INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN 14.000 Ft felett!

A házhoz szállítás díja: 1490 Ft (14.000 Ft alatt)

Várható kiszállítási idő Magyarországon a megrendeléstől számított: 1-2 munkanap (eseti jelleggel előfordulhat 3-4 munkanap).

Szlovákiába és Romániába is szállítunk, a szállítási költség Szlovákiába 1200.- Ft, Romániába 1500.- Ft. A szállítás kiválasztásánál válassza ki azt az országot, ahova a terméket kéri. (Alap beállítás: Magyarország)

Csomagját GLS  futárszolgálat munkatársai szállítják Önnek házhoz, a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik.

Csomagját GLS csomagpontra is kérheti, Magyarországon több mint 650 GLS CsomagPont üzemel. A megrendelés leadásánál kérjük az adott csomagpont címét adja meg szállítási címnek. A csomagpontokat és a részletes nyitva tartást a következő linkre kattintva pdf formátumban olvashatja . Vagy kattintson ide, és a GLS oldalán keresheti meg az Önhöz legközelebb található csomagpontot.

Fontos! Kérjük majd a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!

Amennyiben megrendeléskor a megjegyzés mezőben a szállítással kapcsolatos információt ad meg, azt a Futárszolgálat felé továbbítjuk (pl. kapucsengő, porta, megbízott, telefonhívást kér). A Futárszolgálat nem cégünk alkalmazottja, így csak a csomag kézbesítéséért felelős, másban nem jogosult eljárni.

Amennyiben a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, úgy már nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód-, kiszállítás napjának megváltoztatása, egyéb szállítással kapcsolatos szolgáltatások).

Személyes átvételre van lehetőség a székhelyünkön (5100 Jászberény Fáy András utca 30/a) előre egyeztetett időpontban.

CSOMAGOLÁS
A megrendelt termékeket alaposan és szépen becsomagoljuk a biztonságos szállítás és prémium termékélmény érdekében.

MIKOR KAPOM MEG A TERMÉKET?
A kiszállítás pontos napjáról a futárcég minden esetben email-en értesíteni fogja. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, úgy a megrendelést követő 2 munkanapon belül már Önnél lehet a csomag. Minden termék oldalán, a KOSÁRBA gomb fölött láthatja, hogy az adott termék raktáron van-e, vagy egy későbbi időpontban tudjuk csak szállítani.