Demencia kezelése gyógynövényekkel

Tartalomjegyzék A demencia jelentése Mi a demencia? A demencia jelei A demencia kezelése házilag Kurkuma Szent Bazsalikom Ginko Biloba Fekete Ginseng A demencia jelentése A demencia általános kifejezés a memória, a nyelv, a problémamegoldó és egyéb gondolkodási képességek elvesztésére, amelyek elég súlyosak ahhoz, hogy megzavarják a szokv...
Folytatás

Természetes potencianövelő gyógynövények - Melyiket válasszam?

Tartalomjegyzék 1. A fekete ginseng 2. A Maca 3. A Szabalpálma  4. A damiana 5. A Ginko Biloba 6. Édesgyökér 7. A Yohimbe Potencianövelő tabletták, gyógynövények - Mikor érdemes ezeket az étrendkiegészítőket alkalmazni? Ezek a  gyógynövények azoknak a férfiaknak tudhatnak segíteni, akik időnként problémákkal küzdenek a szexuális életükben (m...
Folytatás

A szem alatti karikák legnagyobb ellenségei

Te sem hozod a legjobb formádat reggel, közvetlenül ébredés után? Nos, ezzel mindannyian így vagyunk. Kissé begyógyult, táskás szemek, gyűrött ábrázat. Jó esetben némi hidegvizes mosakodást követően hamar rendeződik a probléma, de legyünk őszinték: a kor előrehaladtával egyre nehezebben nyeri vissza az arcunk a normális formáját.
Folytatás

Ginseng vs. ginkgo biloba – miben különbözik a hatásuk?

A gyógynövények egészségre gyakorolt pozitív hatása mára már bizonyított, és széles körben ismert. Még mesterséges gyógyszerek összetevői között is gyakran találunk gyógynövényekből nyert hatóanyagot, de egyre többen igyekeznek ezeket elkerülni, és a természetes formát választják a mellékhatások és a szervezet fölösleges terhelésének elkerülése végett.
Folytatás

Magas koleszterinszint? A fekete ginseng segíthet!

Egy laborleleten rengeteg érték árulkodhat egy ember egészségi állapotáról. Ezek közül az egyik a koleszterinszint, ami bizony gyakran magasabb a kelleténél. Ezt azonban ritkán vesszük komolyan, a legtöbb érintett csak legyint rá. Pedig nem kellene, mert a magas koleszterinszint számos probléma melegágya lehet.
Folytatás