A Prémium Vörör Koreai Ginengről

Ginseng hatása nőkre

Viki, Nov 15, 2017

Két hete kezdtem el a Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonatot fogyasztani, és már néhány nap után éreztem a hatását. Amióta fogyasztom, jobban alszom, és több az energiám is. Estére nem leszek holtfáradt. Továbbá jobb lett a koncentráló képességem, és a napi feladatokat könnyebben végzem el. A legnagyobb meglepetés viszont akkor ért, amikor a nehéz napokon a derékfájásom, amivel évek óta bajlódom, nem jelentkezett. A ginseng ilyen hatásáról eddig még nem hallottam, de nagyon örültem neki. Mindent egybevetve jobban érzem magam tőle, nekem már ezért megérte.

Viki

Koreai Ginseng

Ludasi Orsi, Nov 03, 2017

5 évig éltünk Koreában a férjemmel és ez idő alatt hozzászoktunk a koreaiak kedvencéhez a ginsenghez. Magyarországra történő visszaköltözésünk után sokáig keresgéltük a kint megszokott minőséget, de kénytelenek voltunk lemondani róla. Óriási öröm, hogy kapható Magyarországon is ez a termék. Hálásak vagyunk érte. :) Csatlakoznék az előttem szólókhoz nagyon aranyos a termék tálalása, csomagolása.

1 Vélemény

Borosné Kati, Oct 29, 2017

A sok csalódás ami Magyarországon ért ginseng kapszulák, ampullák révén ehhez az újabb csodához is szkeptikusan viszonyultam. Utólag szar beismerni de tévedtem hála Istennek. Ez a ginseng kivonat valóban hat, sőt eleinte még kicsit sok is volt. A vérnyomásom normalizálódott 1-2 hónap alatt természetesn úton és ezért hálás vagyok. Mindenkinek melegen ajánlom! Abszolút megéri az árát még ha elsőnek soknak is tűnik. Az íze nem túl kellemes, nagyon sűrű de azért elviselhető. Csomagolás csillagos ötös. Viszont kérdeznék a bolt üzemeltetőitől ha lehet. A férjemet megleptem a fekete ginsenggel és van egy kis fejfájása, mit tanácsolnak?

Kedves Katalin,

Köszönjük pozitív értékelését. A fekete ginseng háromszor nagyobb arányban tartalmaz Rg3 ginzenozidot mint a vörös ginseng és az enyhe fejfájás másoknál is jelenkezett a környezünkben. A napi adagot csökkentve rövid időn belül elmúlt mindenkinek. Valószínűleg Európában nem vagyunk hozzászokva ehhez a mennyiségű hatóanyaghoz és meg kell szokni a szervezetnek. Koreában emberek milliói fogyasztják ezeket a kivonatokat és nem számolnak be ilyen jellegű tapasztalatokról.


- Prémium Koreai Ginseng

Tapasztalat

Ildikó , Oct 24, 2017

Nagyon gyors volt a kiszállítás és kellemes meglepetés a csomagolás. A termék abszolút prémium kategória. Az íze rendkívűl tömény nem túl finom, bár kóstoltam ennél már sokkal rosszabbat is. Az első hatása a fáradékonyságom megszünése kb. 1 hét szedés után. Mivel óvatos vagyok az előírt mennyiség (1gr) felét veszem be. Mindenkinek bátran ajánlom.

Köszönjük Ildikó! :)

Első próbálkozás, első kóstolás :)

Necskosz László, Nov 06, 2018

Köszönöm szépen hogy megküldték, ma kaptam meg ezt a fajta ginzenget, be is vettük a családdal az első kanállal! :) Az íze szerintem nem rossz, jó tömény és érezni hogy van benne anyag! Majd később írok véleményt még a tapasztalatokról! :)

Jobban érzem magam

Szabina, Sep 16, 2018

Egyszerűen amióta szedem jobban érzem magam, nem különösebben látványos módon, de amikor abbahagytam egy hónapra akkor volt egy idő után szembetűnő. A párom a feketére esküszik nekem az túl intenzív volt. Apósomnak stroke-ja volt neki is ajánlottuk nála sokkal látványosabb volt a javulás. Nekünk nagyon bevált. Jelenleg ez a legjobb minőségű ginseng ami Magyarországon kapható a véleményem szerint.

Köszönjük a hozzászólást!

- Prémium Koreai Ginseng

Nem vagyunk annyira fáradtak

Katalin, Szob, Apr 24, 2018

Már másodjára vásároltunk. Nem vagyunk annyira fáradtak, én a vöröset szedem, a férjem a feketét. A férjem nehezen vallja be a dolgokat hogy jó használ, de most hogy kifogyott kérdezi lesz-e még, rendelek-e még... Az ízét nem szeretem, de gyorsan beveszem és rá vizet iszom. Hamarosan elfogy a vörös, szóval jövő héten ismét rendelni fogok. Változókori nyavalyámon is segített. Én határozottan jól érzem tőle magam!

Hatásos

Titti Győrből, Feb 25, 2018

Elmondanám a tapasztalataimat: miután férjem kipróbálta a fekete ginzenget és pozitív változásokat tapasztalt nekem is rendel egyet,a vöröset ajánlották...nos az első pár napban a reggeli kávé hiány miatt fájt a fejem de ez elmúlt,sőt már a fronthatásokat is kevésbé érzem. orvosom korábban erős fájdalomcsillapítót írt fel sőt,volt,hogy házhoz jött injekcióval olyan migrén görcsöt kaptam...ez elmúlt,amióta szedtem ezt a cuccot nem volt görcs.kérdeztem az orvosom mit gondol,hogy kipróbálom ezt,támogatta az ötletet,nem korlátozódik csak a szintetikus gyógyszerek használatára... az első héten alig bírtam járni a fájdalomtól a lábaimban éreztem minden eret (gondolom kipucolta a sok méreganyagot) 2 napig a kezeimben éreztem ezt a fájdalmas érzetet,de ez is elmúlt. nagyon fázós voltam,már 10 fok körül is dupla nadrág és több pulcsi,most helyreállt a hőháztartásom is. kissé túlsúlyos vagyok (170cm magas/80Kg) és a lábaim ezt érezték,sokszor fájt,ez is elmúlt. havonta szenvedtem a menstruációs görcsöktől,de ez is javult sokkal kevésbé szenvedek :) összegezve csak ajánlani tudom a terméket,bár sokaknak drága lehet de nagyon megéri. nekem az íze borzasztó volt de teába pici mézzel bőven kibírható :) energikusabb vagyok,jobban alszom éjjel,sok fájdalom elmúlt. javult a keringésem,az arc bőröm tisztult,szebb lett.most lettem 41éves de de simán 25-30-nak érzem magam és annyinak is látnak.Köszönöm a figyelmet. :) és a lehetőséget,hogy megismertem ezt a terméket

Vége a derékfájásnak

S.né Marika, Nov 17, 2017

csatlakozom az előttem szólóhoz, a ginseng már unalomig ismételt hatásain túl nem fáj a derekam menstruációkor!!! Próbálkoztam már ampullával, kapszulával, de ezt a hatását eddig még nem ismertem. A ginseng hatása nőkre egy új eddig ismeretlen pozitív tulajdonságának nagyon örülök. Csak keveset szedek belőle, nekem túl tömény és intenzív hatása. Számítasaim szerint így egy üveg két hónapig is kitarthat. Csomagolás plusz pont!

Újraveszem

 

András, Sep 03, 2019

Hamarosan kifogy a termék és biztosan újraveszem. Elég nehezen vettem rá magam hogy megvegyem mert drágának gondoltam de olyan jókat olvastam róla hogy meggyőztem magma. Én úgy két hét elteltével éreztem könnyebbnek a napjaimat meg frisebbnek élesebbnek elmémet.

Bevált

Cecília, Jun 03, 2019

Kislányom pár hónapja kezdte a bölcsit, már nem szopizik így bátran próbáltam ki ezt a terméket. Egyébként barátnőm ajánlotta, szintén kisgyerekes. Vitaminból is picit drágábbat használunk mert az tényleg hat, így itt is megpróbáltam a boltihoz képest drágábbat. És nem bántam meg, sőt nagyon bevált. Úgy 2 héten belül érezhetően fittebb lettem, ha még fel kel kelni a lányomhoz éjszaka, könnyedén visszaalszom és reggel kipihenten ébredek.

A múlté a fáradékonyságom

Erzsi, Jan 06, 2019

6 hónapja szedem a vörös ginsenget és azóta a fáradékonyságom teljesen elmúlt. Le a kalappal a termék előtt. A férjem a feketét szedi neki is nagyon bevált. A szapora pulzusom szépen normalizálódott. Sok ismerősömnek ajánlottam rendkívűl pozitívak voltak a visszajelzések tőlük is.

Erzsi

energikusabb és frisebb vagyok

Judit, Dec 29, 2018

szeptember óta szedem folyamatosan a vörös ginzenget, azóta sokkal energikusabb és frisebb vagyok! Nekem nagyon bevált, bátran ajánlom mindenkinek!!

Nekem bevált

Andi, 28, Nov 11, 2018

Hatásos termék, kb 1 hét után már éreztem hatását. Újra fogom vásárolni!