Fekete ginzeng a természetes potencianövelő

 A koreai fekete ginzenget egyedülálló módszerekkel dolgozzák fel, ezáltal a legjobb minőségű ginzeng kivonatot kapjuk. Míg a vörös ginzenget 1 alkalommal gőzölik, a fekete ginzenget 9 alkalommal gőzölik mielőbb megkezdenék a kivonatolást.

Hogyan készül?
 
Minden esetben 6 éves ginseng gyökereket használnak fel a tökéletes minőség és a rendkívüli hatóanyagtartalom eléréséhez. Néhány növény esetében a főzés által növelhető a hatóanyagok aránya. A ginseng esetében is speciális körülmények között végzett főzés által nyerhetünk ki prémium minőségű kivonatot.
 
A Gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Így kapjuk meg a fekete ginseng Rg3, Rg5, Rk1-ben magas koncentrációját.
 
Az Rg5 és az Rk1 ginzenozidok különösen jótékony hatásúak a keringésre és az agyi- és reflex működésére, valamint a memóriára. Erősítik az érfalak membránját és csökkentik a kapillárisok áteresztőképességét***. Védik az agy neurotranszmittereit****. Javítják az agy vérellátását, mely ezáltal jobban és gyorsabban működik.
 
A fekete ginzengben 3-szor több Rg3 ginzenozid találató a vörös ginzenghez képest. Vizsgálatok kimutatták az erekcióra és a libidóra gyakorolt hatását */**. A fekete ginzeng kétszeresen hat: egyrészről az érrendszeren keresztül stimulálva a nitrogén-oxid metabolizmusát és javítva a vérkeringést, másrészről fokozza a tesztoszteron termelését.
 
*Rg3-al folytatott kutatások során megállapították, hogy meggátolja a neuronok degenerálódását a dorzális idegekben és antioxidáns hatást váltott ki a "barlangos testben" ezzel elősegítve a merevedést.
 
A fekete ginzeng tökéletes választás a szellemi teljesítőképesség növelésére, különösen a memória és az éberség javítására, valamint a szexuális teljesítőképesség növelésére.
 
A koreai fekete ginzeng egyedülálló termék az EU-ban.
 
 
 
KLINIKAI REFERENCIÁK: