6 gyorstipp a megfelelő ginseng kivonat kiválasztásához

6 gyorstipp a megfelelő ginseng kivonat kiválasztásához

1. " Vörös vagy Vörös GOLD vagy Fekete ginseng kivonat, nem tudok eligazodni..."

A 3 ginseng kivonat típus közötti különbségről egy külön oldalon részletesen írunk (kattintson ide!), valamint a ginseng útjáról a termesztéstől egészen a kivonatolásig ITT írunk, klikk ide! Röviden összefoglalva: mindhárom esetben olyan koreai ginseng gyógynövény gyökerét használjuk fel, melyet 6 évig a gondoznak a földben Dél-Koreában vegyszer alkalmazása nélkül. A gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Ahhoz, hogy vörös ginsenget kapjunk a növényt elég 1x gőzölni, ahhoz hogy feketét 9x kell gőzölni. Ezáltal a fekete ginseng kivonatban lévő ginsenozid hatóanyagok arányai átrendeződnek, így sokkal hatékonyabb.

A 6 éves koreai ginseng gyökér gőzölése

2. "Ha a Vörös Ginseng GOLD-ban van a legtöbb hatóanyag, miért olvasom a legtöbb véleményben,hogy a Fekete Ginseng a legjobb?"

A koreai fekete ginseng sokkal újabb találmány és még mindig nagyon nehéz megtalálni Európában. Egy koreai egyetem friss kutatási eredménye szerint kidolgoztak egy egyedülálló előállítási módszert, melynek köszönhetően átrendeződik a ginsenozid Rg3, Rg5, Rk1 hatóanyagok aránya a ginsengben. A Vörös Ginsenghez képest közel 2x több Rg3 ginsenozid hatóanyag található a Fekete Ginseng kivonatban, mely számos probléma megoldásáért felelős. Ez magyarázza, hogy a Fekete Ginseng kivonat nagyon magas százalékban a legjobb választásnak bizonyul.

3. "Hány napra elegendő?"

Prémium Koreai Ginseng kivonatAhány gramm, annyi napra elegendő. Mivel az ajánlott napi bevitel naponta 1 csapott kiskanál - ami 1 grammnak felel meg - így az 50 grammos kivonat 50 napig, a 100 grammos kivonat 100 napig elegendő. A napi adagok kiméréséhez fém/fa kiskanalat adunk ajándékba. A Prémium Koreai Ginseng kivonatok nagyon sűrűek, így a napi adag kimérését úgy is elérhetjük, ha a plusz mennyiséget óvatosan visszacsurgatjuk a ginseng kivonat üvegébe.

4. "Bizonytalan vagyok, 50 vagy a 100 grammos kiszerelést válasszam..."

Ha fittségét szeretné növelni vagy agyserkentő hatására vágyik a ginseng gyógynövénynek, akkor az 50 grammos kiszerelés biztosan meghozza a kívánt eredményt. Van aki már 1-2 hét után érzi a ginseng áldásos hatását, ám minimum 30 nap szedése javasolt a klinikai vizsgálatok szerint. Konkrét panasz (vérnyomás, potencia, koleszterinszint probléma) esetén akár 2-3 hónap is eltelhet, mire a ginseng kivonat segít. Ez az időintervallum egyénenként eltérhet, számos tényező befolyásolja: életmód, kor, egyéb betegségek, folyadék fogyasztás, életkörülmények, stb.

5. "Általában sok erőm van és fittnek érzem magam, de szeretném kihozni magamból a maximumot"

Több éves tapasztalatunk szerint néhány esetben ilyenkor elegendő segítséget tud nyújtani a Prémium Koreai Ginseng Gyökér Tea, klikk ide (klikk ide), de van akinek ettől azért több kell. Nekik a Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) a legjobb választás.

 

6. "Vérnyomás, potencia vagy koleszterinszint problémával küzdök"

Prémium Koreai Fekete Ginseng kivonatTudományos kutatásokra ismeretében ez esetben mindenképpen a Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonatot (klikk ide) javasoljuk, mely 50 vagy 100 napos kiszerelésekben kapható. A már említett Rg3 ginzenozid miatt, mely a potencia és az agyműködés legjobb barátja.

Ha további kérdése lenne forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken, kattintson ide!

Minden jót és jó egészséget kívánunk,
Kárpáti Éva és Rónai Balázs

koreaiginseng.hu

Legyen az első hozzászóló

Minden hozzászólás moderálva van publikálás előtt