Természetes potencianövelő gyógynövények - Melyiket válasszam?

Tartalomjegyzék 1. A fekete ginseng 2. A Maca 3. A Szabalpálma  4. A damiana 5. A Ginko Biloba 6. Édesgyökér 7. A Yohimbe Potencianövelő tabletták, gyógynövények - Mikor érdemes ezeket az étrendkiegészítőket alkalmazni? Ezek a  gyógynövények azoknak a férfiaknak tudhatnak segíteni, akik időnként problémákkal küzdenek a szexuális életükben (m...
Folytatás

Magas koleszterinszint? A fekete ginseng segíthet!

Egy laborleleten rengeteg érték árulkodhat egy ember egészségi állapotáról. Ezek közül az egyik a koleszterinszint, ami bizony gyakran magasabb a kelleténél. Ezt azonban ritkán vesszük komolyan, a legtöbb érintett csak legyint rá. Pedig nem kellene, mert a magas koleszterinszint számos probléma melegágya lehet.
Folytatás

Magas vérnyomás és a ginseng, a természetes ellenszer

A magas vérnyomás veszélyes betegség, ennek ellenére sokan vannak, akik nem igazán foglalkoznak vele. Főleg akkor, ha nem jár tünetekkel, és ha 50 éves kor fölött jelentkezik. Mert „nincs tőle semmi bajom”, és „a korral jár”. Csakhogy a kelleténél emelkedettebb vérnyomás akkor is okozhat problémát, ha éppenséggel nem érzékelünk mindennapos tüneteket. És bár bizonyos szinten valóban a korral jár, ez nem ok arra, hogy ne foglalkozzunk vele.
Folytatás

Adjunk vitamint a gyereknek? És ha igen, milyet?

A vitaminszedés megosztó téma, az pedig különösen, hogy a gyerekeknek kell-e. Alapvetően kétféle szülő van: aki ad vitamint, mert fél a betegségektől, és így szeretné erősíteni a gyermeke immunrendszerét, illetve az, aki nem ad, mert szerinte az immunrendszer magától is működik és/vagy bizalmatlan a vitaminok összetevőit illetően. Kinek van igaza?
Folytatás