INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN 14.000 Ft felett!

A házhoz szállítás díja 1490 Ft (14.000 Ft alatt).

Várható kiszállítási idő Magyarországon a megrendeléstől számított: 1-2 munkanap

A szállítási határidő a karácsony előtti időszakban a megrendelések számának növekedése miatt valószínűsíthetően több nappal is meghosszabbodhat! Legyenek szívesek időben megrendelni a termékeket, hogy azzal valóban örömet szerezhessenek családtagjaiknak és barátaiknak!

Szlovákiába és Romániába is szállítunk, a szállítási költség Szlovákiába 1200.- Ft, Romániába 1500.- Ft. A szállítás kiválasztásánál válassza ki azt az országot, ahová a terméket kéri. (Alap beállítás: Magyarország)

A csomagját kérheti a munkahelyére, vagy a lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol futárunk biztosan megtalálja Önt, vagy megbízottját 9.00 és 17.00 óra között. Amennyiben utánvétes fizetést választ, akkor arról is szíveskedjen gondoskodni.

Megrendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos plusz adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközik a szállítás kapcsán, kérjük hívja a szerződött logisztikai partnerünket, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát a +36 1 802 0265 telefonszámon, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphat pontos információkat.

Személyes átvételre van lehetőség a székhelyünkön (5100 Jászberény Fáy András utca 30/a) előre egyeztetett időpontban.

CSOMAGOLÁS
A megrendelt termékeket alaposan és szépen becsomagoljuk a biztonságos szállítás és prémium termékélmény érdekében.

MIKOR KAPOM MEG A TERMÉKET?

A kiszállítás pontos napjáról a futárcég minden esetben emailen értesíteni fogja. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, úgy a megrendelést követő 2 munkanapon belül már Önnél lehet a csomag. Minden termék oldalán, a KOSÁRBA gomb fölött láthatja, hogy az adott termék raktáron van-e, vagy egy későbbi időpontban tudjuk csak szállítani.