A szem alatti karikák legnagyobb ellenségei

A szem alatti karikák legnagyobb ellenségei

Te sem hozod a legjobb formádat reggel, közvetlenül ébredés után? Nos, ezzel mindannyian így vagyunk. Kissé begyógyult, táskás szemek, gyűrött ábrázat. Jó esetben némi hidegvizes mosakodást követően hamar rendeződik a probléma, de legyünk őszinték: a kor előrehaladtával egyre nehezebben nyeri vissza az arcunk a normális formáját.
Folytatás
Ginseng vs. ginkgo biloba – miben különbözik a hatásuk?

Ginseng vs. ginkgo biloba – miben különbözik a hatásuk?

A gyógynövények egészségre gyakorolt pozitív hatása mára már bizonyított, és széles körben ismert. Még mesterséges gyógyszerek összetevői között is gyakran találunk gyógynövényekből nyert hatóanyagot, de egyre többen igyekeznek ezeket elkerülni, és a természetes formát választják a mellékhatások és a szervezet fölösleges terhelésének elkerülése végett.
Folytatás
Magas koleszterintszint csökkentés Ginsenggel

Magas koleszterinszint? A ginseng segíthet!

Egy laborleleten rengeteg érték árulkodhat egy ember egészségi állapotáról. Ezek közül az egyik a koleszterinszint, ami bizony gyakran magasabb a kelleténél. Ezt azonban ritkán vesszük komolyan, a legtöbb érintett csak legyint rá. Pedig nem kellene, mert a magas koleszterinszint számos probléma melegágya lehet.
Folytatás
Magas vérnyomás és a ginseng, a természetes ellenszer

Magas vérnyomás és a ginseng, a természetes ellenszer

A magas vérnyomás veszélyes betegség, ennek ellenére sokan vannak, akik nem igazán foglalkoznak vele. Főleg akkor, ha nem jár tünetekkel, és ha 50 éves kor fölött jelentkezik. Mert „nincs tőle semmi bajom”, és „a korral jár”. Csakhogy a kelleténél emelkedettebb vérnyomás akkor is okozhat problémát, ha éppenséggel nem érzékelünk mindennapos tüneteket. És bár bizonyos szinten valóban a korral jár, ez nem ok arra, hogy ne foglalkozzunk vele.
Folytatás
D vitamin gyerekeknek - Vita Ginseng Kids

Adjunk vitamint a gyereknek? És ha igen, milyet?

A vitaminszedés megosztó téma, az pedig különösen, hogy a gyerekeknek kell-e. Alapvetően kétféle szülő van: aki ad vitamint, mert fél a betegségektől, és így szeretné erősíteni a gyermeke immunrendszerét, illetve az, aki nem ad, mert szerinte az immunrendszer magától is működik és/vagy bizalmatlan a vitaminok összetevőit illetően. Kinek van igaza?
Folytatás