3+1 hűsítő koreai tipp, avagy hogyan éljük túl a kánikulát a ginzeng erejével

3+1 hűsítő koreai tipp, avagy hogyan éljük túl a kánikulát a ginzeng erejével

A legtöbb ember szervezetét nagyon megviseli, amikor megérkezik a nyári hőség, az igazi kánikula. Ez gyakran próbára teszi a tűrőképességünket és elsősorban az időseknél, valamint a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknél okozhat egészségügyi problémákat.

Óriási tévhit, hogy csak ősztől-tavaszig kell a szervezetet támogatni vitaminokkal, természetes gyógynövényekkel, hiszen egy forró napon legalább akkora támogatásra van szüksége a testnek, mint egy hűvös őszi napon. A hűvös őszi szél helyett a tikkasztó, fülledt meleggel küzdünk és emiatt gyakran tompák, bágyadtak és kedvetlenek lehetünk.

A szokásos nyári tippek helyett lássuk, hogyan és milyen formában segíthet a 6 éves koreai ginseng, hogy egy fülledt nyári napon is a legjobb formádat hozd.

Jeges ginzeng tea

 

1. Hűsítő jeges vörös ginzeng tea: remek nyári hűsítő és egyben frissítő ital lehet egy jeges ginzeng tea. Az elkészítése csupán pár percet vesz igénybe: szórj 1-2 tasakot egy pohár hideg vízbe a Koreai Ginseng Tea Gold (25db tasak) vagy Koreai Vörös Ginseng Teából (50db tasak), alaposan keverd össze, mehet bele a jég és már élvezheted is a nyári hűsítő italodat! 

Jeges vörös ginzeng tea

 

2. Hűsítő jeges vörös ginzeng tea citrommal: ha nem annyira szereted a vörös koreai ginzeng markáns ízét, akkor 1-2 evőkanál frissen facsart citrommal és akár mézzel is ízesítheted. A citromban lévő C-vitamin pluszban segíthet a felfrissülésben, remek hűsítő érzéssel bír.

Vörös koreai ginzeng jeges tea mentával

 

3. Jeges vörös ginzeng tea mentával, citrommal: ha maximalizálni szeretnéd a felfrissülést, adj hozzá a 2. pontban elkészített teához mentaleveleket és hagyd ázni egy ideig. Az így elkészített ginzeng koktél gondoskodik a napi frissességedről és segít átvészelni a forróság okozta fáradékonyságot.

+1 Tipp: ha nem szeretnél a hűsítő italok elkészítésével bajlódni, de nagy szükséged van a nyári frissítésre, akkor válassz a többi 6 éves koreai ginseng készítmény közül, klikk ide! Bármelyiket választod, reggel/délelőtt vedd be és élvezd az egész napos frissességet még a forró nyári napokon is!

FONTOS! A ginzeng hatása egyénenként eltérő lehet, ezért azt javasoljuk, hogy legkésőbb kora délután fogyaszd ezeket a koreai ginseng frissítőket, nehogy megzavarja az esti pihenésedet. Természetesen ha nyári esti programod adódna, akkor mehet a késő délutáni frissítő jeges vörös ginzeng tea 😊

Válassz ginzeng teáink közül és frissítsd magad a ginzeng erejével nyáron is, kattints ide!