A Prémium Koreai Ginseng termékeink egyenesen Dél-Koreából, Dr. Xavier Fruneau francia orvos által érkezik hozzánk.

Olyan extra minőségű termékek, mely a ginsenget 100%-os mértékben tartalmazza. A dél-koreai GMP normák szerint, magas minőségi követelmények mellett készült. A koreai ginseng a ginsengek királya, hiszen olyan széles skálában tartalmazza a hatóanyagokat, mint egyik másik ginseng sem.

A ginseng kivonatokat és egyéb ginseng termékeket a több évezredes hagyomány égisze alatt Koreában több millió ember szedi folyamatosan. A fekete ginseng viszont egy friss kutatás eredményeképp járul hozzá életünk megjobbításához.

Ez a termék még nem elterjedt az Európai Unióban, ezért hatalmas megtiszteltetés, hogy megismertethetjük Önnel.

A vörös és fekete ginseng tökéletes választás a szellemi teljesítőképesség növelésére, különösen a memória és az éberség javítására.

Erősebb immunrendszerre vágyik? Vértezze fel magát a betegségek ellen, és éljen hosszabb, egészségesebb életet a koreai ginseng segítésével.

Nincs mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót.

Ajánljuk egy hosszú, fárasztó nap után is, hiszen stimuláns hatásánál fogva nagyszerűen erősíti a szívet. A Vörös ginsenget elsősorban általános felhasználásra, immunrendszer erősítésre, fittség növelésére, legyengült szervezet számára ajánljuk, a Fekete ginsenget azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek. A GOLD termékünket pedig azoknak, akiknek a vörös ginseng után egy erősebb természetes készítményt keresnek általános felhasználásra. A ginseng nincs nemek szerint szétbontva, ha bizonytalan melyiket válassza kezdje a vörössel és utána térjen át az erősebb vörös goldra vagy a fekete ginsengre. Európában nem vagyunk hozzászokva az ilyen magas hatóanyagtartalmú ginseng készítményekhez, így fő az óvatosság.

A Ginseng teát azoknak javasoljuk akik valami miatt nem szeretik a kivonatok extra erős, markáns, egyes vélemények szerint nem túl jó ízét és szívesebben kortyolgatnak egy finom meleg vagy akár lehűtött teát. 

A koreai emberek mindennapjait pedig ginsenges cukorkával és ginsenges szelettel dobják fel mely termékeket most már Magyarországon is üdvözölhetünk. 

100% természetes ginseng kivonat 6 éves növényből

 

Egy kis ginsengológia

A legfrissebb tudományos kutatások szerint a koreai ginseng legfontosabb hatóanyagai a ginsenozidok.

A Koreában csak Panax Ginseng néven ismert ginseng 36 fajta szaponint* tartalmaz, ezzel pedig vezet a ginsengek között. Ebből következik, hogy a gyógyhatású összetevők aránya is kifejezetten magasabb benne.

Összehasonlításképp nézzük meg, hogy az egyes ginsengek mennyi szaponint tartalmaznak:

                                                                                          

         Koreai Ginseng: 32    

  • Amerikai ginseng: 14     
  • Sanchi: 15
  • Chikuseteu: 8

 

  *Szaponin: egy vízoldékony és egy vízben nem oldódó molekulából álló, gyakran glikozid-jellegű, vízzel rázás hatására habot képző felületaktív anyag. Segíti a zsíroldékony olajok vízben való oldódását (emulgeáló hatás).

 Klinikai vizsgálatok, tudományos bizonyítékok

 Csakis kizárólag ebben a növényben található meg az Rh2 vegyület, ami számos súlyos egészségügyi problémára gyakorol igen kedvező hatást.

 Rb és Rc összetevői a többi hatóanyaggal karöltve kedvezően befolyásolják a szív- és érrendszer állapotát.

 Őrizze meg az egészségét, és fokozza ellenálló képességét a koreai ginseng fogyasztásával!

 Tekintse meg termékeinket!