A Prémium Koreai Ginseng termékeink egyenesen Dél-Koreából, Dr. Xavier Fruneau francia orvos által érkezik hozzánk.

GMP szabvány

Olyan extra minőségű termékek, mely a ginsenget 100%-os mértékben tartalmazza. A dél-koreai GMP normák szerint, magas minőségi követelmények mellett készült kizárólag hat éves növény felhasználásával. A koreai ginseng a ginsengek királya, hiszen olyan széles skálában tartalmazza a hatóanyagokat, mellyel garantált eredményeket lehet elérni.

A ginseng kivonatokat és egyéb ginseng termékeket a több évezredes hagyomány égisze alatt Koreában több millió ember szedi folyamatosan. A fekete ginseng viszont egy friss kutatás eredményeképp járul hozzá életünk megjobbításához. Több ezres vásárlói visszajelzéseink alapján kijelenthetjük, hogy hatékonyságba sokkal jobb választás mint a vörös ginseng. A fekete ginseng még nem elterjedt az Európai Unióban, ezért hatalmas megtiszteltetés, hogy megismertethetjük Önnel.

A fekete ginseng és a vörös ginzeng GOLD tökéletes választás a szellemi teljesítőképesség növelésére, különösen a memória és az éberség javítására, hiszen ezek a termékek jelentősen több hatóanyagot tartalmaznak mint a "sima" vörös ginseng. 

Erősebb immunrendszerre vágyik? Vértezze fel magát a betegségek ellen, és éljen hosszabb, egészségesebb életet a koreai ginseng segítésével.

Nincs mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót.

Ajánljuk egy hosszú, fárasztó nap után is, hiszen stimuláns hatásánál fogva nagyszerűen erősíti a szívet. A Vörös ginsenget elsősorban általános felhasználásra, immunrendszer erősítésre, fittség növelésére, legyengült szervezet számára ajánljuk, a Fekete ginsenget az előbb felsoroltak mellett azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek. A GOLD termékünket pedig azoknak, akiknek a vörös ginseng után egy erősebb természetes készítményt keresnek általános felhasználásra. A ginseng nincs nemek szerint szétbontva, ha bizonytalan melyiket válassza kezdje a feketével abban senki nem csalódott, bár vannak olyan emberek akik egy kanáltól csodát várnak, de ez nem csodaszer. Európában nem vagyunk hozzászokva az ilyen magas hatóanyagtartalmú ginseng készítményekhez, így fő az óvatosság, lehet elég belőle fél kanál is.

A Ginseng teát azoknak javasoljuk akik valami miatt nem szeretik a kivonatok extra erős, markáns, egyes vélemények szerint nem túl jó ízét és szívesebben kortyolgatnak egy finom meleg vagy akár lehűtött teát. 

Prémium Koreai Ginseng

Egy kis ginsengológia

A legfrissebb tudományos kutatások szerint a koreai ginseng legfontosabb hatóanyagai a ginsenozidok.

A Koreában csak Panax Ginseng néven ismert ginseng 32 fajta szaponint* tartalmaz, ezzel pedig vezet a ginsengek között. Ebből következik, hogy a gyógyhatású összetevők aránya is kifejezetten magasabb benne.

Összehasonlításképp nézzük meg, hogy az egyes ginsengek mennyi szaponint tartalmaznak:

                                                                                          

         Koreai Ginseng: 32    

  • Amerikai ginseng: 14     
  • Sanchi: 15
  • Chikuseteu: 8

 

  *Szaponin: egy vízoldékony és egy vízben nem oldódó molekulából álló, gyakran glikozid-jellegű, vízzel rázás hatására habot képző felületaktív anyag. Segíti a zsíroldékony olajok vízben való oldódását (emulgeáló hatás).

Klinikai vizsgálatok, tudományos bizonyítékok

Csakis kizárólag ebben a növényben található meg az Rh2 vegyület, ami számos súlyos egészségügyi problémára gyakorol igen kedvező hatást.

Rb és Rc összetevői a többi hatóanyaggal karöltve kedvezően befolyásolják a szív- és érrendszer állapotát.

Őrizze meg az egészségét, és fokozza ellenálló képességét a koreai ginseng fogyasztásával!

Tekintse meg termékeinket! Klikk