A Prémium Koreai Ginseng termékeink egyenesen Dél-Koreából, Dr. Xavier Fruneau francia orvos által érkezik hozzánk.

GMP szabvány

Olyan extra minőségű termékek, melyek a ginsenget 100%-os mértékben tartalmazzák. A dél-koreai GMP normák szerint, magas minőségi követelmények mellett készült kizárólag 6 éves növény felhasználásával. A koreai ginseng a ginsengek királya, hiszen olyan széles skálában tartalmazza a hatóanyagokat, mellyel garantált eredményeket lehet elérni.

A ginseng kivonatokat és egyéb ginseng termékeket a több évezredes hagyomány égisze alatt Koreában több millió ember szedi folyamatosan. A fekete ginseng viszont egy friss kutatás eredményeképp járul hozzá életünk megjobbításához. Több ezres vásárlói visszajelzéseink alapján kijelenthetjük, hogy hatékonyságba sokkal jobb választás mint a vörös ginseng. A fekete ginseng még nem annyira elterjedt az Európai Unióban, ezért hatalmas megtiszteltetés, hogy általunk juthatnak hozzá az európai emberek.

A fekete ginseng és a vörös ginzeng GOLD tökéletes választás a szellemi teljesítőképesség növelésére, különösen a memória és az éberség javítására, hiszen ezek a termékek jelentősen több hatóanyagot tartalmaznak mint a "sima" vörös ginseng. 

Erősebb immunrendszerre vágysz? Vértezd fel magát a betegségek ellen, és élj hosszabb, egészségesebb életet a koreai ginseng segítésével!

Nincs mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót.

Ajánljuk egy hosszú, fárasztó nap után is, hiszen stimuláns hatásánál fogva nagyszerűen erősíti a szívet. A Vörös ginsenget elsősorban általános felhasználásra, immunrendszer erősítésre, fittség növelésére, legyengült szervezet számára ajánljuk, a Fekete ginsenget az előbb felsoroltak mellett azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek. A GOLD termékünket pedig azoknak, akiknek a vörös ginseng után egy erősebb természetes készítményt keresnek általános felhasználásra. A ginseng nincs nemek szerint szétbontva, ha bizonytalan vagy melyiket válaszd keress minket az elérhetőségeinket (klikk ide!) vagy kezdd a feketével abban senki nem csalódott, bár vannak olyan emberek akik már egy kanáltól, egy nap után csodát várnak, de ez nem csodaszer. Egy természetes készítmény, amit legalább 30 napig naponta javasolt szedni.

A Ginseng teát azoknak javasoljuk, akik valami miatt nem szeretik a kivonatok extra erős, markáns, keserű, egyes vélemények szerint nem túl jó ízét és szívesebben kortyolgatnak egy finom meleg vagy akár lehűtött teát. 

Prémium Koreai Ginseng

Egy kis ginsengológia

Tudományos kutatások szerint a koreai ginseng legfontosabb hatóanyagai a ginsenozidok.

A Koreában csak Panax Ginseng néven ismert ginseng 32 fajta szaponint* tartalmaz, ezzel pedig vezet a ginsengek között. Ebből következik, hogy a gyógyhatású összetevők aránya is kifejezetten magasabb benne.

Összehasonlításképp nézzük meg, hogy az egyes ginsengek mennyi szaponint tartalmaznak:

                                                                                          

         Koreai Ginseng: 32    

  • Amerikai ginseng: 14     
  • Sanchi: 15
  • Chikuseteu: 8

 

  *Szaponin: egy vízoldékony és egy vízben nem oldódó molekulából álló, gyakran glikozid-jellegű, vízzel rázás hatására habot képző felületaktív anyag. Segíti a zsíroldékony olajok vízben való oldódását (emulgeáló hatás).

Klinikai vizsgálatok, tudományos bizonyítékok

A ginseng gyógynövényben található Rg1, Rb1, Rg3 hatóanyatok egymással karöltve kedvezően befolyásolják a szív- és érrendszer állapotát.

Őrizd meg egészségedet és fokozd ellenálló képességedet a koreai ginseng gyógynövény fogyasztásával!

Kérem a természetes immunerősítőmet! Klikk ide!

Fekete Ginseng kivonat a természetes immunerősítő

 KLINIKAI REFERENCIÁK:

* Tao Liu,YiFeng Peng et al. MB. A Ginzenozid Rg3 javítja a merevedési funkciót a streptozotocin által indukált diabéteszes vizsgálati egyedekben. J Sex Med 2015 Mar 1;12(3):611-20. Epub 2014 Dec 1.

**Abdel-Wahhab et al. A Panax ginseng kivonat farmatológiai hatása standardiált ginzenozid Rg3-mal a dopamin-antagonistákkal kezelt hím vizsgálati egyedek viselkedésében. British Journal of Pharmaceutical Research;5/16/2014, Vol. 4 Issue 10, p1228

***Yong-Sun Maeng et al. Rk1 ginzenozid, egy új blokk a vaszkuláris szivárgás révén. Actin Structure Remodeling. Published: July 22, 2013

****Bao HY et al. A kiválasztott ginzenozidok memóriajavító és neuroprotektív hatásai. Arch Pharm Res. 2005