"Arany árában mérik…de annyit is ér"

„ Arany árában mérik…de annyit is ér!” – idézek ezzel egy visszatérő, elégedett vásárlónkat. Az élet számos területén mérlegelünk, vajon megéri az olcsóbbat választani vagy érdemes inkább a drágább, minőségi megoldás mellett dönteni?

Előfordulhat, hogy kedvezőbb áron szinte ugyanolyan minőséghez juthatunk (pl.: étel, ital esetén), viszont ha az egészségünkről van szó, érdemes nagyon alaposan utánanézünk a termék eredetének, összetételének, gyártásának.

Koreai Ginzeng - Arany árában mérikMost megspórolunk Neked jó pár órát és összefoglaljuk mit tapasztaltunk. Megvizsgáltuk a Magyarországon kapható ginzeng termékeket boltokban és webshopokban egyaránt. Sok esetben nem jelölték a ginzeng gyökér származási helyét, a ginzeng gyökér földben eltöltött korát (igen, ez kiemelten fontos, ha ginzeng termék vásárlása előtt) és a hatóanyag mennyiséget milligrammban határozták meg – ami olyan, mintha egy citromot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény esetén megadnák, hogy hány csepp citromot tartalmaz, ahelyett, hogy annak C-vitamin tartamát jelölnék. Rengeteg csalódástól megóvhatjuk magunkat, ha ezekre odafigyelünk!

Ginzeng virága - Prémium Koreai GizengA Prémium Koreai Ginzeng termékek kiállják az idő próbáját, hiszen a betakarított növények csak és kizárólag 6 éves példányok lehetnek, tehát 6 éven keresztül azon dolgoznak, hogy prémium minőségű ginzeng gyökeret neveljenek azért, hogy Neked a legjobbat tudjuk nyújtani. A betakarításra ősszel kerül sor, tehát kiváló minőségű ginzenget csak 8 évente lehet betakarítani. A köztes 2 évben a talajt pihentetik, ami az adott földterületen általában rizstermesztést jelent.

A kiváló minőség természetesen magasabb árral jár együtt. Azonban ha a termék árát leosztjuk egy napra vetítve mindezt naponta egy gombóc fagyi vagy egy lottószelvény árából megadhatjuk az egészségünknek.

Gondolj csak bele, hányszor vásároltál olcsó, jónak tűnő terméket, majd kis idő után a kukában landolt, vagy használata messzemenően nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, tehát eredménytelennek bizonyult. Ha így nézzük, akkor melyik megoldás a drága?

Dönts Te is a Prémium minőség mellett, klikk ide!

Enzimes Fermentált Vörös Ginseng kivonat 90g