  • Rhodiola/Aranygyökér
  • Kurkuma gyökér, stb. 

Tehát amit sokan utáltok az étrend-kiegészítőkben, 

  • a silány minőséget, gyenge hatóanyag-tartalmat, hatástalan termékeket
  • ha érdeklődni szeretnétek és felhívjátok az ügyfélszolgálatot, akkor olyan személy veszi fel a telefont, aki nincs képben a termékekkel,
  • vitaminok sokasága, a túlkínálat,
  • hogy extra nagy csomagolásban érkezik a termék, viszont csak félig van megtöltve. Így azt érzi az ember, hogy már megint pazarol és pluszban szennyezi a környezetet,
  • a hamisítványokat,
  • a nem megfelelő tájékoztatást,
  • a multivitaminokat,
  • az erőszakos hirdetéseket és a túlzott nyomulást, túl marketingezett termékeket,
  • a mesterséges adalékanyagokat,
  • a megbízhatatlan étrend-kiegészítő forgalmazókat.

Reméljük téged nem értek nagy csalódások az étrend-kiegészítők, vitaminok vásárlásakor!

Koreai Ginseng termékek

Koreai Ginseng specialistaként Dél-Korea legjavát válogattuk össze. Minden terméket először mi használunk és tesztelünk, így garantálva, hogy kizárólag prémium minőségű termékeket kínáljunk.  A termesztés, a gyártás, a csomagolás mind szigorú ellenőrzés, és a minőségi követelmények betartása mellett történik Dél-Koreában. Ez a garancia, hogy nálunk a pénzedért kellemetlen meglepetések és ígéretek helyett valódi eredményt kapsz. 

Válogass termékeink között, kattints ide!

Ha pedig segítségre van szükséged, írj nekünk, vagy hívj minket! Szívesen segítünk! 🙂